Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212455
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Witam!
Założyłem ten temat aby forum nie było zaśmiecane dziesiątkami różnych tematów z plakatami itp.

Wrzucajcie jeśli znajdziecie coś nowego! :)

ocenił(a) film na 9

Bardzo supeerowy spot co prawda nie ma duzo scen, ale urywki akcji z Natashą i Kapem super w ogole bardzo lubie ta dwojke w akcji i ogolnie fajnie sie razem uzupelniaja :D

użytkownik usunięty
Dann

To nie spot tylko trailer numer 4 :) oficjalna strona marvela to potwierdziła. Też bardzo lubię Natashę i Capa. Natashę lubię od początku dla mnie Cap wyrobił się dopiero w Winter Solider

TOP 5 filmowych postaci

1 miejsce Natasha Romanoff aka Black Widow
2 miejsce Steve Rogers aka Captain America chociaż coś czuję że po Age Ultron Scarlett With będzie moim numerem 2
3 miejsce Hawkeye ale chyba Quicksilver zajmie to miejsce po Age Ultron
4 miejsce Iron Man :)
5 miejsce Hulk

Chodzi o Avengers czy o mcu?

użytkownik usunięty
LordVader345

ogólnie Avengers :)

użytkownik usunięty
LordVader345

jeśli chodzi o mój post to Avengers :)

To ja mcu.

Najpierw z chłopców.
1.KA.
2.Star Lord.
4.Coulson (ale może zastąpi go Sokole Oko po Avengers 2)
3..Iron Man(ale zastąpi go Quicksilver.)
5.Bruce Banner

Ta lista ulegnie zmianie.

ocenił(a) film na 9

Trailer spot co za roznica. Nie przypomina to swoją drogą trailera tylko rozszerzony spot...ale skoro marvel potwerdzil ze to zwiastun...whatever... ja tak samo uwielbiam filmową Natashe :D dla mnie jest mega. Ja z niecierpliwoscia czekam na akcje z nia w roli glownej ^^ ale tez jestem ciekaw co pokaze Scarlet Witch w scenie na zwiastunie gdzie krzyczy mam nadzieje ze zrobi niezla rozpierduche i mysle, ze to bedzie druga zenska postac ktora polubie i na ktora czekam az cos pokaze :D

użytkownik usunięty
Dann

w sumie racja!

Filmowa Natasha jest genialna w Winter Solider pokazała klasę :) jak dla mnie to najlepszy film z jej udziałem, po Winter Solider ją kocham jeszcze bardziej, co do Scarlett myślimy podobnie :)

ocenił(a) film na 9

Mam podobnie ze po Zimowym Żołnierzu polubilem ja jeszcze bardziej ale i tak ja uwielbiam od kad pojawila sie w IM2 ^^ Mam nadzieje ze Wandy bedzie duzo w filmie i pokaze na co ja stac jak sie wkurzy ;D swoja droga lubie Elizabeth Olsen wiec mysle ze stworzyla ciekawa popaprana ( jak to sama okreslila :D) postac ^^

użytkownik usunięty
Dann

zgadzam się ja też Black Widow uwielbiam od Iron Mana 2 a w Zimowy żołnierzu pokazała kim jest :) i to było genialne, też liczę na dużo Scarlett chociaż bez przesady, nie chcę by Natasha czy Hawkeye zostali potraktowani po macoszemu

ocenił(a) film na 9

Sadzac po zwiastunach ilosci scen w ktorej wystepuja na pewno bedzie ich duzo :D i bedzie duzo scen akcji z nimi heheh ^^ nie moge siendoczekac maja ;D

ocenił(a) film na 8
thorin3

Finałowy zwiastun.
http://comicbook.com/2015/04/06/avengers-age-of-ultron---final-trailer-released/

użytkownik usunięty
thorin3

to jest ten co ja dałem czy inny?

ocenił(a) film na 8

Ten sam.

użytkownik usunięty
thorin3

:) czyli jednak finalny trailer :)

użytkownik usunięty
thorin3

a co uważasz o scenie Black Widow?

ocenił(a) film na 8

Jest bardzo dobra :)

użytkownik usunięty
thorin3

dzięki za odpowiedz :)

Cycki!

użytkownik usunięty
LordVader345

tobie to tylko jedno w głowie ...

Nieprawda. Pomyliły mi się posty. Miałem to odpisać komuś innemu na innej stronie.

Post gdzie?

ocenił(a) film na 8

.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10
thorin3

Wydaje mi się że Ultron został stworzony za pomocą berła ,najwidoczniej wszystkie Ultronboty będą dalej się tworzyły i walczyły dopóki Ultron będzie żył ,a w momencie kiedy zginie wszystkie jego kopie także zginą.

użytkownik usunięty
zpycialec

spycialec ty na tym forum? O__O

ocenił(a) film na 8

Zpycialec :P Przez "Z"

użytkownik usunięty
thorin3

racja!

zpycialec

Znowu xoś w stylu Mrocznego Widma i Avengers.

ocenił(a) film na 8
zpycialec

Jakiego berła? Takiego z kibla?

barry5800

Ech...

Berła Lokiego!

użytkownik usunięty
LordVader345

to nie berło tylko laska :) chyba :P

Przejęzyczyłm się

użytkownik usunięty
barry5800

hehe

ocenił(a) film na 6
zpycialec

Łot?

Hommit

Berła Lokiego!

ocenił(a) film na 6
LordVader345

Wiem, ale pomysł wydaje się trochę od czapy...
Żeby wrogami w tym flimie były roboty stworzone magicznie? Roboty - Magia.
Wiem, że takie rzeczy to tylko w komiksach, ale Ultron ma zrobić armie za pomocą mind gemu?

Hommit

Ja tam nie wiem

użytkownik usunięty
Hommit

Pomijając że zpycialec napisał że Ultron został stworzony za pomocą berła Lokiego :P lol

użytkownik usunięty
zpycialec

chyba laski Lokiego jak już :P

No właśnie mówię!

użytkownik usunięty
LordVader345

ty powiedziałeś berła a laska a berło to dwie różne sprawy, w takim razie Gandalf Szary też ma berło, lub Saruman czy Radagast?

Fakt. Moja zmyła

użytkownik usunięty
LordVader345

zpycialec jeszcze napisał że Ultron został stworzony za pomocą berła Lokiego WTF

Stworzył go Tony. Ale tak naprawdę Ant-Man

ocenił(a) film na 8

Powiesz mi w którym fragmencie widać to berło? W zwiastunach oczywiście :)

użytkownik usunięty
Belief

http://www.youtube.com/watch?v=R2A5ZtRdM4Y

1 minuta 10 sekund Tony bierze do ręki laskę Lokiego właśnie

ocenił(a) film na 8

Wielkie dzięki :)

ocenił(a) film na 10

No dobra mój błąd laski Lokiego .Zauważ że Ultronboty strzelają rodzajem wiązki energii dokładnie takim samym jak żołnierze Hydry więc coś jest na rzeczy.Jestem zpycialec :P nie spycialec.