PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295204}

Czarna owca

Black Sheep
2006
4,9 8,9 tys. ocen
4,9 10 1 8941
4,4 8 krytyków
Czarna owca
powrót do forum filmu Czarna owca

NAJLEPSZA SCENA Z PIERDEM KTÓRY WYSADZA CAŁĄ FARMĘ

szymsko

najlepsza? jeśli to humor tego typu, to nie zamierzam tego oglądać.

ocenił(a) film na 7
wiedzima

Ten post jest totalnie chaotyczny, czyli jego autor również musi być nieco "chaotyczny" :D, wiec być może akurat ta jedna scena mu zapadła.

Humor jest nierówny, ale sceny "przemocy" są absurdalne i groteskowe, i to one dostarczają najwięcej śmiechu.

ocenił(a) film na 7
martns

Zapadła w pamięć, oczywiście - zgubiłem bagatela dwa wyrazy.

ocenił(a) film na 7
szymsko

ja widziałem tylko trailer ale ubawiłem się na maxa. Muszę to zobaczyć:)

lechu1017

nie polecam... trailer i film to dwie różne bajki.... po obejrzeniu trailera też myślałam że będzie dobre no i muszę przyznać że się bardzo zawiodłam....

szymsko

Zenada, nie moglem wysiedziec na filmie. Nudne, głupie... chyba tylko jeden dialog mnie rozbawil. 2/10

szymsko

Stony <-- co masz czlowieku plytkie rozumowanie to mnie az glowa zabolala. "najlepsza" w sensie nie jakosciowo itp.. tylko smiem twierdzic, ze najzabawniejsza, absurdalna, glupia

ocenił(a) film na 8
szymsko

Świetna komedia. Uśmiałem sie po pachy, jeszcze boli mnie przepona ;) Owce to chyba najgłupszy i najśmieszniejszy temat na film. Aż przypomniała mi się słynna reklama mentosa: http://youtube.com/watch?v=HI7L0NRv23Y

szymsko

Troche szkoda ze spoilerujesz ale jak przeczytalem to co napisales to sie niezle usmialem xD

ocenił(a) film na 7
szymsko

Może nie najlepsza, ale najśmieszniejsza. Śmiałem się jeszcze długo po filmie...
Jednak ocena 10/10 to jednak zdecydowanie za dużo, jak na tę produkcję.