są gorsi niż ciemnogród z Krakowskiego przedmieścia , broniący krzyża. A wy co ? A wy macie jedynie 9 minutową "ekskluzywną " wersję na DVD ,przy której się brandzlujecie. Nie czujecie się oszukani przez kapłana Camerona. Sekciarze!!!
Pewnie juz hodujecie pandorę w akwarium...
Śmieję się z was, ale mam nadzieję że nie obrażam waszych uczuć religijnych.
>
>
>
Pozdrowienia z realnego świata.
kretyn :)
jeśli miałeś o mnie jakiekolwiek dobre zdanie to teraz je zniszczę
i liczę na to że odejdziesz stąd tak samo jak diana
aha czyli mi pomorzesz? ok dzięki
ten schemat działa tak
POJAWIACIE SIĘ > GADACIE > ZACZYNACIE SIĘ KŁÓCIĆ > DENERWUJECIE MNIE > ZACZYNAM TROLLOWAĆ > WSZYSCY ZNIKAJĄ > BRAK WROGÓW > ZNIKAM JA > POJAWIACIE SIĘ > GADACIE > ......
jeśłi zostaniesz to sprawisz że forum będzie zaśmiecane dłużej i skuteczniej wszystkich wypędzi
Hahaha ja z ciebie mogę, myślisz że kogoś stąd wypędzisz, jeżeli będziesz przeginał będę zgłaszał twoje posty ;-).
takie teksty nie są śmieszne
ostatnio gdy stałem się spokojny to forum wybuchło od kłótni
jestem rozczarowany.
ahahahhahaha ;D
dobre....
ja miałbym się ciebie słuchać? w momencie kiedy u mnie masz moje zero uznania?
zmieniłem się nie lepsze
nie będę ulegał waszym kolejnym zachciankom
Krzyzak, nierobie, internetowy nolifie, daj już spokój. Załóż sobie jakieś forum antyavatar.pl i daruj sobie tę debilną aktywność. Czerpiesz przyjemność z wywoływania bezsensownych kłótni na forum? To nie wymaga jakichś specjalnych umiejętności. Wejdź sobie na gayczat i tam załóż temat pt. "mam dwa odbyty" i też zrobisz furrorę. Są inne filmy, które utworzyły wokół siebie większy kult niż Avatar, na dodatek o niebo głupszych, a ty się uczepiłeś akurat jego jak jakiś kretyn bez życia.
Jeny...niektórzy widze nie poddają się z szerzeniu swoich negatywnych bezsensownych opinii na temat avatara. Prawda jest taka, że nas fanów nic nie zniechęci, choćby ktokolwiek nie wiem co mówił. My fani nie kierujemy się słowami antyfanów a tym co sami widzimy, co podziwiamy. Podziwiamy piękny świat, w którym pewnie nie jeden fan chciałby żyć...Tak więc cokolwiek byście nie napisali, my fani wiemy swoje, ale powtórzę raz jeszcze:
"nie można nauczyć widzieć"
"nie da się napełnić naczynia, które jest już pełne"
wiec piszcie swoje...my wiemy swoje..szkoda, że nie widzicie piękna jakim jest avatar, pandora...
aha...więc w styczniu jakoś pod koniec, powstanie wątek "jake sully" taka rocznica to bedzie powstania wątku, mam nadzieje, że starzy fani się zjawią, może i Seze i Iwonka...oraz inni...
pozdrawiamy.
N&I
Uważaj jak mówisz o moim ukochanym
To mój ukochany, jesteśmy razem, tak na prawdę, a poznaliśmy się dzięki avatarowi na tym forum, jestem teraz najszczęśliwsza kobieta na świecie, dzieki temu co mnie spotkało...dzieki mojemu Nationalowi..nie pozole zlego slowa na niego powiedziec...!