Więc się śmiałam- ponad godzina głupawki warta była ceny wypożyczenia DVD
DB: Evolution to nie jest film do oglądania w pełnej powagi samotności. Ten film nie jest najwyższych lotów, ale umówmy się- DB nigdy nie miało większych aspiracji niż dostarczanie rozrywki. Film jest chałowaty bardziej niż pieczywo z Biedronki, ale może dostarczyć wielką porcję rozrywki.
Trzeba tylko:
-zebrać ekipę- najlepiej tą samą z którą biegało się po szkolnym podwórku wrzeszcząc "Kamehameha!!!,
-Nastawić popcorn, soczki/piwo dla pełnoletnich, chipsy i inne smakowite śmieci
-Nastawić się na komentarze i odgrzewanie wspomnień
Enjoy
Musialbym wyjebac flaszke spirytu zeby sie z tego smiac. Nawet jak 2 raz z kumplem ogladalem po 4 zywcach nie moglem sie z tego smiac. Czulem zazenowanie i wiedzialem ze zwastowalem czas. Moge sie cieszyc tylko z jednej rzeczy. Browarki bylo darmowe ;]
ale text!
"zebrać ekipę- najlepiej tą samą z którą biegało się po szkolnym podwórku wrzeszcząc "Kamehameha!!!, "
bysmy umarli z zażenowania, ze cos tak dla nas kiedys waznego potraktowali jak gowno!
"-Nastawić popcorn, soczki/piwo dla pełnoletnich, chipsy i inne smakowite śmieci "
przyjaciel ubek, wypowiedzial sie genialnie jesli chodzi co trzeba "nastawic" ja dodam, plus jakies dobre ziele spalic do tego spirytu!
"-Nastawić się na komentarze i odgrzewanie wspomnień "
czytaj nastawic sie na gluzki, kurestwa, zygi, walenie kloca ( nie mylic z waleniem konia - to robia zwolennicy filmu), ogolny zamet i rozpusta!
ten film nadaje sie na ogladanie go gdzies samemu, po katach bo jak ktos zobaczy ze na takie G marnujesz czas to od razu pomysli zes niedorozwoj.
dickterminated wez pocisnij jednego pajaca z innego tematu. Kamilek jakis tam. Uwazam ze nalezy mu sie nauczka.
Ten film jest Spoko moze nie najlepszy ale po waszych komentarzach widze, ze jestescie maniakami Anime Dragon Ball'a którzy biją rodziców krzesłem jak im wyłączą komputer
"dickterminated wez pocisnij jednego pajaca z innego tematu. Kamilek jakis tam. Uwazam ze nalezy mu sie nauczka."
>dickterminated<, teraz ten pojeb zmienił nick na >mentos_air< Pociśnij pedała, a nie mam czasu ani ochoty już go kurwić.
A ja myślałem, że Gohan i jego banda byli pojebani, ale jak czytam posty takich pojebów jak są teraz na forum, to ręce opadają. A ten Kamilek to już całkiem, jego nawet dissować nie trzeba, sam się pogrąża w swoim kale. Hitler miał rację, idiotów do gazu.
Kurwa skończ bo to się robi żenujące, nikomu nie pociśniecie, bo na nikim wasze teksty nie robią wrażenia, czy wy myślicie że ktoś się tym przejmuje??? wątpie...
Proszę, proszę, kto się na forum pojawił, no,no...
Długo cię nie było Gohanku, już myślałem że nie żyjesz.
"nikomu nie pociśniecie, bo na nikim wasze teksty nie robią wrażenia, czy wy myślicie że ktoś się tym przejmuje???"
Jeżeli nikomu nie ciśniemy, a nasze teksty nie robią na nikim wrażenia i nikt się tym nie przejmuję, to dlaczego się tak poruszyłeś co ????
Gohan wrocil! Jaram sie. Tak nasze teksty nie robia na nikim wrazenia. Tylko powiedz czemu po fali hejtow uciekles z forum? Zostales zjechany jak szmata i wiesz ze nie masz tu czego szukac. Jednak lubie cie i powiem ci SIEMA.
Uciekłem z forum, ty masz wszystkich w domu, ja nie mam tak jak ty na mózgu guza, który mówi, "będe pisał na forum filmu którego nie znosze" jest wiele lepszych portali na których można pisać, odkąd pojawili się tacy maniacy którzy zakładają po kilka kont tylko po to aby dać 1, to nie warto tu pisać i dyskutować skoro waszym jedynym argumentem jest wklejenie linku do zdjęcia z gejem, jest wiele innych filmów na tym poratlu aby podyskutować chociaż odrobine kulturalnie... więc niemów że mnie zjechałeś, bo jeśli nie siedze na jednym filmie przez pół roku to nie oznacza żę uciekłem, zajrzałem zobaczyć i tyle...
do tej pory traktowałem cie raczej przez pryzmat twojego trollowania ale teraz widze że ty jesteś najzwyklej szurnięty!? :]
otóż jak wygląda kulturalna dyskusja z imć gohanem cuś tam!?
napisałem swoją opinie o nowym filmie Camerona "Avatar" żeby po chwili otrzymać iście mistrzowską w kąśliwości ripostę od pana powyżej (ostatni resztek szacunku do ciebie właśnie sie wypalił :))!? w słowach: "następny idiota, a film bedzie super"!? O.o
otóż szurnięty trollu!! :] kompromitujesz sie praktycznie z każdym swoim nowym postem na FW!
gohan263 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 7 października 2009 23:29 odpowiedz zgłoś do usunięcia
Ile razy mam TO KURWA MAĆ pisać, wyczytałem to angielskiej stronie, ale nie pamiętałem linku, więc dałem inny...
Szczyt kultury z twojej strony glabie.
Takie coś jeszcze uchodzi, ale niczym nie obrażam nie pisze że ktoś jest chujem ale obraźliwe teksty do kogoś, tak jak ty, twoich nawet nie muszą szukać bo siedzisz pół roku na forum jednego filmu i "jeżdzisz" po każdym tak strasznie że wszyscy mają cię w dupie i im to zwisa...
Ty chuju jestes chujem. Siedze tu pol roku i niszcze kazdego bo jest chujem i wam to nie zwisa bo uciekacie w poplochu pod naplywem moich hejtow.
Starzy cię ładnie wychowali, ciekawe czy wogóle macie kolegów, i dlatego siedzicie tutaj cały czas, i nie bede kilkarazy powtarzał, nikt nie ucieka ale jeśli do każdej rozmowy, dyskusji, na temat filmu, wchodzicie wy, i wklejacie (wiecie ci) to ja nie wiem, czy wy macie wszystkich w domu, nikt by nic do was nie miał, gdyby nie to że ktoś gada o filmie, że mu się podobał, a wy wkraczacie, z gniotem i zdjęciami które was jarają...
Gohanku, prawda jest taka że uciekłeś z forum po naszych pojazdach. Dlaczego cię tak bulwersują te linki, które wkleiliśmy, co ? jak ktoś ma ciebie akceptować, skoro sam siebie nie akceptujesz jako homoseksualistę. A to, że tobie się ten film podobał, dowodzi tylko tego jakim jesteś idiotą.
Kiedyś Gohanku dawałeś oceny filmom których nie oglądałeś, a teraz widzę że masz w ulubionych filmy, które wyjdą dopiero za dwa lata...Gdybyś miał trochę więcej rozumu, to byś był półgłówkiem.
Gohan smiem twierdzic ze sam nie masz kolegow. Zbyt czesto o nich piszesz. Chcesz tu udawac jakiegos wirazke ktory jest pro life ale nie wychodzi ci to. Wszyscy wiemy ze jak wchodzisz do sklepu nie mowisz nawet dzien dobry bo sie boisz ekspedientki hardcorowcu pierdolony.
No racja, bardzo często wspominam kolegów dokładnie, hmm raz, jeden, i skączcie z tym uciekaniem, bo ja nie mam obsesji tak jak wy na tym filmie, jak interesuje mnie inny to na innym forum się skupiam, a was jeżeli interesuje homoseksualizm, i nie możecie sobie z tym poradzić to idźcie do psychologa, i jak mówi stare przysłowie, mądry, głupiego nie przegada...
Smutna prawda gohan, to chyba najgorsze forum filmwebu. Nie istnieje tutaj coś takiego jak kulturalna dyskusja, ani tolerancja dla odmienności czyjegoś zdania. Przeciwne stronnictwa potrafią tylko obrzucać się wyzwiskami i zarzutami na temat kolegów, a dokładniej ich braku i upodobań seksualnych. I tutaj niestety musze się przeczepić do przeciwników filmu, którzy jednak są gorsi. Mają prawo do swojego, negatywnego zdania o filmie i swoje tematy do pisania o tym, więc czemu wchodzą w paradę zwolennikom filmu. Niech nikt nie zaprzecza, bo dobrym przykładem może być, kilka razy już zakładany, temat o wyciętych scenach z filmu, gdzie za każdym razem wpadali anty-fani z gejowskimi linkami. Na koniec powiem do wszystkich: Chcesz zmieniać świat, zacznij od siebie.
"Niech nikt nie zaprzecza, bo dobrym przykładem może być, kilka razy już zakładany, temat o wyciętych scenach z filmu, gdzie za każdym razem wpadali anty-fani z gejowskimi linkami."
To byla kopalnia beki. Jeden ziomek za bardzo sie wczul ale i tak zniszczylismy tamta forumowa prowokacje.
A ty gohan przestan pierdolic i stul ryj bo ci go kiedys ktos rozpierdoli. Nie bede szukal twoich chujowych postow ale nie raz pisalec pierdoly typu "nie macie kolegow" wiec sie nie wykrecaj. Juz nie wspominac jakim jestes zalosnym i zaklamanym typem skomlacy o linka do filmu.
Teraz ubek to jesteś juz żałośny napisałeś byle głupote aby odszczekać i odpyskować....
Bo co? Moze jeszcze nieprawde napisalem? Nie potrafisz odpowiedziec na te argumenty wiec zamknij ryj i wypierdalaj w pospiechu.
>Wong< Linki, które zostały wklejone do tematu o wyciętych scenach, znalazły się tam z oczywistych powodów (beka) i przeszkadzać mogły jedynie ukrytym homoseksualistom, nie akceptującym swojej orientacji seksualnej.
Popatrz na Gohana. Chłopak daję 10/10 filmowi, którego jeszcze nie widział, w "ulubione" ma filmy, które będą dopiero za 2-3 lata, a "Ojcu" daję 1/10 chociaż pewnie też go nie oglądał. Rozpoczyna dyskusje, a jak przychodzi co do czego to ucieka. Broni filmu, a nie potrafi poprzeć tego argumentami.
Kulturalna dyskusja jest tylko z inteligentnymi ludźmi.
Tak, z tobą na pewno, ja dałem już wystarczająco argumentów "za" jak i "przeciw". Jeszcze jak wy się nie pojawiliście na forum tego filmu, i powiedz mi czy jesteś upośledzony umysłowo, masz jakiś ubytek czy alzhaimera, już tłumaczyłem dlaczego tak oceniałem, ale ktoś nie może tego zrozumieć, więc nie będe już tłumaczył tylko wejdźcie i przejżyjcie forum tego filmu a jak wam się nie chce, to nie oczerniajcie bez powodu, bo jeśli nie czytaliście moich wszystkich postów, a wyłapucjecie tylko takie gdzie przeklinam to szkoda że nie czytacie swoich bo u was chuj, kurwa, to przecinek i przekleństw i słów które obrażają używacie co drugie słowo...
Czy ktoś się ciebie pytał o coś? Zawsze prowokujesz, a później robisz z siebie ofiarę. Napierdalasz coś o upośledzeniu umysłowym i alzheimerze a potem dziwisz się, że jesteś szmacony na forum. Jesteś popierdolonym idiotą i lubisz jak się ciebie gnoji, ty forumowa mendo. Wypierdalaj z tego forum(again)
Buhauhauhuahua.
"Tak, z tobą na pewno, ja dałem już wystarczająco argumentów "za" jak i "przeciw". Jeszcze jak wy się nie pojawiliście na forum tego filmu"
Gowno prawda. Bylem na forum ziomus jak po obejrzeniu wystawiles DB:E 10/10 a skomlales o link do filmu wiec przestac pieprzyc i zamknij juz morde. Pograzasz sie coraz bardziej.
Gdzie te twoje argumenty? Zadnych nie podales. Dales 1/10 Ojcu Chrzestnemu bez powodu. Pod wplywem hejtow usunales ocene.
"bo jeśli nie czytaliście moich wszystkich postów"
Nie jestem zadnym masochista zeby czytac twoje marne wypociny.
"to nie oczerniajcie bez powodu"
Powodow na to ze jestes debilem dales na forum wiele. Wiec nie placz biedaku.
Tłumaczenie, że gejowskie linki w temacie o wyciętych scenach to tylko beka (nawiasem mówiąc głupie słowo) nie przekonuje mnie ani trochę. Tak samo jak to, że przeszkadzać mogły tylko ukrytym homoseksualistom. To żaden dobry żart, tylko zwykłe zaśmiecanie forum i przeszkadza przede wszystkim ludziom, którym zależy na porządku. Poza tym to logiczne, że gejowskie materiały nie podobają się normalnym ludziom, więc sprzeciw wobec nich nie musi świadczyć o ukrywaniu swojej orientacji.
"Normalnym ludziom"?...Chyba tylko wam, obrońcom tego gniota. Jesteś albo ukrytym gejem albo homofobem, skoro ci to przeszkadza. Miałem cię za kolesia który jest w miare kumaty, ale widzę że jesteś takim samym idiotą jak reszta obrońców.
ale mondra w hój dyskusja! to moze moje 3 grosze, co zgredki?
Nie lubie lekko rzecz biorac glupoty. CZy to forumowej czy innego typu. MOje działaniiiia moja na celu dykredytowanie ciolkow i otepialcow. Osoby, ktore nie reprezentuja soba wartosci wypowiadaja sie jak kurwa pany, jakies. Chodzi mi o obroncow gniota. Gdzie wasze argumenty gumofilce jedne ze dajecie gowno wartemu filmowi 10/10? Zrozumiem kazdy plus jesli bedzie on zaargumentowany odpowiednio z dopiskiem, ze autor werdyktu np widzial kilka filmow, a wtych filmach bedzie pszczolka maja. Nie wieze ze ktos na poziomięęęę wybroni ten film powyzej 6. NO CHYBA ZE MAMY WSROD OBRONCOW GNIOTA SAMYCH..OBRONCOW DIABLA :D :D :D
co do gejowskich linkow...wyobrazam sobie wasze tepe ryje jak ogladacie te fajne fotki i daj mi to duzo radosci :)
ave i ciał gohanku3paly, lonku, sagus i inne tam ch...
O rany, czy ja piszę aż tak niezrozumiale? Skoro wchodzę na forum dotyczące danego filmu to znaczy, że robię to w celu poczytania i podyskutowania o nim. Gejowskie fotki, które nie mają nic wspólnego z filmem są zwykłym zaśmiecaniem forum, a co za tym idzie, mam prawo denerwować się ich obecnością tutaj. I to nie ma nic wspólnego z moją orientacją ani poglądami, jedynie z potrzebą porządku na forum.
Ubek, ja dyskutowałem o tym filmie jeszcze jak go kręcili właśnie, a ty pojawiłeś się, jak dałem 10/10 db evo, no właśnie, rok, odkąd pisałem tutaj pojawiłeś się ty. I przestań się żalić z tą oceną 1/10 godfather'a bo zaraz będziesz płakać, bo już jesteś żałosny, komuś może się film jakiś podobać a drugiemu nie, kiedyś to pisałem i tłumaczyłem swoje zdanie, ale ty jak już nie umiesz odpowiedzieć to jedyny twój dobór słów to wypierdalaj itp. przesiadujesz wkoło na na jednym filmie, i zakłada po kilka kont aby dać 1/10 filmu, ja tak nie robię godfatherowi choć mógłbym ale aż takim kretynem jak ty który odpowiada tylko na dogodne dla siebie wypowiedzi a na reszte wypierdalaj, to sorry z kimś takim nie ma rozmowy... , bo na nikim nie robią wrażenia twoje wypierdalaj, noo może na wozny grozny, no i na tym koniec
Nie szanuje ciebie lamusie wiec bede kazal ci wypierdalac za kazdym razem. Moze data zalozenia mojego konta na FW oznacza ze wczesniej nie wiedzialem o tym portalu i nie zagladalem tu? I nie zalozylem konta jak dales DB:E 10/10 tylko po obejrzeniu tego chujowego filmu. Rozumiem ze komus mogl sie nie podobac Ojciec Chrzestny. Ale ty dales 1/10 chuj wie za co. Nie podales zadnych argumentow wiec o co chodzi? Jak ktos dal 1/10 DB:E to spinales dupe zeby podal argumenty a ty sam takowych podac nie umiales. Jelsi chodzi o pocisk z zakladaniem multikont to jestes zalosny. Podlapales gadanie sagi bo nic wymyslec nie mozesz? Kto zakladal multi konta to zakladal. Jedno jest pewne predzej ty z multikont dawales 10/10 DB:E niz ja same jedynki.
PS Po wystawieniu oceny 10/10 DB:E wtedy kiedy nigdze na necie nie bylo filmu jeden temat omijales szerokim lukiem a mianoeiwice:
http://www.filmweb.pl/topic/1100563/Do+os%C3%B3b+rzekomo+widz%C4%85cych+film.htm l
Skoro widziales film to czemu nic nie napisales w tym temacie? Moge ci odpowiedziec. Kutasa Sagi widziales a nie DB:E. W innych tematak skomlales o linki do filmu pajacu.
PS2 WYPIERDALAJ
Sam w.y.p.i.e.r.d.a.l.aj. Dobra widze że jednak jesteś opóźniony, więc ci powtórze oceniałem filmy tylko na 1/10 albo 10/10, rozumiesz, czy twój mózg takich danych nie przetworzy??? albo mi się film podoba 10/10 albo nie 1/10, filmy których dałem 10/10 dałem z tego powodu że wszystkie filmy sci fi albo na podstawie komiksów będą się u mnie znajdywały na półce dvd, a ojciec chrzestny mi się nie podobał, więc dałem 10/10. Aha skoro tak przeżywasz tą ocenę za godfathera to wychodzi że masz manie na pukncje tego filmu tak jak jak kiedyś na db evo...
A twoje powody że nie lubisz db evo??? żę piccolo nie ma czułek:P???
Jakbyś czytał trochę o tym filmie to byś wiedział o wersji reżyserskiej, ale ty jesteś jakimś maniakiem tego filmu i ot chorym...
Więc BY WELL i też wypierdalaj...
A jak komus sie film nie podobal i dal 1/10 to argumentow chciales glabie. Przestan pierdolic te kocopoly bo i tak kazdy wie ze dales DB:E 10/10 nawet go nie ogladajac. Nie raz pisalem za co dalem 1/10 marna prowokacjo za to ty nigdy nie potrafiles poprzec argumentami swoich ocen.
"A twoje powody że nie lubisz db evo??? żę piccolo nie ma czułek:P???"
A czemu nie lubisz The Godfather? Nie zrozumiales filmu czy dialogi za madre?
"Jakbyś czytał trochę o tym filmie to byś wiedział o wersji reżyserskiej"
Hahhaha. Wiem o tej wersji i co to zmienia? Znowu bedziecie wciskac nam ciemnote ze dodatkowe 15min filmu tak go zmieni ze bedzie zajebisty i damy 10/10? Nigga please
W
Y
P
I
E
R
D
A
L
A
J
gohan111 zostales zjedzony na sniadanie cwelu! Przeciez kazdy logicznie myslacy homo sapiens widzi jak sie pogrążasz tylko! Wez se chlopczyku spasuj plus jakis plush up wypij i odpocznij troche.
"albo mi się film podoba 10/10 albo nie 1/10,"
o co tutaj chodzi?!?! WTF!!! wchodze na twoj profil, patrze na twoje filmy i widze rozne oceny! o czym ty piszesz?!?! JA pierdziele takiego typa nie widzialem jeszcze!
jak chcesz dodawac punkty filmom za wersje rezyserskie to ja dziekuje! Niektore wersje rezyserskie wychodza po wielu latach (patrz trylogia obcego) a tutaj widac wyszlo po paru miesiacach bo sie przekonali ze GOWNO wypuscili i trzeba jakos zamaskowac niedorobki. Dla mnie ta wersja rezyserska to minus.
gohan111, w podobym kontekscie napisze co kolega Ubek. Wez kutasa Sagi z oczu i zacznij postrzegac swiat juz nie w zalepionych od spermy oczu, dobrze?
ave
Jakbyś był od początku czyli od pół roku to wiedziałbyś że kiedyś tak oceniałem teraz oceniam inaczej, i powiedz mi czy trudno zapamiętać gohan263, bo jeśli to ironia to kiepska... A ci homo? którzy widzą że się niby pogrążam to kto??? ty, ubek, woźny??? to na prawde macie rację, skoro takie autorytety tak twierdzą??? chyba kpisz.... A wersja reżyserska to nie te sceny które są na dvd i blue ray. Jest to jeszcze inna, wersja, także inaczej zmontowana...Trudno ją zdobyć bo nikt ani 20 Century Fox ani nikt z produkcji nie chciał tej wersji wypuścić bo to wersja bez tych wszystkich obcięć, inny początek i zakończenie...
A jeśli chodzi o spermę, to chyba wasza trójka wymienia się swoimi płynami i dlatego tak szalejecie, mam dla was radę,, bo kiedyś victor pisał że to działa, moooże wam pomoże, pijcie sok z ananasa, reszte sobie dopowiedzcie jak to macie w zwyczaju... a ty który nie umiesz zapamiętać kilku liczb, weź najpierw sprawdź dane a ie wyskakuj z czymś że nie prawda bo byłem na twoim profilu...
Kolego, mógłbyś dokładniej napisać co to za historia z wersją reżyserską? Nie słyszałem o tym wcześnie, a sprawa wygląda ciekawie (jeśli jest to prawda). W razie jakbyś chciał prywatnie gg: 4670358.
"Jakbyś był od początku czyli od pół roku to wiedziałbyś że kiedyś tak oceniałem teraz oceniam inaczej"
Co mnie to interesuje? Dales Ojcu Chrzestnemu 1/10 i git a jak ktos dal 1/10 dbe to sie srales.
"ci homo? którzy widzą że się niby pogrążam to kto??? ty, ubek, woźny???"
Nie chce mi sie szukac po tematach ale nie jedna osoba miala z ciebie beke.
"A wersja reżyserska to nie te sceny które są na dvd i blue ray. Jest to jeszcze inna, wersja, także inaczej zmontowana...Trudno ją zdobyć bo nikt ani 20 Century Fox ani nikt z produkcji nie chciał tej wersji wypuścić bo to wersja bez tych wszystkich obcięć, inny początek i zakończenie..."
No i moze wiesz to jeszcze od tajnego informatora z wytworni FOX?
"jeśli chodzi o spermę, to chyba wasza trójka wymienia się swoimi płynami i dlatego tak szalejecie"
Zapomnial wol jak cieleciem byl. Lap klasyka.
"a ty który nie umiesz zapamiętać kilku liczb, weź najpierw sprawdź dane a ie wyskakuj z czymś że nie prawda bo byłem na twoim profilu..."
A ciezko zapamietac ci jego nick?
PS WyPiErDaLaJ
Tu nie chodzi oto że ktoś dał 1/10 dbe, bo uznać ten film za gorszy od malanowski &partnerzy czy m jak miłość to kpina...
No to znajdź, bo jak uważasz BEKE (durna nazwa )mieli ludzie twojego pokroju czyli kurwa chuj sperma i inne słowa i nic więcej do zroumienia, a komentarze takich ludzi nie robią na mnie wrażenia...
Nie z wielu stron które zajmują się tematyką dragon ball oraz z bloga jamesa mastersa...
Bez komentarza, żenada...
Co innego jak nie zapamiętąłem jego nicku a co innego jak ktoś zna nick a i tak bez sensu pisze inne liczby, skoro napisal gohan z trzema liczbami to musiał spojrzeć na mój nick, ale i tak z jakiegoś chorego poczucia napisał ironicznie, przekręcając mój nick...
"Tu nie chodzi oto że ktoś dał 1/10 dbe, bo uznać ten film za gorszy od malanowski &partnerzy czy m jak miłość to kpina..."
Ten sam poziom. Nie widze zadnej roznicy.
"
No to znajdź, bo jak uważasz BEKE (durna nazwa )mieli ludzie twojego pokroju czyli kurwa chuj sperma i inne słowa i nic więcej do zroumienia, a komentarze takich ludzi nie robią na mnie wrażenia..."
Napisalem wyrazie chyba ze mi sie nie chce. Jak najdzie mnie taka ochota to na pewno zacytuje. Polowa forum cie wysmiewala ale ty teko nie widzisz bo jestes zbyt tepy. Pluja ci w ryj a ty mowisz ze deszcz pada.
"Nie z wielu stron które zajmują się tematyką dragon ball oraz z bloga jamesa mastersa..."
Nie ma zadnego info na FW i imdb wiec uwazam to za plotke. Ty sie tym podniecasz a i tak DB:E bedzie tym samym gownem.
"Co innego jak nie zapamiętąłem jego nicku a co innego jak ktoś zna nick a i tak bez sensu pisze inne liczby, skoro napisal gohan z trzema liczbami to musiał spojrzeć na mój nick, ale i tak z jakiegoś chorego poczucia napisał ironicznie, przekręcając mój nick..."
Nie widze roznicy. Na stopro widziales jego nick wiec tez mogles go napisac poprawnie ale jak napisales wyzej pewnie masz chore poczucie...
PS JALADREIPYW
Tak tłumacz sobie i dopowiadaj, tak tak, ale każdy ma swój świat i swój matrix... Trochę pomyśl nad odpowiedzią, a nie pisz że dla ciebie nie ma róźnicy tylko po to aby odpyskować...
By well and fuck off...
A widzisz roznice? Poziom gry aktorskiej na podobnym poziomie. Fabula czesto w malanowskim jest na wyzszym poziomie. Jedynie efekty lepsze.
"Tak tłumacz sobie i dopowiadaj, tak tak, ale każdy ma swój świat i swój matrix..."
Rozumiem ze to mial byc pocisk? Bo nie wiem czy sie smiac czy plakac.