Lepszy od "Ojca Chrzesnego", "Ławcy jeleni",czy "Lotu nad Kukułczym gniazdem",
najlepsze efekty specjalne wszechczasów, aktorstwo wspaniałe, kolor niebieski
(mój ulubiony) cudowny, żaden film Ala Pacino czy Day Lewisa nie dorównuje temu dziełu!!!
Rozpłakałam się w kinie, do kina poszłam aż 5 razy! Naprawdę warto. 10/10
Jest nudny w kinie prawie zasnełem. Kiepski gniot jak setki innych nic specjalnego. Moja młodsza siostra chciała wyjść po godzinie tak jak ja... ale wspólnymi siłami dotrwaliśmy do końca. Te film powinien mieć ocene 4/10. A 10 albo 7,9 to przegięcie. Uważam, że każda baśń posiada lepszy klimat. Powiem tyle zmarnowany czas lepiej było iść do teatru na dobrą sztuke.
Nie sądze ten film jest zabawny. Jedni cieszą sie zwykłym gniotem a inni wolą rozrywke na poziomie czyli teatr albo dobre książki.
Ocenić ten film 10/10 to tak jak powiedzieć, że 2012 t dzieło sztuki. Wytłumacz mi dlaczego, uważasz mnie za osobe zabawną?
Ten film nie podobał mi sie i nie masz prawa nazywać mnie zabawnym z tego powodu.
Bo nie potrafisz czasami się rozerwać. Ile można czytać książki i chodzić do teatru? Swoją drogą byłem kilka razy i tylko jedna sztuka mi się podobała.
Rozerwać można sie na fajnym filmie a nie Avatarze. Sądze że jesteś zbyt wielkim fanem Avatara aby zrozumieć magie teatru i aby go zrozumieć trzeba być inteligętnym człowiekiem z nieprzeciętną wyobraźnią.
Nie sądze że jestem inteligętny inaczej. Po prostu lubie rozrywke na poziomie. TYLKO LUDZIE INTELIGĘTNI CHODZĄ DO TEATRU.
Gust nie podlega dyskusji! Nawet debile mogą lubić popatrzeć na sztukę teatralną.
Ale czy ty jesteś "inteligentny"?
Człowiek inteligentny potrafiłby się cieszyć takim filmem. Film to nie gra komputerowa (strzelanka) - nie biegasz jak kot z pęcherzem i nie napier*alasz gdzie popadnie ( oczywiście można też grać normalnie, ja nie obrażam gier).
Ludzie inteligentni czytają komiksy, grają na kompie i oglądają filmy ze Stallonem i Schwarzeneggerem.
Teatr jest dla moherów, których móżdżki nie są w stanie ogarnąć efektów specjalnych.
"No bo jak to? Oni zabili tego aktora?"
Każdy ocenia wedle swojego gustu. Raczej Ty nie masz wyobraźni nader inteligentny człowieku.
Ktoś kto jej nie ma na filmie będzie się nudził bo powie racy mądre stwierdzenie że ten film to głupota.
Ale właśnie ma taki być. Poza tym gdyby ludzie nie marzyli, nie szukali i nie badali to dalej siedział byś w jaskini rysując obrazki na skale...
O to dowód ! Właśnie z takich powodów zacząłem wchodzić na to forum, wiedziałem że tacy ludzie kiedyś wrócą, dlatego wszyscy wyśmiewają fanów avatara.
Według mnie broni.
Nie znam jej, na profilu nie ma ocen, chyba że ją znasz wtedy co innego. Fani av pisali jeszcze większe bzdury tego typu więc nigdy nie wiadomo.
O nie! Znowu ten gbór! To teraz nikt nie może tak powiedzieć? OC, gniazdo i inne takie syfy są nuuuudne.
Mogę się tylko zgodzić z jednym że jest lepszy od Ojca chrzestnego bo reszcie to nie dorasta do pięt
Efektami specjalnymi też bym się się nie podniecał bo z każdym rokiem będziemy mieli lepsze.
A by płakać na Avatarze to trzeba być strasznie miękkim, albo nie odróżniać fikcji od rzeczywistości, gdyż ten film nie uchodzi za wyciskacza łez
Ojciec Chrzestny to klasyk a Avatar to (ciach) zbyt szczerze musiałbym napisać i dostałbym później 300 wiadomości od urażonych fanów tego czegoś co jest nazwane filmem.
Uważam że Ojciec Chrzestny jest lepszy od Avatara ponieważ ma swój klimat niepowtarzalny w większości nowych budżetowych filmach tego typu. Avatar nie ma swojego klimatu to gniot nie wnosi nic nowego.
To stracone 2h mojego życia i życia siostry ;) a o kosztach biletów na film w wersji 3D nie wspomne.
Ach ta wasza orzeszkowa filozofia :
"Ojciec Chrzestny to klasyk "
Tłumaczenie --> To że film jest stary to znaczy że jest świetny.
Brawo! Jedz więcej orzechów a może zmądrzejesz.!
Nie nazwałem go klasykiem. Dlatego że jest stary tylko ma swój klimat.
Przestań pisać o tych orzechach bo twoje są za małe aby znać sie na filmach.
Te riposty z orzechami są kiepskie i prymitywne. Pozdrawiam.
kapitan , ogarnij się , wiesz dlaczego ludzie się śmieją z tego co mówisz ?? oj błąd nie śmieją się z tego co mówisz tylko z ciebie , robisz z siebie pajaca i myślisz że jesteś fajny -.-
Jak można porównywać Avatara Do ojca chrzestnego? :D
Nie wychylaj się z takimi tekstami bo normalnie zastanawiam sie czy Twoi rodzice wiedza że korzystasz z internetu.....