No bo jak można pisać:
"Avatar jest wybitny i nikt nie ma prawa sądzić inaczej"
albo:
"Ci co uważają ten film za chłam sami są takim chłamem"
Opanujcie się ludzie na innych forach takie wypowiedzi to rzadkość a tutaj normalka.
Są też w drugą stronę. Po za tym wedle przekonania niektórych użytkowników próba prowadzenia zmian na lepsze jest uważana za dziecinadę więc przygotuj się na teksty w stylu "Odrób lekcje" :(
Chcesz zmian na lepsze? Przestań udzielać się na tym forum, to samo tyczy się plantuma.
Poza tym widzę że nic z mojego tłumaczenia nie dotarło.
Twój ograniczony móżdżek nie potrafi dostrzec tego że ja przeciwko samemu filmowi nic nie mam. Tylko przeciw głupocie po obu stronach.
Poza tym nie wiem po co dyskutuję z kimś o inteligencji marchewki, i tak nic nie dociera.
Fan filmu nie tylko go ogląda ale także o nim dyskutuje. A antyfan? Może się wyżalić że stracił czas ale żeby aż tyle czasu mu poświęcać? Chciałem zobaczyć jak to jest i zrobiłem eksperyment na forum OC. Po dwóch tygodniach i tak zmuszania się zrezygnowałem.
Wolę bronić filmu który lubię :)
wybacz że się wtrącę
ale szkoda klawiatury na takie osoby.
on tylko chce żebyś słuchał jego biadolenia
Podzielam te same zdanie co do tematu Twojego ! Fani avatara przeszli samych siebie, Ja to nazywam dość głęboką chorobą umysłową !
Popatrz tylko na biedactwa : http://www.filmweb.pl/user/pmp2811/blog/520279
Lubisz reklamować swój blog :P
Po za tym fani "Star Wars" też się przebierają za bohaterów filmu. Też są nienormalni? :/
dzisiaj fani mysla że sa cool ale to tak jak z tymi od Star Wars co przebieraja sie za postacie z filmu i zbieraja figurki,miecze świetlne itp.
Dziwaki.
To ma byc rezerwat niech jedzą banay jak tak lubia drzewa.
wpuścic i niech sobie radza, tak jak na pandorze- nie było łatawo.
to by było nie głupie, niech żyją w lesie i jedzą co mają , ale jak zaczną uprawiać ziemię i handlować płodami rolnymi to od razu na nich podatek a co !!!
I kazdy by był zadowolony,oaza spokoju gdzie mogą byc sobą jeść korzonki chodzic po drzewach,trzego dusza zapragnie.
To że ktoś zaistniał nie znaczy że jest to powód do dumy. Czytaj ze zrozumieniem a nie używasz wyboraźni :/
myśli że mam globusa w obrazku to od razu jest kosmopolitą i że ma otwarty umysł. żenada
zaistnieli,niby czym, to świadczy o tym jak ten film ora czaszke.
Takie malowanie sie na niebiesko jeszcze bardziej chanbi fanów.
Ale nie powiesz że taka biegajaca wiara malowana na niebiesko troche cie irytuje
Z reszta nie wszyscy tacy są a ortodoksyjny fani są nieżle powaleni.
Wiesz, to jest tak: dopóki nie masz z nimi styczności i nie robią komuś krzywdy - niech się bawią. Nie trzeba tego akceptować, ale tolerować już nie zaszkodzi.
jak to ich kreci i jest ti pasja niech sie tam bawią.
z tym tolerowaniem to jest róznie w naszym kraju,wiadomo jak to jest młodzież wszech polska,parady równości.
Co kto lubi, byle z umiarem i bez szkody dla innych. Jak komuś to przeszkadza, przecież patrzeć nie musi. A jeżeli to zbliża ludzi do siebie, to nawet jest to pożądane w dobie wyobcowania i domatorstwa.
patrzec nie trzeba ale trudno przejśc obojętnie jak wszedzie tego pełno.
czy łączy to ludzi może i tak ale tylko w grupie podobnej do siebie bo dla reszty są nadal dziwakami.
Odmienność zawsze była przedmiotem dyskryminacji, niezrozumienia i doskonałym powodem do pozbycia się konkurencji. Jak to się mówi żyj i daj żyć innym - to dużo daje...
cywilizacja i nasz rozwój doprowadza do zacierania wszelkich skrupułów wobedz odmienności jaka panuje wśród nas.
Nikt nie jest doskopnały ale czasem niektórzy przesadzają w swych przekonaniach.