Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 622 tys. ocen
8,0 10 1 622326
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Sandler nie pasuje do filmów wojennych !!

ocenił(a) film na 9
dawko8

A skąd to wiesz? Widziałeś go w jakimś? Tarantino ma talent do prowadzenia aktorów, co by nie mówić o jego dziełach to nie można nic złego wspomnieć o aktorstwie.

Mr__Pink

Sandler pasuje do każdego rodzaju filmu

ocenił(a) film na 9
seven123

A każdy aktor pasuje do Tarantino. Mr. Pink ma rację, ma talent do prowadzenia aktorów. Nikt inny nie rozważał by filmu z udziałem Britney Spears w roli głównej, a Tarantino, mimo swojej marki (z której pewnie niewiele sobie robi) miał , czy ma, taki zamiar.

ocenił(a) film na 7
Mr__Pink

" Sandler nie pasuje do filmów wojennych"

Dlatego go wybrał Tarantino, aby się wyzbyć ikonicznego myslenia.

dawko8

Nie martw się... NIe będzie Sandlera w tym filmie - http://www.everythingtarantino.com/data/2008/0814-
115621.shtml

ocenił(a) film na 8
dawko8

Ja tez do Sandlera jeszcze sie nie przekonalem, choc zaskoczyl mnie troche w 'Lewym sercowym' P.T. Andersona. Byc moze to byla jego najlepsza rola dotad, choc tez nie widzialem z nim az tylu filmow. Sporo jednak sie naslyszalem i naczytalem na temat zenujacego poziomu komedii, w ktorych gral. Jedna mialem nieszczescie obejrzec ('Kariera frajera'). Ale poczekajmy, moze nie bedzie tak zle? W kazdym razie obsada juz wyglada imponujaco, ciekawym, czy zatrudni Quentin DiCaprio.

ocenił(a) film na 9
Thommy

DiCaprio na pewno nie wystąpi.
Osobiście bardzo chcialbym, alby wystąpił Steve Buscemi.

użytkownik usunięty
bishop_3

Również. Uwielbiam tego aktora, jest absolutnie kapitalny.

ocenił(a) film na 9
dawko8

Sandler nie pasuje do żadnego poważnego filmu i ... o to chodzi Quentinowi ! Nie będę kopiował swojej wypowiedzi na temat tego filmu. Wejdźcie na mój profil i poczytajcie co tam naskrobałem o Inglorious Bastards.