Bezsenność

Insomnia
2002
7,2 90 tys. ocen
7,2 10 1 89654
6,8 34 krytyków
Bezsenność
powrót do forum filmu Bezsenność

moze ogladalismy rozne filmy( beznadzieja, nuda, slaby, itp...).
Film jest dobry. Trzyma napiecie, ma klimat, dobra gra aktorska. Daje 9. Pozdrawiam

Carlitto33

A dzis mozesz sobie odswiezyc wrazenia z filmu. POLSAT 21.30

Carlitto33

Popieram - film świetny, to że akcja nie była prowadzona jak w "Memento"
nie skresla tego filmu. I Pacino i Williams świetnie zagrali, szczyty
toto nie są ale formę trzymają. No i ten klimat... cierpiał kto z Was
kiedy na bezsenność? :P

ocenił(a) film na 7
Pikuslaw

Ja :) Zwłaszcza podczas sesji i czasami na weekendzie :D

ocenił(a) film na 9
Carlitto33

również nie mogę uwierzyć jak to tak dobry film jakim jest "Bezsenność" można nazwać beznadzieją lub nawet słabym - pamiętam jak go parę lat temu reklamowali że wchodzi do kin lub na premierę w TV i odrazu mi się spodobał - dopiero wczoraj na Polsacie miałem okazję go oglądnąć po raz pierwszy i się nie zawiodłem ;) - super klimacik (a zwłaszcza do momentu w sprawie śmierci Hapa), Al Pacino moim zdaniem zagrał świetnie, troszkę niepasował mi tu R. Williams jako morderca ale przecież zabił przez "przypadek" i ogólnie wypadł dobrze.
Również daję 9 ze spokojnym sumieniem i podpinając go do Ulubionych :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
wafelek

Przypadkowym zabiciem nazywasz brutalne pobicie na śmierć dziewczyny przez 10 minut? Zabił bo nie miała dla niego szacunku i się z niego śmiała kiedy ją pocałował... Jak niewiele trzeba aby skłonić do zabójstwa... Film rewelacyjny ;) 7,5/10

Carlitto33

Zgadzam się z Wami ! Film ma coś co rzadko się zdarza....rewelacyjny klimat...ciekawą fabułę....świetna muzykę i rewelacyjną obsadę aktorską...całość w reżyserii Christophera Nolana moze dać tylko jedno 9/10 rewelacja....

Carlitto33

Otóż to! Uwielbiam ten film: klimat, wspaniała (jak zawsze) gra Pacino, akcja...
Jeśli chodzi o filmy "z klimatem" to również "Siedem" przypadł mi do gustu ; ) ten deszcz, muzyka i w ogóle ; ) aż ciarki chodzą po plecach.

DonnaMatejone

Jak dla mnie film jest dobry, dość ciekawy. Świetna rola A. Pacino, on w roli gliny jest niezastąpiony hehe ale troszkę nie pasował mi R. Williams jako morderca ;/. Ale sceneria, muzyka naprawdę super. POLECAM!!

ocenił(a) film na 10
Abi997

Moim zdaniem BEZSENNOŚĆ jest wspaniałym filmem, to jeden z najlepszych filmów z Alem Pacino. Podoba mi się tutaj fabuła filmu, świetne miejsca akcji. Obsada również jest bardzo dobra. Al Pacino znów pokazał, że jest wielki,Robin Williams w złej roli i Hilary Swank. Film ma dużo do przekazania. Trzyma w napięciu, nigdy nie powiedziałabym, że jest to nudne kino. Polecam ten film.

ocenił(a) film na 9
laurie_fw

świetny film,jeden z moich ulubionych,fabuła,obsada,muzyka,wszystko jest rewelacyjne

ocenił(a) film na 7
Carlitto33

też się dziwię tym postom, film bardzo dobry, gra obu panów również 7+