PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509}
7,4 30 tys. ocen
7,4 10 1 29503
5,9 9 krytyków
Bandyta
powrót do forum filmu Bandyta

wersja oryginalna

ocenił(a) film na 7

czy ma ktoś pomysł jak zdobyć film bez lektora? nie trawię tej formy przyjmowania filmu, na youtube
tylko z lektorem, torrenty tylko z lektorem, a w sklepach w ogóle tego nie widać

Gerzee

Witaj, ja mam taka wersje, bez lektora i napisy polskie zrobione przez ze mnie, tylko mam slabe łącze, musialbym zmniejszyc troche jakosc bo to dvdrip i musialbys poczekac az bede mial dostep do lepszego internetu moze nawet z tydz.

ocenił(a) film na 7
kochamkinoo

ło ekstra, dzięki!

Gerzee

Jesteś jeszcze zainteresowany? Wysyłam PW z linkami.

kochamkinoo

Nie mogę wysłać PW. Jakiś mail?

kochamkinoo

Ja bym też chciał ten film. Mógłbyś mi też wysłać na PW?

McNulty

Z racji tego, że użytkownicy nie angażujący się w poszerzanie stron o filmach serwisu Filmweb nie mogą wysyłać PW muszę po raz kolejny prosić o mail, wtedy wyślę ci wiadomość z linkami.

McNulty

tę stronę chyba mogę tu podać?
http://cs-puchatek.pl/uzytkownicy/1085108/mateuszppp.html

to mój profil, napisałem tylko jeden post, kliknij na link do postu z profilu i tam będzie to co chcesz ;)

z góry uprzedzam że to film w rmvb wiec jakosc naprawde taka sobie a napisy sa amatorskie wiec lepiej jesli znasz angielski i troche rumunskiego :P
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
kochamkinoo

trochę mnie nie było, dzięki:)

ocenił(a) film na 7
Gerzee

o nie napisali mi że będę dostawał 2 płatne smsy na tydzień, mogę to jakoś cofnąć?

ocenił(a) film na 7
Gerzee

ok, nieważne

Gerzee

Domyslam sie, ze kliknales w reklame zamiast wlasciwy link (no potrafia zmylic) :-) jezeli ktos jeszcze bedzie chcial pobrac to trzeba sie tylko za darmo zarejestrowac zeby zobaczyc linki. Wyglada na to, ze to jedyna wersja bez lektora.
Pozdrawiam.