Witam!
Założyłem ten temat aby forum nie było zaśmiecane dziesiątkami różnych tematów z plakatami itp.
Wrzucajcie jeśli znajdziecie coś nowego! :)
Nie szkodzi, już się przyzwyczaiłam, że mnie tu ciągle biorą za faceta ;)
wort, skąd masz plotkę o Enchantress na balu? Ja pierwsze słyszę.
heh :) ja to pamiętam jak Belief na forum Pustkowia smauga wzieliśmy za chłopaka :) ale potem się przyzwyczailiśmy :)
Hej :) ja planuję wybrać się na maraton marvela do kina :) ma być w maju ale nie wiem czy CC planuje ale multikino tak, ja jednak mam cc
ja mam tylko CC i u mnie bilet na nocne maratony kosztują 38 złotych w 2D
do trzech tygodni dadzą mi odpowiedz :) mam nadzieję że u mnie w bytomiu też będzie. W ogóle maratony marvela są w 3D więc jeśli będzie w 3D i z dubbingiem to nie idę, jeśli będzie z napisami 3D to nie idę, jesli napisy 2D to idę :)
Ja też nie lubię 3d. Pójdę na to gdy będą dobre efekty specjalne. Wolę znacznie dubning niż 3d. Ja byłem oczywiście zmuszony pójść na H3 w 3d(oczy bolały) i na dubbing. W ogóle to dubbing się zmienił do postaci. Np.Radagsta,Balina.
ja nie poszedłem na dubbing w sumie lubię 3D ale po 3D mnie głowa boli więc tyle godzin to by był koszmar, a co do dubbingu nie znoszę go w filmach aktorskich
Maratony są raczej późnym wieczorem/w nocy, jeszcze się nie spotkałam żeby grali z dubbingiem. Byłam na maratonie w Cinema City (nie lubię 3D w Multi), "Thor" + "Avengers" + "Dark World" i było super, fajna atmosfera, poznałam na żywo ludzi z filmwebu ;)
ja byłem na Lotr i Hobbicie na Hobbicie pierwszy raz na maratonie a na Lotr było super, zamierzam teraz iść na maraton filmów marvela. Czyli mówisz że są z napisami? maratony?
Tak, jeszcze się nie spotkałam żeby maraton był z dubbingiem. Ma marvelowym byli sami dorośli i starsza młodzież (w końcu to późna godzina 21.00 albo 22.00 się zazwyczaj zaczyna i kończy późno w nocy)
a to może mi się coś pomyliło z dubbingiem, ale w 3D jest na pewno w multikinie tylko 3D. W CC maratony przynajmniej u mnie zaczynają się 21:00 Lotr wtedy kończy się o 9:00 Hobbit skończył się po 6;00 jakoś tak :) zależy jak długo filmy trwają, w każdym bądz razie skoro będą napisy to pójdę, grunt by nie było w 3D samym, i żeby u mnie w kinie było :)
nie lubisz filmow 3d witaj w klubie ja tez takich filmow nie lubie poniewaz po tych okularach bola oczy lepsze jest juz 2d z dubbingiem
"Nie szkodzi, już się przyzwyczaiłam, że mnie tu ciągle biorą za faceta ;)"
Witaj w klubie :D. Prawie na każdym forum za niego robię. Nie pomagają nawet "dziewczęce" avatarki. Nawet już nie wyprowadzam z błędu :].
H5 Belief :D W sumie to czasem nawet i lepiej się tak dyskutuje jak ktoś nie zna twojej płci i wieku to nie może tego użyć jako argumentu i musi się wysilić na coś więcej ;)
Ha ha ha masz rację :D. Lubię też to zdziwienie po dłuższym czasie :). Ale czasem to oni zwyczajnie nie czytają co się do nich pisze, bo jeśli w wiadomości używam w czasownikach końcówki "łam", to wiadomo, że jestem kobietą :) A ci uparcie do mnie piszą "kolego" :]. Ok mogę być i kolegą :D. W sumie mi to bez różnicy.
Mam pytanie odnośnie Twojego nicku. Czy dobrze mi się kojarzy z pewnym nazwiskiem? :> :D
a to ze mną inaczej ostatnio na fw heh biorą mnie za kobietę bo w avku mam dziewczyny same :P
Też cię na początku wziałem.
Ale już to dawno wiem że jesteś chłop.
a poza tym w avku masz jeszcze Avengers
Przyznam ci się, że na początku nie wiedziałem jak do cb pisać. Specjalnie zacząłem czytać twoje komentarze i po ok 10 min ogarnąłemna 100%, że jesteś facetem.
"Mam pytanie odnośnie Twojego nicku. Czy dobrze mi się kojarzy z pewnym nazwiskiem? :> :D"
:D Bardzo dobrze ci się kojarzy. (Jestem modem na polskim forum pana H.) ;)
Proszę jaka jestem bystra :D. Chyba wiem o jakim forum piszesz. Coś tam Army? Trafiłam tam raz grzebiąc w tematach na Thorze 2 :). Nawet mam ją chyba zapisaną w zakładkach w celu bliższemu przyjrzeniu się tamtejszym informacjom :).
Wort może to dla Ciebie zaskoczenie, ale ja kiedyś oglądałam wszystkie tego typu filmy :). Punisher, spiderman, dadedevil, Elektra, x-meni, nawet ten hulk co był przed Incredible Hulkiem. Na Iron Manie nawet byłam w kinie. Potem mi trochę przeszło :).
Tak na nowo. To przez avengersów. Chciałam wreszcie zobaczyć o co to całe halo a żeby ich zrozumieć musiałam nadrobić resztę. No i mam teraz :D
Chwila a ja? Może często się nie udzielam, ale w sumie miałem podobne przypuszczenia :)
Co z War machine?
http://comicbook.com/2015/04/03/hot-toys-avengers-age-of-ultron-display-includes -war-machine-and/
Czyżby Amadeus Cho pojawi się w MCU?
http://comicbook.com/2015/04/03/will-avengers-age-of-ultron-introduce-amadeus-ch o-to-the-marvel-/
Opis Klawa i Visiona
http://comicbook.com/2015/04/03/new-avengers-age-of-ultron-character-description s-for-the-vision/
Jeżeli ktoś woli - tu jest polski artykuł na temat powyższych postów thorina
http://naekranie.pl/aktualnosci/kim-sa-ulysses-klaue-i-baron-von-strucker-w-aven gers-czas-ultrona-marvel-publikuje-opisy-postaci
Ja jestem ciekaw jak Joss chce pomieścić tyle wątków i postaci w 2 godz i 20 min. W pierwszej części Avengers mieliśmy wszystko ładnie zbalansowane, ale tu jest tyle nowych historii (Ultron, bliźniaki, Klaw, Cho), że nie da się tego zrobić dokładnie i jeszcze mieć dużo fajnych scen akcji. Szczerze, to wolałbym przegadane 3 godziny i dokładnie nakreślonych bohaterów, niż 2 godziny samej nawalanki i zero fabuły i motywacji postaci.
Też mnie to ciekawi. Wątpię że ta część będzie przegadana. Czytałem że Klaw dostanie tylko 4
minuty na ekranie. Cho będzie pewnie miała podobny czas w AOU jak przeciwnik T'Chalii.
Z drugiej strony, są plotki o pojawieniu się Captain Marvel czy samego Ant Mana. A przecież mamy
jeszcze wątek Barona Von Struckera, możliwe pojawienie się Thanosa. Naprawdę nie wiem jakim
cudem ten film ma trwać 2h 20min. 3h wyjdą temu filmowi tylko na dobre.
Zgadzam się. Ale coś czuję, że Joss da radę. Już pisząc komiksy pokazał, że potrafi opowiadać historie o bohaterach i rozwijać umiejętnie postacie. Wiem, że już wielokrotnie po znakomitych zapowiedziach, jakiś film okazywał się kupą. Ale jakoś mam przeczucie, że tym razem, to naprawdę będzie bardzo udany film. :)
"Szczerze, to wolałbym przegadane 3 godziny i dokładnie nakreślonych bohaterów, niż 2 godziny samej nawalanki i zero fabuły i motywacji postaci."
Nawet nie wiesz jak bardzo ja też, ale w takim filmie bez nawalanki nie przejdzie. Ostatnio chciałam sobie przypomnieć Zimowego żołnierza lecz pomijałam wszystkie walki. Ponad dwugodzinny film obejrzałam w niecałą godzinę.