:))))))))))))))))))))))))))))))))
aka: James Cameron's Avatar 2009 | Wielka Brytania, USA |
ocena: 7.99 głosy: 88311
Jakie głupoty? A nie mówiłem. Jak coś dłuższego napiszę to oni i tak powiedzą że napisałem głupotę. Więc po co się wysilać?
Wolność słowa koleżko.
Nie wiem czemu ale irytuje mnie twój avatar.
Ciągle masz taką minę jak na tym avatarze ? Ja go interpretuje jako "jestem głupi i jest mi z tym dobrze" a plantuma trochę inaczej bo "dlaczego jestem głupi ?" No ale cóż. Troszkę zboczyłem z tematu.
Dziwnie go interpretujesz. Poprostu lubię uśmiechnięte buźki. Nie są tak ponure jak na przykład twój avek. Choć ja do twojego nic nie mam.
Ja miałem wiele avków, po prostu jak ktoś pisze bzdury i ma uśmiechniętą buzie to mnie irytuję. Ale dobra pomińmy to, napisałem to z nudów i trochę mnie poniosło.
ocena: 7.98 głosy: 89930
a ty jesteś głupia
ale już o tym zapominasz szybko
nic ode mnie przecież nie wymagasz, o nic nie prosisz, niczego specjalnego sobie nie życzysz, stwierdziłaś że mogę stosować na ciebie różne epitety.
a mimo to wracasz tu na forum i piszesz bzdurne prowokacje, własne obserwacje, stwierdzenia faktów - które nikomu nie są na nic potrzebne
nigdy się nie tłumaczysz, i rzadko odpowiadasz ludziom na pytania, jeszcze nigdy nikogo nie przeprosiłaś, i nikomu nie przyznałaś racji - a gdy nomad starał się z tobą podyskutować na poważnie ty zaczęłaś zgrywać idiotkę
twierdzisz że nie lubisz się powtarzać ale mimo to robisz to ciągle wypisując własne oklepane teksty
na 99,99% napiszesz teraz coś bardzo głupiego, lub coś co w twoim zamyśle miałoby mnie obrazić / stwierdzić jakiś urojony przez ciebie fakt / lub też nic nie napiszesz / ew. poprosisz mnie o wylogowanie n-ty raz z kolei
ocena: 7.97 głosy: 90410
To nie była prowokacja, jesteś dzieckiem więc nie powinieneś poczuć się urażony.
Ciekawe dlaczego dzieci nie lubią jak je się nazywa dziećmi.
o jeju, ale ty jesteś głupia
głupsza niż ten nieszczęsny but z lewej nogi
=====
on pytał czy na serio masz go za dziecko.
nagle wszystko ci trzeba tłumaczyć wszystkowiedząca idiotko?
mega LOL
dziecko - spójrz sobie na czyj post odpowiedziałam? widzisz? teraz pozwól, że ja postawie tobie pytanie: jesteś naturalnie tak głupi czy przechodziłeś specjalne szkolenie w zakresie debilizmu? :)
a "wyzwiska" typu:
"jesteś głupia" lub "idiotka" są już nudne. niczego cię nie uczą w tej twojej szkole dla ciężko myślących? ;)
<wyzywamy się>
Lecho1523+plantum+krzyżak87
<przychodzi kenga1>
kenga1: Ale z Was mozna sie posmiac hahah normalnie jak dzieci <hahaha>
diana6echo: bo to są dzieci :)
Lecho1523: To było do mnie ?
diana6echo: u dołu postu masz napisane komu autor odpowiadał ;)
< Mam ci jeszcze tłumaczyć gdzie zrobiłaś błąd? >
nigdzie nie zrobiłam błędu głuptasku, wytłumaczyłam jeno co i jak jest z tym forum, bo kolega się pogubił. rozumiesz? pewnie nie ... :)
chodzi o to, że każdy czasem zachowuje się jak dziecko, ty, ja, inni... ale niektórzy są po prostu gówniarzami :)
"nigdzie nie zrobiłam błędu głuptasku"
znów się pomyliłaś, znów próbowałaś mnie obrazić
nie odwracaj kota ogonem, nie zgrywaj idiotki.
lecho przynajmniej potrafi się przyznać do błędu
nie dziecinko :) nie dość, że czytać nadal nie potrafisz, to jeszcze jesteś ślepy, choć w sumie jedno z drugim się wiąże... :)
przegrałaś księżniczko
nazwałaś lecho dzieckiem
i znów wstydzisz się przyznać
poczytaj
diana: "u dołu postu masz napisane komu autor odpowiadał ;)"
< po co tłumaczysz użytkownikowi Lecho jak działa forum? - on to dokładnie zna, i ja też, zbaczasz z tematu, poza tym się przecież wytłumaczył: >
lecho "Wiem komu odpowiadałaś , chodzi mi raczej o to o kim mówiłaś ?"
< czytasz w ogóle moje wypowiedzi diana?
chyba nie, więc spójrz co napisałem >
plantum: on pytał czy na serio masz go za dziecko
lol xD
ty serio masz problemy z myśleniem, ale dobra niuniek:
post kenga1: "Ale z Was mozna sie posmiac hahah normalnie jak dzieci <hahaha>"
mój post: "bo to są dzieci :)"
post lecho: "To było do mnie ?"
mój post: "u dołu postu masz napisane komu autor odpowiadał ;)"
teraz trybisz? wszystko układa się w logiczną, normalną konwersację, przetykaną jedynie twoimi nieudolnymi wtrętami i próbami zaczepki. jesteś tak żałosny, że nie ma odpowiedniego słowa w żadnym słowniku świata, który opisywałby twoją bezdenną głupotę.
sam siebie ośmieszasz. czyń tak dalej. niezły ubaw jest, choć czasem smutno się robi gdy się pomyśli, że takie coś chodzi po świecie, i co gorsza, w przyszłości może się rozmnożyć..
hahahha, nie mogę uwierzyć że jeszcze zgrywasz taką idiotkę.
lecho złożył wyjaśnienie:
=========================================
lecho1523: "Wiem komu odpowiadałaś , chodzi mi raczej o to o kim mówiłaś ?"
>>> chodzi mi raczej o to o kim mówiłaś <<<
rozumiesz po polsku?
===========================================
pytanie lecho
lecho: "To było do mnie ?"
A) jesteś strasznie tępa, bo nie zrozumiałaś co miał na myśli
lub
B) zawsze i wszędzie lubisz zgrywać idiotkę
jeśli nie odpowiesz na ten post, lub też będzie on zawierał coś co mogłoby mnie obrazić, lub zawierać treści w twoim stylu "problemy z czytaniem/myśleniem"
to wspomniane przeze mnie wcześniej stwierdzenie - "Jesteś głupia" - się potwierdzi.
PS: najlepszym wyjściem dla ciebie przyznanie się do błędu.
miłej zabawy w idiotkę....
kiedy ja nawet nie muszę cię obrażać :) sam robisz to doskonale :) to tobie trudno przyznać, że strzeliłeś sobie w stopę (znowu zresztą) :)
potwierdziło się - czyli jednak jesteś bardzo, bardzo głupia :)
"sam robisz to doskonale :)" << a masz jakieś fragmenty które by potwierdzały że sam się.... "obrażam"?
no raczej nie, a jedyne co możesz teraz powiedzieć to
" Ale przecież ja już o tym pisałam, czytać nie potrafisz ?"
jaka normalna osoba wypisuje bzdury nie mając szans na potwierdzenie własnych słów - chyba tylko księżniczka diana :]
co teraz zrobisz?
a)znikniesz?
b)zmienisz temat?
c)znów napiszesz coś co w twoim zamyśle będzie dla mnie obraźliwe lub mnie poruszy?
d) będziesz stwierdzać jakieś fakty?
:]
Lecho zadał retoryczne pytanie:
"To było do mnie ?" - jeżeli brał udział w konwersacji, a brał, to w tym momencie wypowiedź także dotyczyła jego osoby,
diana odpowiedziała w cyniczny sposób:
"u dołu postu masz napisane komu autor odpowiadał ;)"
bo jak można by było inaczej odpowiedzieć na pytanie retoryczne.
Ty pewnie byś odpowiedział, bo pytania retoryczne i cynizm to zagadnienia których jeszcze na języku polskim nie przerabiałeś, a nawet gdybyś już je kiedyś gdzieś usłyszał to i tak minie dużo czasu zanim będziesz w stanie zrozumieć ich znaczenie.
po to są właśnie emotki - pozwalają lepiej ukierunkować odczytanie zamysłu autora. niestety są osoby pozbawione umiejętności odczytywania nie tylko ciągu liter, ale i emotek..
"po to są właśnie emotki - pozwalają lepiej ukierunkować odczytanie zamysłu autora."
ona się uśmiecha nawet jak stosuje wobec kogoś obraźliwe epitety - bo jest idiotką
nie broń idiotki
skoro sama nie potrafiła odpowiedzieć to znaczy że jest na to zbyt głupia
każdy twój post to kolejny dowód :)
doradzę ci słownik synonimów i antonimów, bo twoje słownictwo jest bardziej jałowe niż Sahara :)
a twoja zrzynka z nomada jest wybitnie żałosna.. jak się od kogoś uczyć, to od kogoś lepszego, choć w twoim przypadku to nawet 5latek byłby już magistrem sztuk humanistycznych :)