PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=361622}
4,9 78 tys. ocen
4,9 10 1 78402
3,0 17 krytyków
Dlaczego nie!
powrót do forum filmu Dlaczego nie!

Najgorszy polski film jaki kiedykolwiek widziałam.Tu nawet nie chodzi o aktorów,ale o realia.Np. kiedy Zakościelny i Cieślak wskakują do tego jeziora i się całują, to woda jest tak przezroczysta jak na basenie.Widzieliście kiedyś tak czyste polskie jezioro,bo ja nie.Fabuła też jest do dupy.W tym filmie nie ma nic co mogłabym pochwalić.Poza tym dla Zakościelnego powinni wybierać niższe partnerki,na plakacie Cieślak specjalnie sie o niego opiera,żeby nie było widać,że jest wyższa.

fanrock93

Muzyka była dośc fajna;] W całęj pozostałości się zgadzam- bajeczka. Secanz jeziorem- nasławniejsza w tym filmie jest chyba najgorszą. Jak sie spotkali nad tym jeziorkiem bylopoludnie gdzies a jak sie w niego wynurzyli to juz slonce zachodzilo xD Dziewczyna, ktora kiepsko pracuje ma laptopa i ladne mieszkanko w warszawie no super:P Jak juz mowilam taka bajka dla dzieci;]

fanrock93

A wyobrażacie sobie parę całującą się w brudnym polskim jeziorze? Myślę że nie byłoby to ani piękne ani romantyczne, a przypominam że ulubionym "rekwizytem" zatorskiego jest woda: nigdy w życiu kończy się w deszczu nad wisłą, tylko mnie kochaj nad morzem, teraz przyszła kolej na zakończenie w wodzie. Poza tym pamiętajmy że człowiek idący do kina idzie tam najczęściej po to żeby się odstresować, pooglądać coś, czego na codzień nie widzi. I właśnie po to mamy takie "bajkowe" komedie romantyczne :) pozdrawiam :)

malaowca15

i wszystkie argumentu zostaly obalone- nie mozna sie nie zgodzić z powyzszą wypowiedzią ;)
choć wlasnego zdania nie zmieniam

fanrock93

Tak czy inaczej: to najgorsza komedia romantczna jaką widziałam:/ Obejrzałam tylko po to, by móc ją krytykować i sprawdzić, czy jest aż tak beznadziejna, niestety nie pomyliłam się....

felutka

Zal.żal.żal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oczywiscie z Ciebie a nie z filmu!!!!!!!

fanrock93

co wy nie widzieliście Polskich czystych jezior współczuje wam!!!to ma być film dla zakochanych par a nie dla twardzieli jak wy hahahahha odpalcie Rambo 8

dril1002

nie, nie widzialam czystych polskich jezior, pewno to jakies nieistniejące miejsce albo basen o nazwie "jezioro" xD
ale daj no jakis przyklad (w polsce oczywiscie) a napiszę to na swojej liscie miejsc do odwidzenia:D

ps. wole terminatora :P

fanrock93

Sam jestes jak ta dupa.I twoja fabuła tez tam jest!Tak się składa że mieszkam nad tym jeziorem!I byłam jak nakrecali ten film, nie chodzili do zadnego basenu! Nie wiesz to stul pysk i sie nie wypowiadaj jak cos ci nie pasuje to nie bylo trzeba ogladac!!!!Nara ci!!!!!

wiolcia9921

kochana to jest forum, na ktorym wypowiada sie swoje opinie na temat filmu- mamy prawo wyrazac swoje zdanie. skoro mieszkasz tam i wchodzilas pod wode do tego jeziora i byłą czysta jak w basenie i widziałaś jak oni tez tam wchodzili pod wode z kamerami zeby kręcić to niech ci tam bedzie;]

ocenił(a) film na 3
fanrock93

Dla mnie ten film byl ponizej oczekiwan, nastawilam sie na cos lepszego. Okropnie nudny nic sie nie dzieje czasem smieszny troszeczke...