7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822258
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Lepszy od "Ojca Chrzesnego", "Ławcy jeleni",czy "Lotu nad Kukułczym gniazdem",
najlepsze efekty specjalne wszechczasów, aktorstwo wspaniałe, kolor niebieski
(mój ulubiony) cudowny, żaden film Ala Pacino czy Day Lewisa nie dorównuje temu dziełu!!!
Rozpłakałam się w kinie, do kina poszłam aż 5 razy! Naprawdę warto. 10/10

Ten film jest jak orzech. Nic oryginalnego ale i tak genialny.

ocenił(a) film na 4
KapitanOrzech

orzechy dawno się przejadły, tak jak ten filmik

vince25xx

Chyba tylko tobie.

ocenił(a) film na 1
KapitanOrzech

orzech juz dawno jest nudny

UPADLY_WIDZ

Wcale nie.

ocenił(a) film na 2
KapitanOrzech

http://hyy.pl/images/94QCJSB.jpg

Jezus_drugi

Zapomniałeś dodać "Milordzie" :)

KapitanOrzech

Ma oryginalne elementy.

ocenił(a) film na 4

Jest nudny w kinie prawie zasnełem. Kiepski gniot jak setki innych nic specjalnego. Moja młodsza siostra chciała wyjść po godzinie tak jak ja... ale wspólnymi siłami dotrwaliśmy do końca. Te film powinien mieć ocene 4/10. A 10 albo 7,9 to przegięcie. Uważam, że każda baśń posiada lepszy klimat. Powiem tyle zmarnowany czas lepiej było iść do teatru na dobrą sztuke.

Jobso

Niektórzy są naprawdę bardzo zabawni :D

KapitanOrzech

możesz już skończyć pie...ić o tych orzechach?

Wierz mi - jesteś mało oryginalny.

MilesQuaritch

Inni mówią mi co innego. A teraz już nie orzeszkuj, tylko się uspokój.

ocenił(a) film na 4
KapitanOrzech

Nie sądze ten film jest zabawny. Jedni cieszą sie zwykłym gniotem a inni wolą rozrywke na poziomie czyli teatr albo dobre książki.
Ocenić ten film 10/10 to tak jak powiedzieć, że 2012 t dzieło sztuki. Wytłumacz mi dlaczego, uważasz mnie za osobe zabawną?
Ten film nie podobał mi sie i nie masz prawa nazywać mnie zabawnym z tego powodu.

Jobso

Bo nie potrafisz czasami się rozerwać. Ile można czytać książki i chodzić do teatru? Swoją drogą byłem kilka razy i tylko jedna sztuka mi się podobała.

użytkownik usunięty
KapitanOrzech

muszę przyznać że oryginalny z ciebie troll

Użytkownik

ocenił(a) film na 4
KapitanOrzech

Rozerwać można sie na fajnym filmie a nie Avatarze. Sądze że jesteś zbyt wielkim fanem Avatara aby zrozumieć magie teatru i aby go zrozumieć trzeba być inteligętnym człowiekiem z nieprzeciętną wyobraźnią.

ocenił(a) film na 7
Jobso

INTELIGĘTNY to ty jesteś, ale inaczej.

ocenił(a) film na 4
Dzida_86

Nie sądze że jestem inteligętny inaczej. Po prostu lubie rozrywke na poziomie. TYLKO LUDZIE INTELIGĘTNI CHODZĄ DO TEATRU.

ocenił(a) film na 9
Jobso

niech chodzą.

plantum

Teatr to wymarła rozrywka dla staruszków.

użytkownik usunięty
Jobso

Gust nie podlega dyskusji! Nawet debile mogą lubić popatrzeć na sztukę teatralną.
Ale czy ty jesteś "inteligentny"?
Człowiek inteligentny potrafiłby się cieszyć takim filmem. Film to nie gra komputerowa (strzelanka) - nie biegasz jak kot z pęcherzem i nie napier*alasz gdzie popadnie ( oczywiście można też grać normalnie, ja nie obrażam gier).

ocenił(a) film na 4
Jobso

głupi jeżdżą na hulajnogach

ocenił(a) film na 4
vince25xx

w zimie

vince25xx

i jedzą masło

KapitanOrzech

orzechowe

Jobso

Ludzie inteligentni czytają komiksy, grają na kompie i oglądają filmy ze Stallonem i Schwarzeneggerem.

Jobso

Haha na pewno. MOHERY chodza do teatru. Czasami uczniowie, ale oni sa zmuszani :/

Jobso

Teatr do rozrywka dla moherów, którzy nie ogarniają efektów specjalnych i szybkiej akcji.

Jobso

Teatr jest dla moherów, których móżdżki nie są w stanie ogarnąć efektów specjalnych.

"No bo jak to? Oni zabili tego aktora?"

ocenił(a) film na 10
Jobso

Każdy ocenia wedle swojego gustu. Raczej Ty nie masz wyobraźni nader inteligentny człowieku.
Ktoś kto jej nie ma na filmie będzie się nudził bo powie racy mądre stwierdzenie że ten film to głupota.
Ale właśnie ma taki być. Poza tym gdyby ludzie nie marzyli, nie szukali i nie badali to dalej siedział byś w jaskini rysując obrazki na skale...

O to dowód ! Właśnie z takich powodów zacząłem wchodzić na to forum, wiedziałem że tacy ludzie kiedyś wrócą, dlatego wszyscy wyśmiewają fanów avatara.

Lecho1523

ona go wyśmiewa czy broni?

MilesQuaritch

Według mnie broni.

Nie znam jej, na profilu nie ma ocen, chyba że ją znasz wtedy co innego. Fani av pisali jeszcze większe bzdury tego typu więc nigdy nie wiadomo.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

fani zmądrzeli, a ty głąbie?

plantum

Bo wszyscy ich jechali to przestali tak pisać, ty natomiast stajesz się coraz głupszy.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

no do ciebie nic nie dociera.

strzep se przy moim filmie, jak chcesz.

Lecho1523

O nie! Znowu ten gbór! To teraz nikt nie może tak powiedzieć? OC, gniazdo i inne takie syfy są nuuuudne.

użytkownik usunięty

Mogę się tylko zgodzić z jednym że jest lepszy od Ojca chrzestnego bo reszcie to nie dorasta do pięt
Efektami specjalnymi też bym się się nie podniecał bo z każdym rokiem będziemy mieli lepsze.
A by płakać na Avatarze to trzeba być strasznie miękkim, albo nie odróżniać fikcji od rzeczywistości, gdyż ten film nie uchodzi za wyciskacza łez

ocenił(a) film na 4

Ojciec Chrzestny to klasyk a Avatar to (ciach) zbyt szczerze musiałbym napisać i dostałbym później 300 wiadomości od urażonych fanów tego czegoś co jest nazwane filmem.
Uważam że Ojciec Chrzestny jest lepszy od Avatara ponieważ ma swój klimat niepowtarzalny w większości nowych budżetowych filmach tego typu. Avatar nie ma swojego klimatu to gniot nie wnosi nic nowego.
To stracone 2h mojego życia i życia siostry ;) a o kosztach biletów na film w wersji 3D nie wspomne.

ocenił(a) film na 9
Jobso

taaaaaa podlizuj się dalej :]

Jobso

Ach ta wasza orzeszkowa filozofia :

"Ojciec Chrzestny to klasyk "
Tłumaczenie --> To że film jest stary to znaczy że jest świetny.

Brawo! Jedz więcej orzechów a może zmądrzejesz.!

ocenił(a) film na 4
KapitanOrzech

Nie nazwałem go klasykiem. Dlatego że jest stary tylko ma swój klimat.
Przestań pisać o tych orzechach bo twoje są za małe aby znać sie na filmach.
Te riposty z orzechami są kiepskie i prymitywne. Pozdrawiam.

Jobso

"Te riposty z orzechami są kiepskie i prymitywne"

Są już kultowe.

KapitanOrzech

kapitan , ogarnij się , wiesz dlaczego ludzie się śmieją z tego co mówisz ?? oj błąd nie śmieją się z tego co mówisz tylko z ciebie , robisz z siebie pajaca i myślisz że jesteś fajny -.-

ocenił(a) film na 4
artialpha

może to po po prostu fajny pajacyk jest

artialpha

Ja jestem fajny i wiele osób to potwierdza. A ty mi zzdrościsz i dlatego tak piszesz -,-

ocenił(a) film na 10
Jobso

Jak można porównywać Avatara Do ojca chrzestnego? :D
Nie wychylaj się z takimi tekstami bo normalnie zastanawiam sie czy Twoi rodzice wiedza że korzystasz z internetu.....

ocenił(a) film na 9

pod względem fabuły wcale nie jest najlepszy