Oczywiście to inne filmy, ale konfrontacja bez dwóch zdań na korzyść M44.
Doprawdy nie wiem czemu ten film jest tak mocno forsowany i skąd taka wysoka ocena. Od dawna coś mi nie pasuje w tych filmwebowych notach...
Mam dokładnie na odwrót. Bogowie zjadają Miasto na śniadanie. Zdecydowanie Bogowie to kino najwyższej próby a Miasto to zbiór nie powiązanych ze sobą, efekciarskich scenek. Ocena Bogów jak najbardziej zasłużona a forsowane to było Miasto, które okazało się rozczarowaniem.
Właśnie o tym mówię.
Proszę zwróćcie wszyscy uwagę na profil użytkownika AdamOsx - 1 rok na filmwebie, 3 filmy ocenione :))
Czy to te słynne konto-nabijacz ocen?
Slynne? Dziekuje! :) Tak to juz jest, ze jak ktos nie jest uzalezniony od internetu i filmwebu to musi sie zmagac z opiniami ludzi, ktorzy nie maja co w zyciu robic i w sieci spedzaja codzien godziny. Tak - odzywam sie wtedy, kiedy mam ochote docenic jakis film lub osobe. Zwlaszcza, jesli chodzi o rodzime produkcje, ktore powinnismy wspierac. Nie cierpie na przypadlosc charakterystyczna dla nieszczesliwych polskich zawistnikow, ktora kaze mi odzywac sie wtedy, kiedy mam ochote cos opluc. Zostawiam to innym, np. takim Engebersom ;) Nie mam tez potrzeby wymadrzac sie, przy kazdej nadazajacej sie okazji i na kazdy temat. Takze przykro mi, ze jestem pozytywnie nastawiony do zycia i odzywam sie tylko, kiedy mam ochote kogos pochwalic a nie zmieszac z blotem. Pewnie tez bys tak chcial, ale niestey wredna natura kaze Ci postepowac inaczej. I jeszcze poskapila rozumu, bo nie jest ciezko chyba wpasc na to, ze gdybym byl "sztucznym" profilem to bym mial znacznie wiecej ocen :) Nie wiem czy tak trudno na to wpasc :) Tak czy inaczej - serdecznie pozdrawiam i szczere wspolczuje :)
Słusznie powinno być ci przykro. Wcale nie brzmisz pozytywnie, mimo tylu uśmieszków...
Nadymaj się dalej Janusz.
Ten Janusz to jest jak rozumiem komentarz do kogos innego. Tak czy inaczej milego dnia :)
Jejku... Psychol sie trafil :/ Nic dziwnego, ze Miasto Ci sie podobalo ;) No nic... Tak czy inaczej milego dnia :)
I wlasnie ludziom na takim poziomie podoba sie Miasto :) No comments. Milego dnia :)
Mam coś do ciebie, dlatego się pytam czy wszystko w porządku, żeby chorych nie urażać.
Jak można zazdrościć fanom innego filmu tego, że jest lepszy niż ten co ty wolisz?
Twoja tez usuwają. Nie mam zamiaru już z tobą dyskutować, za niski poziom reprezentujesz.
Tez tak uwazam . Ale poprostu nie moglem patrzec jak ten szaleniec bezkarnie jedzie po nie winnych osobkach :)
"nie winnych" widzę, że kolejny fan Bogów z dwóją z ortografii. Ech.. czego się spodziewać
Nie masz racji. Przeczytaj ponownie swoje posty i chociaż raz pomyśl zanim napiszesz.