Nic się nie zmieniło. Wciąż ci sami fani jadą antyfanów. Nie liczą się z opinią innych, nie szanują osób które postawiły mniej niż 5/10 dla avatara. Co najgorsze próbują usilnie przekonywać do swojego zdania i jakby to powiedzieć ''nawracać''.
Uważam ze plantum i Nommad79 to szczególne przypadki. Siedzą tutaj codzinnie, codzinnie piszą na forum i codzinnie komuś ubliżą ponieważ postaił Avatarowie np. 1-3/10. Ponadto nie mają życia osobistego. Jak można tyle godzin dziennie spędzać na forum jednego filmu? Plantum to przypadek szczególny. Nie mam do niego urazy. Widze po prostu że chłopak nie ma życia. pewnie nie ma kolegów, nie miał nigdy dziewcyzny i ten film to jedyne co daje mu radość. Dzięki Avatarowi cuzje namiastkę życia - może sobie wyobrazić fajną laskę, siebie w roli bohatera i przeżywać przygodę.
Tyle w temacie.
a mi się nie podoba bo postawiłeś Avusiowi poniżej 10! ;]
Zadowolniony? teraz możesz jeździć po mnie jakim to jestem debilami w ogóle nie szanuję twojego zdania!
Pozdro!
Zażarcie się kłócisz z dosłownie każdym. Usiadłem dziś na forum i ty pojawiasz się po minucie dosłownie. Jakim cudem? Stary poszukaj sobie kumpli, kobietę, zacznij uprawiać jakiś sport - cokolwiek. Nawet zacnzij oglądać inne filmy, bo pisanie że klasyki jak OC, Fight CLub są marne jest dla mnie śmieszne. Po prostu za mało obejrzałeś filmów by zrozumieć ich treść i dostrzec że gra aktorska jest o wiele lepsza niż w Avatarze (drewnianym).
Wszędzie cię pełno. W każdym pozytywnym temacie piszesz coś w stylu ''masz rację! Gnielany, piękny i wzruszajacy jest tamten świat Pandory'' lub ''Kocham Neytiri, to mój ideał. Ciesze się ze Cameron taką stworzył'' (za mało znasz kobiet na żywo. Zapewniam cię że żywe kobiety potrafią byc wspanialsze z osobowości, zainteresowań, chrakteru, poczucia humoru czy seksapilu np. zapach ciała, miękkość i delikatność skóry, smak ust przy pocałunkach, czego z Neytiri nie poczujesz nigdy... Zastanów się nad sobą. Życie po prostu ci ucieka. Nie chcę żebyś w wieku 30 lat obudził się z ręką w nocniku że w młodości nie przeżyłeś nic niezwykłego - nie szalałeś z kumpalmi na imprezach, nie wygłupiłeś się przed dziewczyną na którą lecisz, nie przeżyłeś cudownego lata z kobieta którą kochasz i chcesz ją trzymać za rękę. Zrozumiesz ze nei korzystałeś z życia pełnymi garściami, że nie podróżowałeś, nie poznawałes różnych ludzi. Wtedy będzie za późno. Życie jest po to by się nim cieszyć, korzystać z niego w realu a nie jedynie uciekać w urojony świat Pandory. Zapewniam cię - na Ziemi zoabczysz wiele pięknych widoków, które poczujesz a nie jak Pandorę obejrzysz w śmiesznych okularkach 3d. pojedź nad morze latem, usiądź na plaży z interesującą kobieta, pocałuj ją, przytul do siebie, wtedy poczujesz bliskość i coś czego ci nie da Neytiri będąca wytworem komputera, której nie dotkniesz. przytul wtedy kobietę, poczuj bicie jej serca i spójrz na zachód słońca, fale spokojne mieniące się od niego i lekki powiew na twrzy a wtedy zrozumiesz że nasz świat jest piękniejszy i możesz go poczuć, przężywać. Pora się obuidzić stary.
sra teraz na forum głównym w zbiorczym wątku o obejrzanych filmach. dzieciak ma serio problemy ze sobą. zapomniał, że fora to miejsca publiczne i każdy moze wpisać się gdziekolwiek, tylko że to co on sam uprawia to zwykły spam rozkapryszonego, bezmyślnego bachora, któremu się w ferie nudzi. daje piękny popis swojemu pokoleniu i fanom Avatara.
szkoda, że tak zawzięcie nie udziela się pod innymi filmami.. ale nie, on uważa Avatara za naj naj naj film ever (look na oceny ostatnie jego - żenua) i tam też by srał o Avatarze, więc może to i lepiej.. albo nie miałby nic do powiedzenia, co zresztą mnie nie dziwi. wystarczy spojrzeć na jego dotychczasową twórczość - trolowanie i spam. ma jakąś obsesję na moim punkcie. niestety ja z koński zalotów wyrosłam i średnio mnie bawi obrażanie mnie. szkoda, że moderacja toleruje takie zachowanie
dla niego słowo 'suka' to synonim słowa 'kobieta/dziewczyna'. ale jak go tatuś i mamusia tak wychowali to tylko pogratulować.
jesteś wredna
nie liczysz się z niczyim zdaniem i obrażasz wszystkich wokoło - wmawiasz im ze nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Lubisz się wymądrzać, pisać własne zdanie. Nigdy nie piszesz słów "zgadzam się" "masz rację" "przepraszam"
Dlaczego zawsze to jest, kurczę, tatuś i mamusia? Może "tatuś i mamusia" nie dali rady kogoś zmienić? Pomyśl chwilę, nie zawsze swoje podstawowe cechy wynosi się z domu rodzinnego!
To nie do mnie, bo ja się aż tak bardzo Pandorą nie jaram, natomiast nie lubię chamskiego poziomu, jaki ty cały czas prezentujesz swoimi żałosnymi wypowiedziami i stawianiem trollowskich ocen
Chamem? Ponieważ napisałem ci że świat jest piękniejszy od Pandory? Zrozum że świat Pandory oglądasz w durnych okularach, a na naszej planecie sa cudowne rzeczy które możesz dotknać - jeziora w których popływasz, deszcz który cię zmoczy że będziesz się grzał w domu, wiatr który orzeźwiająco poczujesz na twarzy, skały które dotkniesz, zwierzęta które pogłaszczesz i się z nimi pobawisz.
Chamem ponieważ napisałem ci że realne kobiety są wspanialsze od Neytiri? Z prawdziwą kobieta pójdziesz na spacer. Porozmawiasz o zainteresowaniach - ty docenisz ją przez co poczuje się wyjątkowa, a ona doceni ciebie przez co poczujesz się facetem. Prawdziwą kobietę przytulisz, pocałujesz, delikatnie pogłaszczerz po miękkim biodrze lub dłoni. Poczujesz jej wzrok na sobie, oddech w swoich ustach. Nie wiesz o czym mówię? Nigdy tego nie przezyłeś prawda? Nie mówię tego ze szłości i nie po to byś mnie wyzywał. Robię to bo żal mi że ludzie tacy jak ty marnuja sobie życie. Uciekają od świata i ludzi w film który stał się ich obsesją...
Napisałem do ciebie poważnie. Porady życiowe, z dobrej woli a ty mnie obrażasz? WIdać ze jesteś niedojrzały, aspołeczny i przesiąknięty zgorzkniałością - przez co tam antypatia do ludzi i uciekanie w świat z filmu. Nie możesz życ wiecznie tym filmem, poznaj ludzi, stary dobrze radze.
Sralexowi ciągle mało, jakiś masachista, ty pół roku płakałeś z powodu klęski jaką poniosłeś na tym forum, chcesz jeszcze raz, frajerze?
za to ja stwierdzam ze jesteś kretynem. Nigdy nie pisałem bardziej kretyńskich rzeczy od ciebie. ''Kocham Neytiri'' ''Cameron stworzył kogoś lepszego niż ziemskie kobiety''. Wiesz ze to chore? Żadna kobieta cię nie zechce jak im tak wypalisz. Mało kobiet poznałeś że uważasz wytwór kompa za lepszy od nich...
Widać już nie mogłeś usiedzieć w jednym miejscu, ale w zasadzie takie tematy nawet nie są złe, bo napędzają forum - tylko że po raz kolejny pokazujesz się ze dziecinnej strony, wypłakiwania żali w rękaw innych... jedni wiedzą, co piszą, w Twoim przypadku jest trafniejsze określenie "piszesz co wiesz", niestety chyba czeka Cię sporo pracy, by astronomiczne luki w tej wiedzy uzupełnić.
"Siedzą tutaj codzinnie, codzinnie piszą na forum i codzinnie komuś ubliżą ponieważ postaił Avatarowie np. 1-3/10."
Pokaż mi gdzie to robię... zarówno bzdurą jest owe "codziennie", jak też kwestia ubliżania komuś - bo akurat nie przypominam sobie, bym kogoś wyzywał. Jak widać dla poparcia swej sceptycznej hipotezy musisz uciekać się do zmyślania - i kto tutaj robi z siebie "szczególny przypadek"?
"Ponadto nie mają życia osobistego."
A skąd Ty to możesz wiedzieć? Masz jakieś dane wywiadowcze z ostatnich 5 lat, czy tak piszesz głupoty, byle tylko coś napisać - dla nobilitacji w grupie sceptyków?
Zasadniczo można stwierdzić, że masz jakieś chorobliwe i niezbyt racjonalne podejście do innych osób, a zarzucasz to drugiej grupie. Druga sprawa, to marudzisz, że jacy to fani są źli, bo wytykają złośliwości sceptyków, często beznadziejnie prymitywne i pozbawione racjonalizmu. Zasadniczo Twoją postawę można w prostej linii przełożyć na syndrom "Kalego i krowy".
Przesadziłem. Zawsze widze posty twoje i plantuma wszedzie na forum Avatara. Mlilem ze to podobna treść a teraz się wczytałem, porównałem i bardziej normalnie piszesz niż on. Ten temat się tyczy jego.
NommaD jesteś moim miszczem! :D nikt jak dotąd tego antyfanom i sceptykom nie wyjaśnił tak krótko, klarownie, zrozumiale i prawdziwie.
Pozdro ze szczerego serca! :D
ty jesteś wyjątkowym przypadkiem głupoty na tym forum. Mam tylko nadzieję że nie zaczniesz znowu pisać bzdur jak kiedyś.
miałeś swoje 5 minut, ale teraz lepiej daj sobie spokój.
Po co ci te konto? żeby nieznajomi, nowi ludzie mysleli że jest 2 takich maniaków?
Jeżeli jeszcze komuś przeszkadza poziom dyskusji na forum "Avatara", to odsyłam tu:
http://www.filmweb.pl/film/Imi%C4%99+r%C3%B3%C5%BCy-1986-1319/discussion/Ten+fil m+to+pora%C5%BCka%2Cdno%2C+propaganda+%2C2+10,1170524
Wydawać by się mogło, iż film na podstawie powieści profesora Eco - mediewisty i filozofa, powinien skłaniać do refleksji. Tymczasem tylu "życzeń śmierci" już dawno nie czytałem.
PS. Dyskutowałem z plantum i Nommad79 - nie narzekam, było w porządku.
A ja narzekam, plantum jest trollem ale miewa momenty(bardzo rzadko) gdy da się z nim normalnie pogadać, natomiast Nommad ? Zostawię bez komentarza.