7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824125
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Nic się nie zmieniło. Wciąż ci sami fani jadą antyfanów. Nie liczą się z opinią innych, nie szanują osób które postawiły mniej niż 5/10 dla avatara. Co najgorsze próbują usilnie przekonywać do swojego zdania i jakby to powiedzieć ''nawracać''.
Uważam ze plantum i Nommad79 to szczególne przypadki. Siedzą tutaj codzinnie, codzinnie piszą na forum i codzinnie komuś ubliżą ponieważ postaił Avatarowie np. 1-3/10. Ponadto nie mają życia osobistego. Jak można tyle godzin dziennie spędzać na forum jednego filmu? Plantum to przypadek szczególny. Nie mam do niego urazy. Widze po prostu że chłopak nie ma życia. pewnie nie ma kolegów, nie miał nigdy dziewcyzny i ten film to jedyne co daje mu radość. Dzięki Avatarowi cuzje namiastkę życia - może sobie wyobrazić fajną laskę, siebie w roli bohatera i przeżywać przygodę.
Tyle w temacie.

ocenił(a) film na 4
Fuck_Tyler.com

Jesteś.

rock79

zobacz sobie izunię, alexa, upadlego widza, pimpusia

to są trolle, ja trollem nie jestem

ocenił(a) film na 3
Fuck_Tyler.com

Ja pisałem w zaledwie 200 tematach a ty? Pisałeś w 1495, na dodatek więszkosc to wypowiedzi krókie po kilka wyrazów, pochwalajace avatara lub w jakimś temacie ''antyfanów''. Pamietam jak jechałes inne filmy tylko dlatego że je wysoko oceniłem np. Ojca Chrzestnego lub Fight Club.

Alex_Tyler

no, może faktycznie się pomyliłem co do ciebie.

widocznie ci się polepszyło....

ocenił(a) film na 3
Fuck_Tyler.com

Sam fakt zakłądania 2 kont dla zmyłki dowodzi że - jesteś TROLLEM.

Alex_Tyler

zajrzyj do słownika lepiej

ocenił(a) film na 3
Fuck_Tyler.com

Nie jest tam nic napisane ze troll to użytkownik który ma krytyczne zdanie. Ty jesteś trollem usilnie narzucajacym zdanie.

Alex_Tyler

hahahah, podaj jakiś przykład z ostatnich miesięcy to może przestanę się śmiać.

Alex_Tyler

Ale i tak największym trollem jesteś ty

ObiWanKenobi444

"Ale i tak największym trollem jesteś ty"

wiem że pisałeś do alexa, ale ja ci powtarzam że nie jestem trollem,
wiec powinieneś napisać bez "ALE"

Fuck_Tyler.com

Co tak usilnie wszystkim wmawiasz że nie jesteś trollem? Tak trudno znieść krytykę?

kenexgro

prawda boli zawsze- na trolla dziala jak światlo na wampira

Fuck_Tyler.com

Nie mówię że jesteś w 100%-ach trollem ale szybko zmierzasz w tym kierunku.

ocenił(a) film na 6
marscorpio

marscorpio, ale tak jest praktycznie pod każdym filmem, nie ważne czy to hicior o wampirze-prawiczku co świeci się jak kula dyskotekowa, filmie dla niewyżytych seksualnie nastolatek czy też pod ogólnie uznanym "dziełem" filmowym takim jak zalinkowane Imię Róży (specjalnie "dzieło" opatrzyłam w cudzysłów bo drażni mnie to określenie używane w stosunku do filmów)..

PS
samo Imię Róży niezmiernie podoba mi się ze względu na przedstawione średniowiecze - bród, smród i ubóstwo połączone religijnym fanatyzmem - za każdym razem gdy mam zacząć prowadzić dla dudusiów Wampira: Mroczne Wieki, to każę im oglądać ten film, dla klimatu :)

Alex_Tyler

Dupki i trole

Alex_Tyler

aha, no i zapomniałem ci powiedzieć

Fight Club to nie arcydzieło, pogódź się z tym.

ocenił(a) film na 3
Fuck_Tyler.com

Jak ktoś nie rozumie to nic dziwnego. Zauważyłem ze lubisz tylko filmy z prostą fabułą gdzie brakuje niedpowiedzeń lub chaosu.

Alex_Tyler

ależ ja rozumiem ten film. przestudiowałem go wzdłuż i wszerz. Na 10 nie zasługuje

Alex_Tyler

Orzeszkowanie to na tym forum codzienność. Albo to zaakceptujesz albo wyrzeszkujesz.

Alex_Tyler

"Nie liczą się z opinią innych, nie szanują osób które postawiły mniej niż 5/10 dla avatara."

lubisz kłamać, widzę.

kto nie szanuje? no kto? ta "izunia" która zgrywa fanatyka?
a może masz na myśli jakieś innne trolle?

Fuck_Tyler.com

Jesteś trollem i nic tego już nie zmieni, przykro mi. Na dodatek jesteś no life bez życia, kenexgro zmądrzał a ty z dnia na dzień jesteś coraz głupszy, jakieś pół roku temu jeszcze dało się wytrzymać(przypomnij sobie) a teraz po prostu kompromitujesz się, "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść".

Lecho1523

wmawiaj sobie bzdury skoro lubisz
ale nie rób tego innym

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

ja mu wierzę

IsabeIka

prawdziwa izabelka pisze się przez L, logowała się 3 marca 2010, i ma 13 znajomych
http://www.filmweb.pl/user/Isabelka

a to jesteś ty, trollu.:
http://www.filmweb.pl/user/IsabeIka

Fuck_Tyler.com

Fight Club to arcydzieło. Konstrukcja fabuły, efekty, pomysły, klimat, po prostu wszystko jest kapitalne
Fight Club>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Avatar

dlugi john

"Fight Club to arcydzieło. Konstrukcja fabuły, efekty, pomysły,"

hahhaha

efekty są kapitalne?

ocenił(a) film na 1
Fuck_Tyler.com

Nie znasz sie na filmach dla mnie to film kultowy. Świetne role Nortona i Pitta. Wspaniała muzyka no i niebanalna treść pokazana w niebanalny sposób ;)

Fuck_Tyler.com

to napisz jakie są twoje ulubione idioto, póki co masz konto puste, jakim trzeba być debilem aby zakładać konto tylko poto aby gnoic jeden film. Na dodatek film znakomity, którego dziecko neo jak ty nie kuma. Idż sie pogapic na bokom Majli Srajrus.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
dlugi john

Ale zaorzechowałeś ;)

Alex_Tyler

Zgadzam się w tym że to co się dzieje na tym forum, przechodzi ludzkie pojęcie. Fani prowokują antyfanów i odwrotnie. A każda ze stron usilnie próbuje przekierować osoby neutralne na swoją stronę. Jednak sam przyznasz że przeciwnicy tego filmu też nie raz trollują, prowokują, obrażają i spamują.

kenexgro

Dajcie se siana, widze że ten film robi wode z mózgu każdego kto go obejrzy.Macie tu dowód na moją teze, i puszcie na cały regulator:
http://www.youtube.com/watch?v=lstDdzedgcE

dlugi john

*puście

kenexgro

TO nie było skierowane do ciebie