Kto w ogóle wymyślił ten film.Jakaś tragedia.!Tytuł zachęca ale film...lepiej nic nie mówić.!Tragiczna obsada i głupia treść.!;D Tylko tyle dobrego można o tym filmie powiedzieć.!;o
nie rozumiem po co marnujecie czas na oglądanie "takiego badziewia"
film ewidentnie zajebi*sty w swoim gatunku. nie lubisz takiego kina to po co oglądasz? ja nie lubię złotopolskich to nie oglądam i nie oceniam. proste. choć dla polaków nic nie jest proste
ja padałam ze śmiechu. trochę dystansu, ludzie. film bardzo dobry, o niebo lepszy niż porównywana do niego "Martwica Mózgu" Jacksona :)
obejrzałam z ciekawości, to nie jest serial, żeby było wiadomo po jednym odcinku czy jest dobry czy beznadziejny. poza tym, ten portal służy właśnie do oceniania filmów, więc nie rozumiem o co Ci chodzi? jak dla mnie film jest totalną porażką i nawet jako czarna komedia do mnie nie przemówił, aktorzy strasznie mnie drażnili. słabiutko.
na jakim ty swiecie zyjesz? chyba w swoim wlasnym.... umiesz czytac przynajmniej? to nastepnym razem przeczytaj jakiego gatunku jest film, opis ,recenzje filmu i dopiero wtedy zdecyduj czy to jest film dla ciebie... ewidentnie kino klasy b niejest dla ciebie wiec poszukaj czegos ambitniejszego. a co do filmu bardzo dobry:D
owszem, umiem czytać, czego jak widzę Ty nie potrafisz i jeszcze się burzysz. nie muszę znać recenzji filmu, żeby go obejrzeć, litości. zwyczajnie mi się nie podobał, ale jak widzę Ty masz z tym ogromny problem. daj spokój, nie wszystkim musi się podobać to co Tobie. bardzo dziękuję za troskę, ale sama potrafię zdecydować jakie filmy mam obejrzeć, więc nie mów czego mam szukać.
a gdzie ja powiedzialem ze kazdemu musi sie podobac? jestem swiadomy ze tego typu filmy podobaja sie nielicznej grupie osob.
napisalas ze film to nie jest serial wiec trudno powiedziec przed obejrzeniem czy jest dobry. wiec tlumacze ci przeczytaj najpierw recenzje itp to bedziesz wiedziala czy ten film jest dla ciebie to wszystko. niewiem czemu ludzie siegaja po filmy ktore z zalozania nie beda im sie podobac a pozniej pisza jaka ten film byl porazka.
mój błąd, jakimś cudem nigdy przed obejrzeniem nie zakładam, że film mi się nie spodoba. nigdy nie patrzyłam na to pod kątem - 1 dramat był beznadziejny, cała reszta na pewno też będzie. poza tym, kiedy zwyczajnie włączam tv i leci jakiś film, nie rzucam się od razu do komputera w poszukiwaniu wszelkiego rodzaju informacji o nim, po prostu oglądam, a później oceniam ;)
no i prawidlowo. tylko ja zakladam ze niema filmow beznadziejnych.
jesli ogladasz jeszcze filmy w tv to co innego. ja dawno zrezygnowalem z lektora i reklam.
Wybieram filmy na tylko podstawie wlasnego gustu.
czasami oglądając film, który z założenia Ci nie odpowiada, możesz się pozytywnie zaskoczyć, więc raczej nie warto sobie, że tak powiem, ograniczać pola manewru. na szczęście są jeszcze kanały w tv, gdzie nie ma reklam, przecież telewizja to nie tylko polsat i tvn. w sumie to by było na tyle odbiegania od głównego tematu, dzięki Bogu są jeszcze ludzie na tym portalu, z którymi można po ludzku polemizować, bez zbędnego chamstwa. pozdrawiam
Dobra,czarna komedia.
haha, zmutowane owieczki.Babcia jest zajeb*sta. ;)
Co prawda trochę od tego filmu żołądek mi wykręcało, ale warto obejrzeć.
Mam pytanie szykuje weekend filmow gore i mam takie pytanie czy warto ogladac wiem oczywscie ze nie przebije to brain deada czy tez serii evil dead czy ten film nadaje sie by pokazywac go z wlasnie takimi filmami ?
nie do końca to gore, jest parę scenek mocno zajuszonych. niemniej warto obejrzeć za sam pomysł, czy pomysły. motyw owiec rzucających się do gardła czy wszamających rozerwane zwłoki - bezcenne. Owcołaki to totalna abstrakcja, Jak ktoś zna słowo 'dystans' to polecam
jak na wieczór gore to super przerywnik miedzy dennymi pilami czy braindeadami. Przerywnik i kupa śmiechu!
to zmieniłas zdanie pozniej bo widze 10 na 10. i ulubiony. Niezdecydowana? No Arcydzieło to nie jest hehe