PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271236}
3,1 714  ocen
3,1 10 1 714
2,0 2 krytyków
Chupacabra - mroczne otchłanie
powrót do forum filmu Chupacabra - mroczne otchłanie

Porządny egzemplarz kina klasy Z, z bardzo sugestywnym antagonistą obdarzonym mocami ciemności i masą niczego nie podejrzewających wycieczkowiczów - a i tak najbardziej będziecie żałować pieska ;) Wytrwali , seans już od 22!

ocenił(a) film na 1
Valdoraptor23

nie wiem czy dam rade,może jakby spalic sie zielskiem :)

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Dzisiejszy wieczór z TV Puls zapowiada się naprawdę dobrze :D

olgaach

hahaha czyli juz czujesz w sobie te emocje? :DD

ocenił(a) film na 4
Samarrita

Przygotowałam sobie przekąski i już przebieram nogami! Hihihihihi ;)

olgaach

a jakies procenty? Bez procentow potencjalnie nie da sie tego tak po prostu obejrzec, zwlaszcza po wczesniejszej Pladze :DD

ocenił(a) film na 4
Samarrita

Ależ absolutnie! Wolę, aby mój umysł pracował jasno i czysto w trakcie seansu tak wybitnych dzieł, nie chcę niczym zakłócać ich odbioru ;)))

olgaach

podziwiac za odwage :DD

ocenił(a) film na 4
Samarrita

Hahaha, mam nadzieję, że nie będę żałować!

olgaach

Podpinam się i również odliczam minuty do Chupacabry! A puki co poprawiam sobie humor spadkobiercami:)!

ocenił(a) film na 4
personboss

No wiesz co, a tu na Pulsie ludzie walczą o życie z krwiożerczymi osami!

:D

olgaach

"Telewizja Puls - więcej niż rozrywka" - Ciekawe, co mają na myśli? :D

ocenił(a) film na 4
Raptosaur

Puls to nie telewizja, Puls to styl życia.

;)))

ocenił(a) film na 2
olgaach

haha

olgaach

kuwa, przegapiłem!

RafX

Polecam Ci ten temat na przyszłość: http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Kino+klasy+Z+-+temat+dla+Koneser%C3%B3w+Specyf icznych+Dzie%C5%82+Sztuki.,2066814?page=2#post_8840714 :)

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Leciała przed chwilą zajawka, już mi się podoba :D :D :D

ocenił(a) film na 4
olgaach

No mi też, budzi grozę :)

kamil607

Lepiej nie oglądajcie - możecie nie usnąć! W końcu Pan zapowiadacz powiedział, że dowiecie się że ten potwór istnieje nie tylko w ludzkiej wyobraźni! ;>
Puls - więcej niż rozrywka! Reklamy, konkretnie. 10 razy. Na godzinę. Te same. Tak.

Valdoraptor23

Przecież to oczywiste, że ona istnieje :) . Zapraszam do Kostaryki :D .

Raptosaur

Polowanie na Chupacabrę w dzień - CO ZA ZŁAMANIE ZASAD! Tylko w kinie klasy Z, Surykatki i kondory na jednym kontynencie.

PÓJDŹ NA POLOWANIE NA POTWORA - ZŁAM NOGĘ IDĄC!

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

Oficjalnie chcę podziękować twórcy fanklubu za pomysł, bo zabawa jest przednia :D Oby zgromadzenie rosło w siłę...

extranick

A ja dziękuję za pomysł na forum, które gromadzi tylu fanów kina klasy Z :D

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

Film o Chupacabrze - obowiązkowo koza :)

ocenił(a) film na 4
lidzia_d

Chleb powszedni dla chupacabr ;)

Czy tylko ja odniosłam wrażenie, że koleś, który złamał nogę, śmiał się? Czy to był grymas bólu?

ocenił(a) film na 2
olgaach

Czy chupacabra jest jakąś odmianą kozy ? Bo dziwnie podobne odgłosy wydaje... Może ten kozioł to byłą próba zwabienia samicy pokrewnego gatunku.

ocenił(a) film na 2
lidzia_d

oglądam ten film już chyba trzeci raz (muszę go wreszcie ocenić) i cały czas mnie tak samo śmieszy

Operacja PUSTYNNA GORĄCZKA :D:D:D:D

lidzia_d

Chupa to oczywiście zmutowana genetycznie jurajska koza-hybryda prehistoryczna obdarzona morfologicznymi aberracjami pokroju neandertalczyka.

olgaach

Cieszył się że wreszcie zaakceptowano setny dubel sceny łamania nogi i nie musi dalej powtarzać xD

lidzia_d

przynajmniej wytlumaczyl jeden ze znachorow co znaczy nazwa to i wiadomo, dlaczego koza sie pojawila :)

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Kiedyś można by spotkanie zorganizowac o maraton filmów klasy z obejrzeć hehe ciekawe ile osób by dotrwalo do końca :D

kamil607

Musiały by to być filmy pokroju Megalodona lub "vs-ów", na pewno nie pszczoły, czy węże, bo byśmy się wynudzili.

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Filmy "potworny-potwór VS jeszcze-potworniejszy-potwór" są zdecydowanie najlepsze :D

Valdoraptor23

- Złamał nogę... Dawkowanie napięcia lepsze od Hitchcocka.

Raptosaur

"- Panowie, zabezpieczmy zdobycz!
- ......
- Premia dla wszystkich!
- Już się robi, szefie..."

:D

Raptosaur

Grunt to siła perswazji ;D

ocenił(a) film na 2
Smoar

córkę to kapitan ma fajną... :D

Raptosaur

Premia to udziały tych co zostali zjedzeni :)

Valdoraptor23

O rety, właśnie sobie uświadomiłem, że widzę Johna Rhys-Davies'a z "Raiders of the Lost Ark". Dlaczego zagrał w takim filmie? :/

ocenił(a) film na 4
Raptosaur

Podobno żadna praca nie hańbi... :)

ocenił(a) film na 2
olgaach

rachunki do opłacenia, alimenty dla byłych żon...

Valdoraptor23

sprytnie

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Gdzie taką figurkę chupacabry można kupić?

kamil607

Obawiam się, że tylko na wyspie Chupacabry...

Smoar

buuu

ooo, ale sie stworek ucieszyl teraz... tyle jedzonka i to do tego samo przyszlo ;)

ocenił(a) film na 4
Samarrita

Tylko czego tyle czekał z wyjściem skoro mógł wcześniej bo jak rozwalil klatkę to pudło Nie było dla niego problemem :D

Smoar

To ja chcę figurkę tej Królowej Os. Ha ha "Handle with care" - Potwór wyskakuje i ich zjada a skrzynka: "I TOLD YOU!"

Valdoraptor23

Nigdy nie otwierać skrzyni, w której coś ryczy. Pokazali swą niezwykłą głupotę :) .

ocenił(a) film na 4
Raptosaur

Bzdury gadasz! Jak ryczy to znaczy, że mu się nie podoba i jest mu źle, no TRZEBA otworzyć!

ocenił(a) film na 2
Smoar

na 100% Jeffrey będzie ofiarą chupacabry, żeby tak nie pić z miski po zupie

Valdoraptor23

Geoffrey xD