No bo jak można pisać:
"Avatar jest wybitny i nikt nie ma prawa sądzić inaczej"
albo:
"Ci co uważają ten film za chłam sami są takim chłamem"
Opanujcie się ludzie na innych forach takie wypowiedzi to rzadkość a tutaj normalka.
prawie żeś mi to z ust wyjął a raczej z palcy.
To tak jak geje można ich tolerowac do pewnego stopnia ale nie wiem czy wszyscy byliby zadowoleni jak by biegali wysmarowani po ulicach.
dwóch ojców to przesada,przeciwieństwo wszelkich zasad moralnych.
Normalnej rodzinie niedadzą dziecka do adopcji a gejom tak,no to jest chore.
DAWAJ,DAWAJ LECH. LESZEK JESZCZE DA RADE ON LUBI ZASKAKIWAĆ.
kurde na co zszedł temat co.
Ja tam na dzisiaj kończe.Pozdro dla filmweb maniaków.
Jasno zaznaczyłem - jak nie krzywdzisz innych, to sobie rób co chcesz (no i nie łamiesz prawa). Pedofilia krzywdzi - więc jest poza tym zakresem.
Legalność to nie kurs akcji, albo coś jest legalne albo nie jest.
Według polskiego prawa sprzedaż dopalaczów w sklepach jest w dalszym ciągu legalna.
To urzędnicy złamali prawo.
"To urzędnicy złamali prawo. "
urzędnicy zrobili to co do nich nalezy - ustanowili prawo z jakim zgadzają się wszyscy
Widać twoja wiedza w tym zakresie jest podobna jak w innych, czyli zerowa.
Może zamiast przesiadywać cały czas na tym forum poczytaj jakieś artykuły książki itp, wyjdzie ci to na dobre.
Jest różnica między świadomym sięganiem po niebezpieczny specyfik, a bycie zastraszonym i wykorzystanym siłą przez napastnika. Akurat kwestia dopalaczy wymaga edukacji, a nie zakazów, bo to problemu nie rozwiąże, tylko stworzy nowy (szara i czarna strefa).
Nommadzie nie marnuj czasu na tłumaczenia, dzieciaki nasłuchały się wiadomości i teraz powtarzają bezmyślnie na forach.
Krzyżak w swojej ignorancji nawet nie wie że "dopalacze" nigdy poza prawem nie były.
Zapewne to najmądrzejsza rzecz jaką potrafisz napisać w obronie własnego dziecięcego zdania.
nie mam takich problemów jak ty,
bo potrafisz tylko udawać kogoś kim nie jesteś
więc przestać SRAĆ tu o spokoju na forum skoro sam go sobie nie życzysz
O nie taka rzadkość, ale tutaj jest większy ruch w interesie. Skrajności będą występować po obydwu stronach tego - już tak użyjmy nieco na wyrost określenia - konfliktu ideologicznego, więc w zasadzie do pewnego stopnia trzeba to tolerować (nie mylić z akceptacją). Dopóki nie ma jakiś wycieczek personalnych i oratorium słowne ogranicza się do względnie normalnych słów, da się przeżyć - gorzej, jak padają ostre słowa i to z niezbyt finezyjnego repertuaru określeń.
przesadzają to fakt.
Obrażjace uwagi rania nie tylko osoby do których sa kierowane ale tez samych fanów.