Temat dla wytrwałych widzów kina klasy Z, którzy chcą podzielić się wrażeniami podczas seansu tego zagadkowego dzieła o tematyce rekiniej. Emisja już dziś o 22:20.
byłem nastawiony na trzy ofiamy a tu zdechł tylko rekin ps strzelał mu w paszcze a strzała trafiła go w tył głowy ;D
heeh xD a po jakiego wacka ci ludzie z plazy uciekają :P jakby nie wiedzieli ze to nie rekin piaskowy głupki xD
kiedyś z Vladim tak miałem przy komentowaniu :P powiedzielismy praktycznie to samo w odstępie kilku sekund nie pamiętam w jakim filmie ale chodziło o wychwycenie podobieństwa do "rasy" :P
jupikajej madafaka! przyszedł pan mundurowy - no no no!!! twardy jest, szczwana bestia!
pokonała go kołem w kolorze czerwonym buhahahahahahahahahahaha i teraz ten nie umie sie z niego wydostac buhhahahahahahahahahah
najlepszy pościg Ever jeszcze nigdy nie widziałem sabba i Isuzu w takim pojedynku
jaki ten rekin posłuszny, tak grzecznie trzyma ta bombe w paszczęce :):):) a swoja droga ciekawe jak oni mu to wsadzili :))))))))))))
w sumie film na 4 ale dam 3 za mało krwi jak na takie straszne rekinowate potwory
oceniam tak jak ty i z tego samego powodu i ide spac, padam na pysk.... spokojnej nocy!!!! :)