Rozumiem ze film pokazano w Cannes, ale kiedy w swiecie wejdzie no "normalnych" kin? Czy juz jest wyswietlany poza festiwalami zagranica?
Aha, to film wychodzi we wrześniu a już jakieś barany oceniły film po trailerze !
Takim faktom nie ma się co dziwić, że ludzie bezmyślnie oceniają coś "po okładce" lub tylko dzięki jakiejś wizji trailerowej, aczkolwiek mimo wszystko na pewno ktoś był w Cannes (chociażby Polacy, którzy po prostu tam mieszkają i używają FW) i mogą ocenić ten film. Lecz nie sądzę, że na pewno te 62 osoby:)))
P.S. Oprócz Transofrmersów 2 jest to drugi najbardziej oczekiwany przeze mnie film tego roku:D Więc nie mogę się doczekać:)
Pozdrawiam
Ja bede mial juz 21 sierpnia, ale pojde 22 - niestety 21 to piatek i rodzice ciezko pracuja... - ale obiecuje Wam napisac recenzje zaraz jak wroce do domu po seansie.
ta data 20 maja to nie była data premiery filmu na swiecie. tylko wtedy po raz pierwszy wyświetlono go na jakimś tam festiwalu filmowym (chyba w Cannes). A z resztą nadal trawają spory o to czy film wydłużyć czy skrócić. A poza tym we wszystkich traileracxh jakie widziałam to było napisane August 2009 co tłumacząc na polski to będzie sierpień 2009 ;)