Więc się śmiałam- ponad godzina głupawki warta była ceny wypożyczenia DVD
DB: Evolution to nie jest film do oglądania w pełnej powagi samotności. Ten film nie jest najwyższych lotów, ale umówmy się- DB nigdy nie miało większych aspiracji niż dostarczanie rozrywki. Film jest chałowaty bardziej niż pieczywo z Biedronki, ale może dostarczyć wielką porcję rozrywki.
Trzeba tylko:
-zebrać ekipę- najlepiej tą samą z którą biegało się po szkolnym podwórku wrzeszcząc "Kamehameha!!!,
-Nastawić popcorn, soczki/piwo dla pełnoletnich, chipsy i inne smakowite śmieci
-Nastawić się na komentarze i odgrzewanie wspomnień
Enjoy
Nie to nie był pocisk, bo nie jestem tobą, to było stwierdzenie...
Be well and fuck off..
Poza tym w db evo, nie ma dla mnie rzeczy która by mnie śmieszyła sama w sobie, a w malanowskim już sam początek gdzie bronek malanowski popyla przez miasto z zawrotną prędkośćią 1m/s...
ten film to pośmiewisko dla serii - niestety. Chciano dobrze - wyszło jak zwykle ;] oglądałem wszystkie serie,wszystkie kinówki po minimum 3 razy - i idziesz potem di kina z nadzieją a w nim - wielkie rozczarowanie. Dla nieznających fabyły tej anime/mangi to może film być zjadliwy, ale dla wyjadacza...Ekhm...
2/10
...aż tak źle jest...
gohanie3paly (gohan111) dlaczego tak zmienilem twoj nick? BO jedna pale robisz sobie sam, druga sagusiowi a 3 calemu fox enterteiment!
ZAL MI CIEBIE GOHANIE111! TONIESZ I WSZYSCY TO WIDZA! NIE CHCE MI SIE ODPOWIADAC NA TE TWOJE SLABE, CZERSTWE JAK TYGODNIOWY CHLEB TEKSTY W STYLU KUBUSIA PUCHATKA. IDZ TO SWOJEGO PUPILKA SAGUSIA I RAZEM POBAWCIE SIE PRZY OGLADANIU EVOLUCJIIII :) TYLE WAM ZOSTALO!
AVE!
Czytając twe zdanie, wnioskuje że masz 12 lat, i chyba walisz konia pisząc to... żenada...
Przynajmniej w malanowskim jest sie z czego posmiac a w dbe jest tylko zenada. Sam za 40mln zielonych zrobilbym lepszy film.
ktore zdanie? bo mnie az zaciekawiles :D tak wlasnie walilem konika i sperma strzelila mi w twoj avatar :D :D
Gohan pederasto, co ty pierdolisz...Czytałem twoje posty prawie od początku, jak jeszcze nie miałem konta na f/w i powiem ci, że ściemniacz jesteś jak chuj. Dałeś 10/10 filmowi, chociaż go nie widziałeś. Jak ktoś dawał gniotowi 1/10 to pierdzieliłeś, że takie oceny są tylko po to żeby zaniżyć ocenę filmu, a jak dostałeś prosto w ryj argumenty odnośnie takiej oceny, to sam nie miałeś argumentów żadnych i tylko coś pierdoliłeś od rzeczy. Teraz też się głupio tłumaczysz (a tylko winni się tłumaczą), więc nie pogrążaj się już bardziej i opuść to forum, tak jak zrobiłeś to już kiedyś.
Ps. Chuj ci w ryj Gohan
be well, ale nie wiem czy ty czytasz moje posty bo w ostatnich co wyjaśniłem a ty ich nie załapałeś, więc nie wiem, czy je czytasz...
Gówno wyjaśniłeś. Nie usprawiedliwisz się już swoimi marnymi wymówkami. Każdy wie, że jesteś łgaż i nic co piszesz, nie można brać jako prawdę. Jestes niepoważnym gówniażem, kompromitującym się tylko na tym forum.
Tak, masz rację, jeśli kogoś uważam za inteligentną osobę to daje jej dowody na coś, ostatnio dałem sporo ifno i zdjęć z filmu których nie mam nawet na blue -a ray, tą osobą był wong, ale komuś takiemu jak ty to nie warto, ty wogóle czytasz co piszesz??? czasem myślę że to jakiś bot pisze, bo wałkujesz wkoło to samo... żenada be well
Nie interesuje mnie żadne info ani zdjęcia z filmu, o czym ty do mnie rozmawiasz? Jak zwykle pierdolisz coś bez sensu. To ty wałkujesz to samo, tłumaczysz się jak prostytutka na komisariacie. Prawda jest taka, że chcesz usprawiedliwić swoje dawne działania na forum, ale marne twoje starania.
Nie chce usparwiedliwiać bo nie mam czego. A to co napisałem w poprzednim poście myślałem że dla ciebie jest rrozumiałe, skoro piszesz że nigdy nie daje potwierdzenia informacji... be well fuck off
Nigdzie nie napisałem że nie dajesz potwierdzenia jakichś informacji, coś ci się popierdzieliło Gohanku, mam w dupie twoje informacje. Mówiłem o tym, że pierdzieliłeś głupoty na forum i robiłeś z siebie idiotę, a teraz tłumaczysz się z tego gówna.
Idiote to robisz z siebie ty i ubek, gadając jakieś farmoazony a żeby było w waszym stylu dodajecie kurwa albo chuj albo sperma i to jest podstawowa forma waszych wypowiedzi...
Prawda cię niszczy Gohanku. Już raz, gdy ujawnione zostały fakty to uciekłeś z forum...pamiętasz?
Tak, dopowiadaj sobie jak ci wygodnie, to że nie przesiaduje pół roku tak jak wy na filmie którego nienawidze, bo zniszczył anime mojego dzieciństwa ( z waszego punktu widzenia ) to nie znaczy że uciekłem, pisz ena forum filmu który mnie interesuje...
"Tak, dopowiadaj sobie jak ci wygodnie, to że nie przesiaduje pół roku tak jak wy na filmie którego nienawidze, bo zniszczył anime mojego dzieciństwa ( z waszego punktu widzenia )"
Ahahahhahha. Gohan jestes idiota. Jak sam napisales wyzej siedzisz na tym forum od ponad pol roku i podniecasz sie nim a komus wytykasz ze ciagle krytykuje ten film? Gowno interesuje mnie jakas wersja dvd DB:E. Tego filmu na lepsze nic nie zmieni chyba ze nakreca go na nowo. Jak napisal wozny sciemniasz tutaj od samego poczatku. Niby widziales film ale nie widziales. Dawales 1/10 albo 10/10 lecz pod wplywem krytyki zmieniles styl oceniania filmow. Jestes smieszny. Niejedni na tym forum potrafili przyznac sie do bledow tak jak niejaki michal ale tobie to nie grozi.
gahanie111, co tu jeszcze robisz? Czekasz az ktos ci nasra do buzi? Albo wydupcy :P
Czlowieku wez sie nie pograzaj! Nie pierdol glupot. Wez jak na prawdziwego chlopa przystalo przyznaj sie ze pomyliles sie dajac przed premiera filmu, ktorego nie widziales ocene 10/10! Chlopie, licze na ciebie! Wierze, ze masz jeszcze troche cywilnej odwagi!
amen
Ocene dałem 2 dni po premierze, wy się pogrążacie, każdy ma inny gust, ale jak wy się użalacie żę ten film zniszczył wam anime waszego dzieciństwa to mi się żal was robi, a jak ciebie sranie do buzi podnieca to idź ubeka on ci strzeli kloca... be well and fuck off
"ale jak wy się użalacie żę ten film zniszczył wam anime waszego dzieciństwa to mi się żal was robi"
Wskaz chociaz jeden moj powst w ktorym mowie ze ten film zniszczyl anime. Zawsze mialem beke z takich lamusow.
"a jak ciebie sranie do buzi podnieca to idź ubeka on ci strzeli kloca..."
Czemu mieszasz mnie do tego? Nie nasralbym na niego ani na ciebie. Nie mam takich zajawek. Lepiej odnies sie do tego
"Gohan jestes idiota. Jak sam napisales wyzej siedzisz na tym forum od ponad pol roku i podniecasz sie nim a komus wytykasz ze ciagle krytykuje ten film?"
I przestan wciskac nam kit ze 5 czy 10min dodatkowych scen zmieni ten film na lepsze. Z gowna cistka nie zrobisz.
Po pierwsze skoącz z tą beką, bo to żenada, jeśli tego nie zauwqażyłeś, to nie jak wklejałem linki z właśnie kupą i gejami, tylko ty oraz daj mi jeden post gdzie napisałem że 5 - 10 minut filmu coś zmieni, i odpowiadaj na wszystko a nie tylko na to co dal ciebie wygodne...
be well and fuck off
Hahahaha. Ty zaklamana glupia ruro mam z ciebie beke! Juz zapomniales jak pisales wraz z innymi pajacami ze mamy czekac do wyjscia dvd bo beda dodatkowe sceny i film bedzie przez to lepszy? Jak sie wkurwie to ci znajde te posty.
"i odpowiadaj na wszystko a nie tylko na to co dal ciebie wygodne..."
Ty ciagle odpowiadasz tylko na to co ci pasuje. Przypomne ci zacny temat w ktorym kolega chcial aby ktos kto widzial DB:E opisal mu poczatek filmu. Ominales ten temat szerokim lukiem a podobno widziales film.
Ok, fajnie, chyba jednak masz 5 lat, skoro cały czas krzątasz się po firum i piszesz że masz tzw. "beke" żalll, łatwo cię rozśmieszyć, czyli jak wchodzisz na forum i widzisz co piszesz to wpadasz w głupawke i piszesz jeszcze większe głupoty, i daj mi ten post gdzie tak napisałem???
bo nawet jeśli tak napisałem to zrobiłem to raz gdzieś w kwietniu tego roku, więc nie dopowiadaj sobie że cały czas w każdym poście o tym przekonuje, bo się kompromitujesz, a i żeby nie było że odpowiadam na tylko na wybrane pytania. Otóź obejrzałem wtedy wersję bez początku, gdzie odrazu jest przejście do walki goku z gohan'em, więc bez sensu było by pisać o pczątku bez początku... szkoda że tylko atakujesz, i ja muszę odpowiadać na twoje widzi-misie...
BY WELL AND FUCK OFF
Chujowo się tłumaczysz Gohan, wymówki ci się kończą. Pierdzielisz że atakowany jesteś i robisz z siebie ofiarę, a prawda jest taka że dostajesz faktami w mordę i piszesz jakieś brednie, żeby tylko nie było widać naszych postów z prawdą o tobie. Żałosny jesteś...
A ty próbujesz odczytywać i filozofować ale ci to nie wychodzi:/
Nie jesteś dr house'em tylko hmm...
be well&fuck off
"łatwo cię rozśmieszyć"
Dzieki.
"i daj mi ten post gdzie tak napisałem???
bo nawet jeśli tak napisałem to zrobiłem to raz gdzieś w kwietniu tego roku, więc nie dopowiadaj sobie że cały czas w każdym poście o tym przekonuje, bo się kompromitujesz"
Daj mi posta w ktorym napisalem ze ciagle o tym przekonujesz. Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Z reszta to byl follow up do m.in. twoich wypowiedzi. Jak ludzie po obejrzeniu tego gniota wychodzili z kin i zakladali negatywne tematy to obroncy krzyczeli zeby poczekac do wyjscia dvd bo tam beda dodatkowe sceny ktore zmienia nasze zdanie o 180 stopni. Przynajmniej do tego posta sie przyznajesz.
"Otóź obejrzałem wtedy wersję bez początku, gdzie odrazu jest przejście do walki goku z gohan'em, więc bez sensu było by pisać o pczątku bez początku..."
Dziwne jest to ze po obejrzeniu tego filmu nic nie pisales o fabule,scenach itp. Siedziales cicho. Dopiero jak juz po necie camy lataly jak nietoperze zaczales sie udzielac i wypisywac co ci sie podobalo.
"szkoda że tylko atakujesz, i ja muszę odpowiadać na twoje widzi-misie..."
Tak? Wciaz czekam az odpowiedz np na to:
"Dałeś 10/10 filmowi, chociaż go nie widziałeś. Jak ktoś dawał gniotowi 1/10 to pierdzieliłeś, że takie oceny są tylko po to żeby zaniżyć ocenę filmu, a jak dostałeś prosto w ryj argumenty odnośnie takiej oceny, to sam nie miałeś argumentów żadnych i tylko coś pierdoliłeś od rzeczy."
autor gohan
"Ubek, ja dyskutowałem o tym filmie jeszcze jak go kręcili właśnie, a ty pojawiłeś się, jak dałem 10/10 db evo, no właśnie, rok, odkąd pisałem tutaj pojawiłeś się ty."
"Gohan jestes idiota. Jak sam napisales wyzej siedzisz na tym forum od ponad roku i podniecasz sie nim a komus wytykasz ze ciagle krytykuje ten film?"
"Popatrz na Gohana. Chłopak daję 10/10 filmowi, którego jeszcze nie widział, w "ulubione" ma filmy, które będą dopiero za 2-3 lata, a "Ojcu" daję 1/10 chociaż pewnie też go nie oglądał. Rozpoczyna dyskusje, a jak przychodzi co do czego to ucieka. Broni filmu, a nie potrafi poprzeć tego argumentami."
Litości, żal, kiedyś napisałem o moim systemie oceniania, ale szczerze jest mi tak ciebie żal, że jeszcze coś abyś miał "beke" (idiota musiał to pojęcie wymyślić). Nie rób z takich osób jak ty kogoś pokrzywdzonego, bo ja nikogo nie wyzywałem od idiotów (oprócz osób zaśmiecjącyh forum robioneim multum tematów i piszących że film mu się podoba albo nie podoba), albo osób takich jak ty gdzie nikt nie napisał że film mi się nie odoba dlatego i dlatego, tylko nazwał odrazu bez żadnych ogródek że ten film podoba się tylko debilom, idiotom, a gdy ktoś podawał sensowne argumenty to znalazło się jeszcze kilku twojego pokroju, i zaczęli "jechać i mieć beke" (z tych 4 słów już można spostrzec że masz jakieś ubytki w rozwoju skoro uważasz że nazwiesz kogoś idiotą i powiesz że jest pedałem to ta osoba zwróci wogóle na to uwagę, żal mi ciebie) z tych, którym film się podobał, więc się zastanów??? i nie masz za co dziękować w sprawie rozabawienia, bo to nie był komplement...
be well ubek&fuck off...
Jestes debilem? Za czesto uzywasz slowa zal. Chyba cos cie boli kolego. Teraz zamknij na chwile morde i poszukaj na forum moich postow w ktorych sypie argumentami jak z kalasznikowa. Tak wiec przestan pierdolic ze zadnych argumentow nie podaje. I jesli wyraz "beka" swiadczy o tym ze ktos ma braki to swiadczy tylko o tobie. Slowo jak slowo obecnie bardzo popularne wsrod mlodziezy ale rozumiem ze taki stary pedofil i pederasta jak ty nie moze tego pojac. Co do twojego systemu oceniania zmieniles go tylko dlatego ze cisneli ci na forum. Po wpadce z The Godfather postanowiles cos z tym zrobic ale to nie zmienia faktu ze nie potrafisz uzasadnic swojej oceny. A teraz mam nadzieje ze w koncu odpowiesz na to:
"Otóź obejrzałem wtedy wersję bez początku, gdzie odrazu jest przejście do walki goku z gohan'em, więc bez sensu było by pisać o pczątku bez początku..."
Dziwne jest to ze po obejrzeniu tego filmu nic nie pisales o fabule,scenach itp. Siedziales cicho. Dopiero jak juz po necie camy lataly jak nietoperze zaczales sie udzielac i wypisywac co ci sie podobalo.
autor gohan
"Ubek, ja dyskutowałem o tym filmie jeszcze jak go kręcili właśnie, a ty pojawiłeś się, jak dałem 10/10 db evo, no właśnie, rok, odkąd pisałem tutaj pojawiłeś się ty."
"Gohan jestes idiota. Jak sam napisales wyzej siedzisz na tym forum od ponad roku i podniecasz sie nim a komus wytykasz ze ciagle krytykuje ten film?"
"Popatrz na Gohana. Chłopak daję 10/10 filmowi, którego jeszcze nie widział, w "ulubione" ma filmy, które będą dopiero za 2-3 lata, a "Ojcu" daję 1/10 chociaż pewnie też go nie oglądał. Rozpoczyna dyskusje, a jak przychodzi co do czego to ucieka. Broni filmu, a nie potrafi poprzeć tego argumentami."
Co do waszych argumentow wiekszosc z nich byla obalana a wasza obrona ograniczala sie do wytykania multikont i zaslaniania sie tym ze budzet byl marny albo ze nie da sie zrobic z mangi filmu. Nastepnym razem dziel swoj belkot na akapity bo to gowno sie zle czyta.
A teraz cie zniszcze skurwielu. Patrz na swoje posty frajerze
1"Nie wiem o co wam biega a czego się spodziewaliście po japońskiej wersji 85 minut, ja posiadam 100 minut i film jest spoko, o prawie 10 minut dłuższa walka Piccolo vs Gokku, no i reszta 5 minut filmu to np. rozwalenie miasta przez Piccolo, scena z Fullumami,, film jest bardzo podobny do Transformers, jeśli ktoś wie o co mi chodzi...
Radze obejrzyjcie wersje 100 minut i zobaczycie że ten film to fajna spójna historia... "
Widziales wersje 100 minutowa a nie wiesz gdzie ja znalesc? Zaznaczam ze posty sa ponumerowane w takiej kolejnosci w jakiej trafialy na forum.
2"Skąd wytrzasnąłeś europejską wersję ponad 100 minutową?..."
3"Aha ok jeśli mógłbyś to daj jakieś foto z ostatinej walki goku z piccolo, bo podobno w wersji 100 minutowej jest jakaś dłuższa wymiana ciosów, a nie tylko strzelanie pociskami ki..."
Przeciez widziales wersje 100 minutowa a chcesz jakies foty? Do tego po obejrzeniu tej 100 dales 10/10. Cos sie gubisz w zeznaniach gohanku.
Takich kłamstw tego pajaca jest dużo więcej. Jak będe miał czas to poszukam i pogrąże do reszty tą szmatę.
13 marca 2009 22:53
"Dałem taką ocenę bo obejrzałem film w wersji cam, sorry jestem fanem db i wszystko co z nim związane ma u mnie 10, moja sprawa jak ci nie pasuje że dałem 10, to napisz do adminów, i nie płacz..."
To był twój argument dotyczący oceny, którą dałeś gniotowi.
Mam wiadro kału z logo "Dragon ball" chcesz kupić? Jeżeli wszystko co związane z "db" ma u ciebie 10 to ten gadżet też ci się spodoba.
Gohan wbija na FW ale nie odpowiada. Chyba sie juz nie pozbiera po tych combosach.
o cud, już się pozbierałem, musieliście mieć ze mnie beeeke, prawda, zeszmaciliście mnie, mam wypierdalać z forum, a tu nici z tego, hmm
be well, and fuck off
ps. też mógłbym przejżeć twoje posty, ale najszczersza prawda jest taka że mi czasu szkoda na ciebie...
Aha, jeśli to są twoje tzw. combosy to mi cię szkoda, naprawdę, skoro masz mnie za idiote, to chyba idioci przyprawiają cię o orgazm, musisz mieć niezły odlot na świętach...
Mi się nie chce szukać twoich postów, bo albo mnie obrażasz, nie myl pojęć, z zeszmacać, bo jak chcesz komuś dokopać to zrób to z klasą i mądrze, nie wystarczy wpaść na durny pomysł i go napisać, bo gdyby każdy myślał tak jak tu w twoim stylu byłoby gdybym napisał że ciągłeś godfather'owi i połykanie spermy wpłynęło ci jakoś na mózg, ale jak dla mnie takie odzszekanie jest durne, szukałem twoich postów, i co drugie to żalenie się o ojca chcrzestnego, albo żę db evo to profanacja, albo żę wszyscy są źli bo im się film podobał, a tobie, nie. Oglądaj dalej godzille, i nie dyskutuj, bo widać że po prostu nie masz co robić, i twoje życiena tym robisz polega, a to strasznie żałosne...
Mylisz się Gohanku, nie chcemy żebyś uciekał z forum, zajebista zbitka z ciebie jest.
No to widzę że łatwo cię rozweselić jak Ubeka, a skoro już nie raz pisaliście o ludziach, gdzie obrażaliście ich w róznoraki sposób to może to są wasze ukryte fantazje, umów się z ubekiem i spełnijcie je...
"albo żę db evo to profanacja"
Poka poka gdzie napisalem ze DB:E to profanacja anime. Zawsze mialem BEKE z takich ludzi. Zobacz gohanku jak sie rozpisales po naszych combosach. Widac ze cos cie zabolalo. Dalej mamy z ciebie BEKE gdyz nie odniosles sie do swoich postow. Nie mozesz na nie odpowiedziec? Sa zbyt niewygodne dla ciebie? Pocisk dostales niezly a teraz przepros za klamstwa i sie uspokoj.
Po pierwsze nie mam się z czego tłumaczyć, przynajmniej nie ludziom twojego pokroju, może ty mi wytłumaczysz swoje posty gzdie co 2 słowo to sperma, kał, kupa, albo gej, może cię to kręci, może wytłumaczysz "nam" (właściwie dlaczego używasz liczny mnogiej, nam to znaczy tobie i twojemu woźnemu czy jak???) dlaczego tak cię to kręci, i nie pisz że masz beke i się spuszczasz bo mnie to mało interesuje, ale zauważyłem kiedy używasz częsciej tych słów to oznacza że coś cię poruszyło...
bewell&fuckoffman...
Jesteś pojebanym dzieckiem neo. Dałeś 10/10 filmowi którego jeszcze nie widziałeś i pierdoliłeś że oglądałeś wersje 100 minutową filmu a skomlałeś o linka do filmu. Jak ktoś dał ocenę 1/10 to chciałeś arumentów, a gdy dostałeś całą szmatę argumentów, to ty nie miałeś argumentów żadnych...poza:
"""Dałem taką ocenę bo obejrzałem film w wersji cam, sorry jestem fanem db i wszystko co z nim związane ma u mnie 10, moja sprawa jak ci nie pasuje że dałem 10, to napisz do adminów, i nie płacz..."""
Jest tu takich twoich postów więcej, postów którymi się zeszmaciłeś na forum. Chcesz wiedzieć czemu słyszysz słowa: sperma, kał, kupa, gej...Tylko takimi słowami można cię określić. Jesteś kłamliwą suką, którą trzeba tępić.
Gdy tylko ja albo Ubek piszemy posty, to ty napierdalasz niżej postów trzy, w których piszesz jakieś pierdoły, żeby tylko nie było widać tego co napisaliśmy o tobie. Boisz się prawdy dzieciaku...
Pisząć się ośmieszasz, oznacza żę naprawdę nie masz przyjaciół, nie masz hobby skoro tak zaangażowałeś w tą "dyskusje" i nie pisz że mnie tylko można tymi słowami określić, bo ty wszędzie ich używasz co świadczy o twojej kulturze i charakterze...
Używam tych słów tylko w stosunku do ciebie i tobie podobnym. Nie zasługujesz na moją kulturę ani jakikolwiek szacunek. Odkąd pojawiłeś się na forum(again) piszesz tylko jakieś brednie i wymówki, nie napisałeś nic co potwierdziłoby że nie jesteś idiotą.
Ty już dawno potwierdziłeś że nim jesteś, bo z tego ci czytam to ty nie masz kultury za grosz, chyba tylko do ludzi podobnych do ciebie masz znikomy szacunek...
hehehe ale koledzy po tobie pojechali gohanie!!!! Miodzio sie to czyta :) Nie rozumiem twojego podejscia... Czemu nie przyznasz sie do bledu i dalej drazysz temat! Chlopie, zostales zmiazdzony i widac jak sie brzytwy chwytasz :) pisaniem o wulgaryzmach itd. Pomoge ci, te wulgaryzmy byly, sa i beda, ale tu nie o to chodzi. Chodzi o to, ze nie potrafisz zdystansowac sie i odpowiedziec, patrz posty wyżej. Ciota z ciebie, a chuja to pewnie masz malego z malymi jajami. a te twoje be well and fuckoff sa tak tandetne tak zalosne i tak mierne ze az kal zalewa. nie umiesz nic wiecej z jezyka nagielskiego cieciuchu? Ulica wychowala i znasz tylko fak of :D :D zal mi ciebie.
A mnie żal takich ludzi jak ty, sorry ale kim wy jesteście, czy ktoś was lubi tutaj, z nikim się nie możecie dogadać, chyba żę chodzi o nagonke na kogoś. Ja nie rozumiem, jednego czym oni mi pojechali, że nie mają co robić i przejrzeli forum, ja też tak mogę zrobić ale szkoda mi po prostu czasu, na to, bo już zacząłem przeglądać, i nic nie znalazłem, żanego argumentu albo inteligentnego postu, dla mnie jesteście żalośni, dla mnie to tylko kilku idiotów którzy chyba nie mają co robić więc urządzili sobie zabawe w necie, to są naprawde dzieci neo. Aha, a ja po angielsku mogę mówić co chce, to jest akurat czepianie na siłę, po chuj ubek pisze, jedno zdanie które się powtarza przez całe forum "nie pograżaj się chuju, pojechałem po ciebie hahaha, wypierdalaj z forum hahaha, bo mam z ciebie beke" to jest dopiero żałosne..
specjalnie dla ciebie be well & fuck offf...