7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

:))))))))))))))))))))))))))))))))
aka: James Cameron's Avatar 2009 | Wielka Brytania, USA |
ocena: 7.99 głosy: 88311

ocenił(a) film na 10
plantum

na kilka dni, ciekawe jak to będzie wyglądało... co Ty na to?

ocenił(a) film na 9
NommaD79

mogę się zgodzić

Sobota-Niedziela-Poniedziałek

w pon bede u lecho, wiec może u niego napiszę

ocenił(a) film na 10
plantum

OK, czas start.

ocenił(a) film na 9
NommaD79

blokują mu konta bo jest zbyt głupi na pisanie regulaminowych wypowiedzi ^_^

ocenił(a) film na 1
plantum

jestem ponad przeciętny. Wyjątkowy niestety to nie jest w cenie. Wybitne jednostki zawsze są zagrożeniem i dlatego jestem eliminowany z życia forumowego. ADM obawia się że będę krzewił niepopularne poglądy , które kłócą się z interesami firmy.

ocenił(a) film na 1
sperminator

# 2. Konto – dostępne po zalogowaniu się (podaniu loginu oraz hasła), przypisane do Użytkownika miejsce w Serwisie, za pomocą którego korzysta on z niektórych usług Serwisu. Częścią Konta jest Profil.
# 3. Login — unikalna i niepowtarzalna nazwa Użytkownika w Serwisie wybrana w trakcie rejestracji Konta, w tym nickname i/lub adres e-mail Użytkownika.

# 5. Profil — miejsce w Serwisie, w którym Użytkownik dobrowolnie zamieszcza różnorodne treści

ocenił(a) film na 9
sperminator

regulamin

Art. 6 PRAWA I OBOWIĄZKI UŻYTOWNIKóW
1. Każdy Użytkownik może mieć tylko jedno Konto [...]

czy chcesz zapytać się administracji o definicję konta?

może powiedz im że ci zablokowali :>

ocenił(a) film na 1
plantum

# 2. Konto – dostępne po zalogowaniu się (podaniu loginu oraz hasła), przypisane do Użytkownika miejsce w Serwisie, za pomocą którego korzysta on z niektórych usług Serwisu. Częścią Konta jest Profil.

nie mogę korzystać z usług profilu , zatem nie mam konta. TYlko miejsce w serwisie , za pomocą którego korzysta się z niektórych usług Serwisu jest kontem!!!!

ocenił(a) film na 1
sperminator

A gdybyś był taki bystry to byś wiedział że bana nei dostaje za chamskie teksty na forum avatara czy megan fox. TYlko za wytykanie partyjniactwa i powiązań politycznych wajdy..

ocenił(a) film na 1
krzyzak87

255 ;p

ocenił(a) film na 1
krzyzak87

4.ŁOPATOLOGICZNOŚĆ
Początek filmu:
A: O! Zobacz, to właśnie to o co chodzi nam wszystkim, wszyscy pragniemy tylko tego, liczy się bowiem dla nas zysk i mają to ci tubylcy i my musimy to im zabrać. A ty nam w tym pomożesz.
B: Roger that.