Do dziś widze scene nadlatujących helikopterów z muzyka Walkirii Wagnera EPIC
EPIC = Epickie wiec nie wiem o co chodzi ...Uważam ze ta scena jest epicka i to jest tylko i wyłacznie moje zdanie ...
Chyba ze jestes kolejnym ktory lubi ponabijac sobie posty wcinajac sie w kogos oceny na temat filmu czy tez owych scen z niego
Teraz wszystko jest epickie, jakiś czas temu w ogóle nie było słowa epic takie irytujące wcinanie modnego angielskiego słówka wszędzie gdzie się tylko da....
Jescze kiedys nie było tyle młodzieży po kablu piszacych offtopy na forum filmowym na temat urzywania modnych skrótów z jezyka angielskiego no ale cuż czasy sie zmieniaja ( i nie pisze tego w zlym zamiarze obaraznia Ciebie bo nie wiem ile masz lat ale patrzac na twoje offtopy jesli oczywiscie wiesz co to znaczy to naprawde nie wiem co sadzic i prosze nie Zacznij mi zaraz wrzucac ze wyzywam cie od gówniarzy czy cos bo nie o to chodzi poprostu przeczytaj ze zrozumieniem)
A pewnie ci chodzi o moją "dyskusję" na forum wyspy tajemnic z pewnym osobnikiem tak ? To to nie ma nic wspólnego z moim wiekiem, gustem filmowym itp :)A gówniarzem to już dość dawno przestałem by :)
typowy Polak katol - wiecznie narzeka i niezadowolony , słowo jak kazde inne , nie wazne czy z angielskiego czy z hebrajskiego
Taaaaak katolik który nie wierzy a tym bardziej nie praktykuje, słucha metalu, ubiera się na czarno, ale nie ma to jak epic fail nie ?
"A pewnie ci chodzi o moją "dyskusję" na forum wyspy tajemnic z pewnym osobnikiem tak ? To to nie ma nic wspólnego z moim wiekiem, gustem filmowym itp :)A gówniarzem to już dość dawno przestałem by :)" Odpowiem Ci po raz ostatni widze ze nadal czytac nie potrafisz ze zrozumieniem Jak wiesz jest to forum FILMOWE powtarzam FILMOWE a nie forum na temat używania zwrotów z języka angielskiego w pisowni polskiej wiec naprawde napisales tutaj 6 odpowiedzi a zaden nie jest na TEMAT FILMU wiec naprawde dowiedz sie co to sa offtopy i naucz sie korzystac z forum...Ps nie intersują mnie twoje dyskusje na tym forum bo tutaj nie piszesz nic z sensem wiec nie mam zamiaru czytac offtopow.