Mam taką propozycję aby zwolennicy i przeciwnicy tego filmu podpisali sojusz. Jego członkowie zoobowiązali by się :
1. Nie obrażać.
2. Dopuszczać do swojej świadomości że ludzie mają różny gust
Narazie tylko tak ogólnie piszę bo mam mało czasu. Czekam na wasze propozycje.
no ,ale to nie takie proste młoda damo, pamiętaj że Ja jestem :
Τιτάν (Tytan) Władca części wewnętrznej wszechświata, posiadam wszechiskre, dzięki której dysponuje światłem jaśniejszym niż gwiazda wam znana jako słońce, chce oświecić każde jedno istnienie, aby w pełni podążało ścieżką prawą i wedle moich ściśle określonych zaleceń, gdyż wielu z was błądzi pośród zaciemnionych korytarzy "ciemnogrodu".
Przybyłem na waszą planetę w celu zebrania legionów na których czele staną apostołowie i to oni odegrają kluczową role w bitwie o wolność!
http://guerrasdraconicas.files.wordpress.com/2009/05/hecatonchires.jpg
no co Ty, Wathmen, X-men, Fantastyczna Czwórka, G.I.Joe, Jonah Hex, Van Helsing, czy Hulk to tylko pestka w moim dorobku !
Niech żyje Mądrość , Honor, i DOBRO ;p
za wolność i sprawiedliwość.. tak mawiała jedna z Księżyca.. Czarodziejka z Księżyca :D
ja wolałam jednak Kapitana Hawka, a raczej Wakashimazu, Wakabayashiego i Kojiro... no i Saint Seyia :>
oo wlaśnie szacum, już Cie lubie, tego slowa ciągle mi brakowało ANIME !!! HA jesteś wielki
Muminki też japońce zrobiły.. i Pszczółkę Maję też.. tzn nie wiem czy dokładnie oni ale na podstawie tamtejszego twórcy, książki czy coś..
nie, to nie możliwe, Moją pszczółke ? Japonce? Bo co do muminków to bym się zgodził, od zawsze te ich twarze były dla mnie podejrzane...
dokładnie nie wiem, ale tak mi się wydaje
już mam:
"austriacko-japońsko-niemiecko-portugalsko-hiszpańsko-kanadyjski"
reżyserują japońce i jeden ze scenarzystów też Japończyk
Ja też mam propozycje:
1. Odrób lekcje, chyba że Pani nic nie zadała.
2. Po wykonaniu punktu 1 możesz iść spać.
Ty, Plantum, i jeszcze paru innych inteligentów sprawiacie że na tym forum jest taka atmosfera a nie inna.
Dziecinne posty w stylu "Sojusz" niczego nie zmienią i tylko dziecko tego nie zrozumie ponieważ to właśnie dzieci bawią się w takie rzeczy.
A z tymi lekcjami i pójściem spać to chyba w sedno trafiłem :P
"A z tymi lekcjami i pójściem spać to chyba w sedno trafiłem :P"
przestań się głupio śmiać głupku
No właśnie Plantumku jak prośba Kenexgro mogła by się spełnić. Co taki no-life jak Ty wtedy by zrobił?
skoro nie zamierzasz nic zrobic w kierunku poprawy sytuacji na forum to ZAMKNIJ MORDĘ
bo niestety najgłośniej narzekają właśnie ludzie tacy jak ty, a zwykle nie kiwną nawet palcem
Oczywiście że wiem co można zrobić w takiej sytuacji:
a) Znajdź sobie dziewczynę, zabierz ją do kina, teatru, pizzeri, na spacer itp
b) spotkaj się czasem ze znajomymi, nawet no-life'y ich mają
c) ucz się pilnie w szkole i odrabiaj lekcje - na pewno Ci się przyda
d) ostatnia i najważniejsza rada - nie spędzaj każdej wolnej chwili na tym forum
Będzie to mały kroczek do przodu dla forum Avatara, za to ogromny dla Ciebie
"nie spędzaj każdej wolnej chwili na tym forum"
TAKA PIERDOŁA jak ty nie powinna się wypowiadać w sprawach o których nie ma zielonego pojęcia
człowieku, gdzieś ty był jak ja wypełniałem okrągłe 60 wątków?
po prostu się zamknij, spójrz w lusstro
Wystarczy zauważyć że w przedziałach czasowych wolnych od lekcji i pory snu dla dzieci czyli mniej więcej 15-22 od pon do piątku, nie ma godziny aby się nie pojawił twój post na forum. Świadczy to w sposób bardzo jasny jakim no-life'em jesteś. A że wcześniej byłeś jeszcze większym - nie ma za bardzo się czym chwalić, dobrze jednak że jest poprawa.
I uważasz że nie jesteś trollem? Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
No tak, jesteś MEGATROLLEM!!!
ja się zastanawiam gdzie jest ta zmiana palntuma o której tak non stop pisze? zupełnie jak to globalne ocieplenie, o którym trąbili a zamarznąć można
Ale globalne ocieplenie to zjawisko faktyczne. Tylko, że nazwa jest dosyć myląca. Wystarczy spojżeć na, bodajże, Wenus(planetę). Tam mamy efekt długotrwałej emisji dwytlenku węgla do atmosfery. I po jednej stronie planety jest piekielnie gorąco(nie do życia), po drugiej zaś gdzieś między 100 a 200 stopni Celsjusza na minusie. Globalne ocieplenie wpływa przede wszystkim na skrajność temperatury. Oczywiście temperatura latem nie zmieni się z 30 na 100 stopni w jeden rok. Ale zmiana i tak postępuje relatywnie szybko! Także...dbajcie o środowisko. Przyszłość Ziemi jest w waszych rękach(chyba, że wcześniej wybuchnie) itd itd....
Sahara co 10 tys lat (coś około.. nigdy nie miałam pamięci do liczb ;)) zamienia się to w las tropikalny, to w pustynię i żadna emisja CO2 nie jest jej potrzebna
ludzie panikują przez ochronę środowiska, ale mam obawy że nikt nie bierze pod uwagę ciągłego ruchu naszej planety, jej drobnych wahnięć w odchyleniu własnej osi.. nie wspominając, że oprócz bujania się naszego układu, buja się też cała galaktyka
drastyczne zmiany klimatyczne były, są i będą
ba, czasem zmiana jest widoczna wciągu 100 lat
wątpię aby postęp technologiczny miał aż tak duży wpływ na środowisko
Drastyczne zmiany klimatyczne są normalne. Ale nie zmienia to faktu, że gigantyczna emisja dwutlenku węgla do atmosfery zmienia naszą planetę w szklarnię.
"ja się zastanawiam gdzie jest ta zmiana"
ależ kochana Diano ^_^
zmiany nastąpiły, ich nie dostrzegasz