Witam!
Założyłem ten temat aby forum nie było zaśmiecane dziesiątkami różnych tematów z plakatami itp.
Wrzucajcie jeśli znajdziecie coś nowego! :)
Walka musi być lecz co za dużo to nie zdrowo :). Finałowa walka w poprzednich avengersach mnie np. znudziła.
W marvelu to jeszcze te walki są w odpowiednich proporcjach, a w Zimowym Żołnierzu wręcz w idealnych. Całkowitym przeciwieństwem są chyba Transformers.
Martwi mnie jedna scena ze zwiastuna, a mianowicie jakiś walący się budynek. Nie wiem po co ta scena w tej zapowiedzi. Wprowadziła tylko niepotrzebne i słabe CGI. Mam nadzieję, że użycie tego w filmie będzie miało sens, a nie tylko pokazanie destrukcji.
O Transformersach to nawet nie wspominaj. Ostatnia ich część w ogóle nie ma fabuły.
Prawdę mówiąc to nie wiem o której scenie mówisz z tym budynkiem.
To ciężko wywnioskować na podstawie tego jaki sens będzie miało zniszczenie tego budynku :)
http://www.youtube.com/watch?v=hpazy0BHzxY
finałowy trailer krótki ale spoilerowy
O dzięki :) Świetny :). Dodaj go na dole strony, by inni mogli go z łatwością znaleźć.
już dodałem jest na końcu w tym temacie, dla mnie też świetny co prawda ciągle ten pierwszy zwiastun najlepszy ale nie narzekam :) jak dla mnie promowanie filmu jest bdb jeśli chodzi o Avengers, oprócz może tych plakatów :)
Mi też prócz może ten drużynowy który jest zbyt tłoczny :) to plakaty postaci świetne są :) i tak te plakaty pokonują plakaty z Hobbita.
aha tak w ogóle mój brat oglądał strażników i też nie za bardzo ich lubi :P nie podobają mu się te tańce i całe ten humor, to dziwne, bo lubi sci-fi i jest młodszy ode mnie a strażników nie lubi, pierwsza część Avengers też nie bardzo mu się podobała :)
Mój brat jest z 2000 roku wieku podawać nie będę
inne lubi, spodobał mu się najbardziej Zimowy Żołnierz i mroczny świat.
Zgadzam się co do "character development", mnie też boli, że skracają to do minimum (patrz wycięte sceny z pierwszego "Thora"), jeżeli "Age of Ultron" będzie tak zrównoważony jak "Winter Soldier" to będzie idealnie. ;)
I mam nadzieję, że nie zepsują postaci Capa, w jedynce "Avengers" zrobili z niego delikatnie mówiąc niezbyt inteligentnego wojaka, który łapał żarty z opóźnieniem i był takim kontrastem dla inteligentnego Starka. Mam nadzieję, że teraz po WS już czegoś takiego nie będzie (tak bardzo polubiłam Steve'a niech mi go nie psują....)
Zgadzam się. Cap - bez względu na to czy go ktoś lubi czy nie - powinien być przywódcą grupy, w najlepszym tego słowa znaczeniu. Bo taka jest jego rola.
Wychodzi na to że oprócz 6 avengersów, bliźniaków i ultrona pozostali to postacie 2 i 3 planowe wiec nie zajmą duzo czasu. No ale mimo wszystko masz racje 2,22 min to troche mało i pewne wątki i postacie mogą upierpieć.
http://marvel.com/news/movies/24370/elizabeth_olsen_explains_scarlet_witchs_powe r_in_new_interview wywiad ze Scarlet Witch, nie wiem czy widzieliście
http://www.facebook.com/hashtag/ageofultron?source=feed_text&story_id=1101862619 830309
według oficjalnej strony marvela na facebooku mamy finałowy trailer :)
http://www.youtube.com/watch?v=hpazy0BHzxY
jak w poprzednim linku nie widać na yt też już jest :)
dokładnie zapomniałem zaznaczyć że zwiastun jest spoilerowy więc jeśli ktoś nie uznaje spoilerów konkretnych to nie oglądajcie :P
Dzięki za info. Na razie nie oglądam. Może wytrwam... Ciekawość kusi, oj kusi! :)
Ostatnie sceny z Capem i Widow są megaa! Jeżeli to jest tylko przedsmak tego co będzie się działo w filmie to już się boję :-D
Zgadzam się przepiękne ale bardziej zajebiste, mam nadzieję że będzie maraton bo chcę iść :P
Jednak obejrzałem. Spojlerów wielkich tam nie ma. Sekwencja z Capem i Wdową faktycznie świetna. Zapowiada się bardzo dobrze.
Nie powiedziałem że jest dużo spoilerów :) powiedziałem że jest większy spoiler wątków Blizniaków, film zapowiada się świetnie a Black Widow i Cap genialnie ^^
No wiem, wiem. Wystraszyłem się po prostu:) Chciałbym mieć jak najwięcej frajdy z filmu w kinie. Ale zwiastun - jak pisałem - superrrrrrr!
w sumie też nie wiedziałem czy chcę obejrzeć, myślałem że to nowy spot który da za dużo spoilerów mimo to jednak włączyłem jak zobaczyłem finalny trailer aż mnie zdziwiło że jeszcze 4 trailer puścili :)