Gdy udałem się do kina by oglądnąć owy film myślałem ze zobaczę arcydzieło, jednak stanowczo sie pomyliłem.
Podczas pierwszych 10 minut próbowałem zrozumieć fabule początkową lecz zauważyłem ze jej w ogóle nie ma . film pod względem efektów wypad całkiem nie zle i uważam ze był przełomem w animacji komputerowej, lecz James Cameron nie pomyslał o fabule .
Na poczatku laduje na jakies dziwnej planecie wiemy o co chodzi i tak dalej przez dokladnie caly film ... Uwazam ze film byl skierowany do publicznosci nie zwracajacych na fabule tylko na ilsoc powalajacych efektów specjalnych , a takiej publicznosci sporo ...
co sadzicie??
"dla prostaczków co sie na niczym nie znają."
Dlaczego obrażasz miliony osób? Nie masz innej metody dowartościowania się, więc chwytasz się za ordynarne i mało finezyjne sposoby? Nie sądzisz że Twoje zachowanie bardziej zasługuje na miano prostackiego? Tym zdaniem zdyskwalifikowałeś się zarówno w kategoriach wychowania, znawstwa jak też klasy - uważasz się za lepszego, tylko nie za bardzo wiadomo w czym.
Sorka ale nie uważam sie za lepszego od innych to inni się za takich uważają.
Pisząc ze film sie nie podoba że można mieć troche inne zdanie od innych od razu jest się jechanym i to nie tylko na temat avatara.
Przepraszam że obraziłem te miliony ludzi nie miałem tego na myśli i może źle dobrałem słowa ale już słyszałem na swój temat takie wypowiedzi że moja to małe piwo.
Jak już pisałem to pierwszy zostałem zaatakowany i może się zbytnio zbulwersowałem.
Filmy są czymś niezwykłym powinny łączyć a nie dzielić nie można się kłócić z powodu różnicy gustu.
Mnie na pewno podoba się film którego byś nie obejrzał więc wychodzi na to samo.
Filmy mogą łączyć, tylko trzeba skupiać się na pozytywnych aspektach danego obrazu. Każdemu się nie dogodzi, każdy ma inny pryzmat wartości - ale pewne formy postrzegania w większości będą stałe, więc zawsze warto zastanowić się, o czym wspólnie da się pogadać. Ja tak samo wiele razy otrzymywałem kąśliwe riposty, ale stosowanie inwektyw nic nie da - jak sam widzisz.
Jak by wyglądał świat jak by wszystkim podobało to samo , smakowały te same potrawy,ubierali się tak samo dlatego świat jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju zupełnie jak Pandora.
nie rozmumiesz mnie .... to ze fabuly nie ma znaczy ze jest poje... ze nie mozna zalapac....
ha ha ha nie no dawno sie tak nie uśmiałem, fabułą Av niezrozumiałą... HA HA HA to tak jak by nie wiedzieć ile jest 2+2