Porządny egzemplarz kina klasy Z, z bardzo sugestywnym antagonistą obdarzonym mocami ciemności i masą niczego nie podejrzewających wycieczkowiczów - a i tak najbardziej będziecie żałować pieska ;) Wytrwali , seans już od 22!
nie wiem dlaczego ale jak statek zatonął przypomniała skojarzyła mi się niedawna historia o costa concordia
Dobra dzieciaki. Dzięki za wspólne oglądanie fylmów. Nie wątpię, że jeszcze kiedyś zajrzę do tematów poniedziałkowych na Filmwebie. Pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażeń z kinematografią w oczekiwaniu na kolejne horrory TV Puls :*
Ta Chupacabra wygląda tak jak na plakacie?Bo tam wygląda jak pomarszczone dziecko mutant.I czemu do jasnej h***** na tym plakacie statek tonie?
Mniej więcej, tylko ma ustawicznie paszczę we krwi i tym podobnych śluzach. Statek na plakacie tonie gdyż...
[SPOILER]
... tak było w filmie :)
Srebrna walizka (gratka dla Big Craba) z futurystycznym plastikowym pistoletem?!
Nie cierpie taj niepewności czy komentarz sie pojawi czy nie więc pisze ponownie. Mi się kojarzy (ech teraz to już kojarzyło) z filmem duch i mrok
No no dzięki filmwebie za dwa komentarze
Widziałem go co najmniej w dwóch zetkach anakonda i coś o smokach ognia i lodu. Pewnie wiecej by się znalazło
Hahahaha wszyscy sobie idą idą a tu nagle jeden z maszerujących leży i krzyczy...
Murzyn jak zwykle pierwszy
Ten kapitan to Gimli chyba, ale tylko po głosie poznaje.
Niezbyt groźna ta Chupacabra, siecią ją poskromili
masz racje! to Gimlii http://www.filmweb.pl/person/John.Rhys.Davies , ale dlaczego? o.O
Tylko ja potrafie odpisać nie na ten komentarz co trzeba...
Co tam pod pokładem się stało? Otworzyli skrzynie ale tam była jeszcze metalowa klatka? Co z nią się stało
Ooooo jest słynny dżefrej!!
Dobra idę zmywarkę włączyć
Otworzyli klatkę zewnętrzną a stwór rozwalił w tym momencie wewnętrzną i wylizł (z pamięci piszę :D)
Ej ej ej jutro Siedem bestii!!! Widziałaś Big Craba? Jeśli nie to warto poświęcić te 15 min aby go zobaczyć (jest na początku)
Ja już to dwa razy widziałem ale Big Craba zobaczyć trzeba!
Całkiem niczego sobie ten kostium. Lepsze to niż by mieli CGI wstawic