PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1092}

Czas Apokalipsy

Apocalypse Now
1979
8,2 192 tys. ocen
8,2 10 1 192026
9,1 65 krytyków
Czas Apokalipsy
powrót do forum filmu Czas Apokalipsy

Moja Ocena

ocenił(a) film na 7

Zdjęcia - 10/10
Muzyka - 10/10
Klimat - 10/10
Fabuła - 2/10

Nie wciągnął mnie ani na moment

32/4=8 i to moja ocena

ocenił(a) film na 5
foremka

Mam podobne odczucia, ale inny system oceniania. Niestety za walory techniczne i otoczkę, którą w pełni doceniam mogę tylko podwyższyć notę do 5, bo mimo bardzo wysoko zawieszonej półki czuję się rozczarowany, a po zakończonej emisji znużony, zresztą odczuwałem ją przez większą część filmu. Czytałem książkę, więc nawet jestem gotów przymknąć oko na to jak mało zaprezentowano świat i postrzeganie Kurtza, ale niestety to czym zostało upchane dla mnie było w większości zwyczajnie nudne. Myślę, że dobre przesłanie jakie niósł film mogło zostać lepiej, ciekawiej przedstawione, tego oczekuje od filmu, a tak jest gorszy od książki, która też jest tylko dobrą pozycją.

Foremka, tak wysoka ocena 8/10 przy dla Ciebie jak widzę również nieprzyswajalnej fabule jest moim zdaniem grubo przesadzona, czyżby strach przed fanatykami ? ;)

ocenił(a) film na 7
BanderasKornel

"Foremka, tak wysoka ocena 8/10 przy dla Ciebie jak widzę również nieprzyswajalnej fabule jest moim zdaniem grubo przesadzona, czyżby strach przed fanatykami ? ;)" Tak, tak. Ale ciiiii. Oni są wszędzie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem