PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1092}

Czas Apokalipsy

Apocalypse Now
1979
8,2 192 tys. ocen
8,2 10 1 192025
9,0 79 krytyków
Czas Apokalipsy
powrót do forum filmu Czas Apokalipsy

Wasza ulubiona postać?

użytkownik usunięty

Jaka jest Wasza ulubiona postać, bo moja to Kilgore (wymiata ze swoimi tekstami oraz deską).

ocenił(a) film na 10

"Każdemu, kto ma dość odwagi, żeby walczyć z flakami na wierzchu dam własną manierkę." :)

ocenił(a) film na 10

Willard

użytkownik usunięty

Kilgore zdecydowanie

Krystian2001 napisał: "Jaka jest Wasza ulubiona postać, bo moja to Kilgore (wymiata ze swoimi tekstami oraz deską."

Bill Kilgore. Wciąż pojawia się uśmiech na mojej twarzy, kiedy przypomnę sobie scenę, w której helikopter szuka grupy Willarda i nadawany jest ten zabawny komunikat :)

"I will not hurt or harm you. Just give me back the board, Lance. It was a good board... and I like it. You know how hard it is to find a board you like..."

ocenił(a) film na 9

Willard/Kurtz

ocenił(a) film na 9

Bill Kilgore

ocenił(a) film na 10
rgbobowie

Kurtz/Kilgore

ocenił(a) film na 10

Kurtz/Kilgore i Chef też jest świetny ;)

ocenił(a) film na 10

Także Kilgore i te jego teksty skretyniałego, szalonego dowódcy>"Uwielbiam smród napalmu o poranku, to pachnie jak zwycięstwo!" Aż trudno uwierzyć, że jego i Toma Hagena zagrał ten sam aktor

użytkownik usunięty
paula12esp

Dokładnie, jakoś trudno było sobie podczas oglądanie tego filmu skojarzyć Billa Kilgora z Tomem Hagenem :)

użytkownik usunięty

Bill Kilgore jak dla mnie to nie tylko najlepsza postać ale i najlepszy aspekt całego tego filmu. Naprawdę świetnie zagrana postać.