Witam!
Założyłem ten temat aby forum nie było zaśmiecane dziesiątkami różnych tematów z plakatami itp.
Wrzucajcie jeśli znajdziecie coś nowego! :)
Bardzo supeerowy spot co prawda nie ma duzo scen, ale urywki akcji z Natashą i Kapem super w ogole bardzo lubie ta dwojke w akcji i ogolnie fajnie sie razem uzupelniaja :D
To nie spot tylko trailer numer 4 :) oficjalna strona marvela to potwierdziła. Też bardzo lubię Natashę i Capa. Natashę lubię od początku dla mnie Cap wyrobił się dopiero w Winter Solider
TOP 5 filmowych postaci
1 miejsce Natasha Romanoff aka Black Widow
2 miejsce Steve Rogers aka Captain America chociaż coś czuję że po Age Ultron Scarlett With będzie moim numerem 2
3 miejsce Hawkeye ale chyba Quicksilver zajmie to miejsce po Age Ultron
4 miejsce Iron Man :)
5 miejsce Hulk
Najpierw z chłopców.
1.KA.
2.Star Lord.
4.Coulson (ale może zastąpi go Sokole Oko po Avengers 2)
3..Iron Man(ale zastąpi go Quicksilver.)
5.Bruce Banner
Ta lista ulegnie zmianie.
Trailer spot co za roznica. Nie przypomina to swoją drogą trailera tylko rozszerzony spot...ale skoro marvel potwerdzil ze to zwiastun...whatever... ja tak samo uwielbiam filmową Natashe :D dla mnie jest mega. Ja z niecierpliwoscia czekam na akcje z nia w roli glownej ^^ ale tez jestem ciekaw co pokaze Scarlet Witch w scenie na zwiastunie gdzie krzyczy mam nadzieje ze zrobi niezla rozpierduche i mysle, ze to bedzie druga zenska postac ktora polubie i na ktora czekam az cos pokaze :D
w sumie racja!
Filmowa Natasha jest genialna w Winter Solider pokazała klasę :) jak dla mnie to najlepszy film z jej udziałem, po Winter Solider ją kocham jeszcze bardziej, co do Scarlett myślimy podobnie :)
Mam podobnie ze po Zimowym Żołnierzu polubilem ja jeszcze bardziej ale i tak ja uwielbiam od kad pojawila sie w IM2 ^^ Mam nadzieje ze Wandy bedzie duzo w filmie i pokaze na co ja stac jak sie wkurzy ;D swoja droga lubie Elizabeth Olsen wiec mysle ze stworzyla ciekawa popaprana ( jak to sama okreslila :D) postac ^^
zgadzam się ja też Black Widow uwielbiam od Iron Mana 2 a w Zimowy żołnierzu pokazała kim jest :) i to było genialne, też liczę na dużo Scarlett chociaż bez przesady, nie chcę by Natasha czy Hawkeye zostali potraktowani po macoszemu
Sadzac po zwiastunach ilosci scen w ktorej wystepuja na pewno bedzie ich duzo :D i bedzie duzo scen akcji z nimi heheh ^^ nie moge siendoczekac maja ;D
Finałowy zwiastun.
http://comicbook.com/2015/04/06/avengers-age-of-ultron---final-trailer-released/
Wydaje mi się że Ultron został stworzony za pomocą berła ,najwidoczniej wszystkie Ultronboty będą dalej się tworzyły i walczyły dopóki Ultron będzie żył ,a w momencie kiedy zginie wszystkie jego kopie także zginą.
Wiem, ale pomysł wydaje się trochę od czapy...
Żeby wrogami w tym flimie były roboty stworzone magicznie? Roboty - Magia.
Wiem, że takie rzeczy to tylko w komiksach, ale Ultron ma zrobić armie za pomocą mind gemu?
Pomijając że zpycialec napisał że Ultron został stworzony za pomocą berła Lokiego :P lol
ty powiedziałeś berła a laska a berło to dwie różne sprawy, w takim razie Gandalf Szary też ma berło, lub Saruman czy Radagast?
zpycialec jeszcze napisał że Ultron został stworzony za pomocą berła Lokiego WTF
http://www.youtube.com/watch?v=R2A5ZtRdM4Y
1 minuta 10 sekund Tony bierze do ręki laskę Lokiego właśnie