:))))))))))))))))))))))))))))))))
aka: James Cameron's Avatar 2009 | Wielka Brytania, USA |
ocena: 7.99 głosy: 88311
mogę się zgodzić
Sobota-Niedziela-Poniedziałek
w pon bede u lecho, wiec może u niego napiszę
jestem ponad przeciętny. Wyjątkowy niestety to nie jest w cenie. Wybitne jednostki zawsze są zagrożeniem i dlatego jestem eliminowany z życia forumowego. ADM obawia się że będę krzewił niepopularne poglądy , które kłócą się z interesami firmy.
# 2. Konto – dostępne po zalogowaniu się (podaniu loginu oraz hasła), przypisane do Użytkownika miejsce w Serwisie, za pomocą którego korzysta on z niektórych usług Serwisu. Częścią Konta jest Profil.
# 3. Login — unikalna i niepowtarzalna nazwa Użytkownika w Serwisie wybrana w trakcie rejestracji Konta, w tym nickname i/lub adres e-mail Użytkownika.
# 5. Profil — miejsce w Serwisie, w którym Użytkownik dobrowolnie zamieszcza różnorodne treści
regulamin
Art. 6 PRAWA I OBOWIĄZKI UŻYTOWNIKóW
1. Każdy Użytkownik może mieć tylko jedno Konto [...]
czy chcesz zapytać się administracji o definicję konta?
może powiedz im że ci zablokowali :>
# 2. Konto – dostępne po zalogowaniu się (podaniu loginu oraz hasła), przypisane do Użytkownika miejsce w Serwisie, za pomocą którego korzysta on z niektórych usług Serwisu. Częścią Konta jest Profil.
nie mogę korzystać z usług profilu , zatem nie mam konta. TYlko miejsce w serwisie , za pomocą którego korzysta się z niektórych usług Serwisu jest kontem!!!!
A gdybyś był taki bystry to byś wiedział że bana nei dostaje za chamskie teksty na forum avatara czy megan fox. TYlko za wytykanie partyjniactwa i powiązań politycznych wajdy..