moze ogladalismy rozne filmy( beznadzieja, nuda, slaby, itp...).
Film jest dobry. Trzyma napiecie, ma klimat, dobra gra aktorska. Daje 9. Pozdrawiam
Popieram - film świetny, to że akcja nie była prowadzona jak w "Memento"
nie skresla tego filmu. I Pacino i Williams świetnie zagrali, szczyty
toto nie są ale formę trzymają. No i ten klimat... cierpiał kto z Was
kiedy na bezsenność? :P
również nie mogę uwierzyć jak to tak dobry film jakim jest "Bezsenność" można nazwać beznadzieją lub nawet słabym - pamiętam jak go parę lat temu reklamowali że wchodzi do kin lub na premierę w TV i odrazu mi się spodobał - dopiero wczoraj na Polsacie miałem okazję go oglądnąć po raz pierwszy i się nie zawiodłem ;) - super klimacik (a zwłaszcza do momentu w sprawie śmierci Hapa), Al Pacino moim zdaniem zagrał świetnie, troszkę niepasował mi tu R. Williams jako morderca ale przecież zabił przez "przypadek" i ogólnie wypadł dobrze.
Również daję 9 ze spokojnym sumieniem i podpinając go do Ulubionych :) pozdrawiam
Przypadkowym zabiciem nazywasz brutalne pobicie na śmierć dziewczyny przez 10 minut? Zabił bo nie miała dla niego szacunku i się z niego śmiała kiedy ją pocałował... Jak niewiele trzeba aby skłonić do zabójstwa... Film rewelacyjny ;) 7,5/10
Zgadzam się z Wami ! Film ma coś co rzadko się zdarza....rewelacyjny klimat...ciekawą fabułę....świetna muzykę i rewelacyjną obsadę aktorską...całość w reżyserii Christophera Nolana moze dać tylko jedno 9/10 rewelacja....
Otóż to! Uwielbiam ten film: klimat, wspaniała (jak zawsze) gra Pacino, akcja...
Jeśli chodzi o filmy "z klimatem" to również "Siedem" przypadł mi do gustu ; ) ten deszcz, muzyka i w ogóle ; ) aż ciarki chodzą po plecach.
Jak dla mnie film jest dobry, dość ciekawy. Świetna rola A. Pacino, on w roli gliny jest niezastąpiony hehe ale troszkę nie pasował mi R. Williams jako morderca ;/. Ale sceneria, muzyka naprawdę super. POLECAM!!
Moim zdaniem BEZSENNOŚĆ jest wspaniałym filmem, to jeden z najlepszych filmów z Alem Pacino. Podoba mi się tutaj fabuła filmu, świetne miejsca akcji. Obsada również jest bardzo dobra. Al Pacino znów pokazał, że jest wielki,Robin Williams w złej roli i Hilary Swank. Film ma dużo do przekazania. Trzyma w napięciu, nigdy nie powiedziałabym, że jest to nudne kino. Polecam ten film.
świetny film,jeden z moich ulubionych,fabuła,obsada,muzyka,wszystko jest rewelacyjne