bo zakładam, że Eddington będzie tak samo dobry jak Bo się boi. Może i można Ariemu zarzucić pretensjonalność w artystycznym i psychologicznym otwieraniu się, ale w zamian dostajemy wizualne arcydzieła i rozkminy po seansie. Świetny plakat.
Boi się boi nie został dobrze przyjęty, a mi się bardzo podobał, także jestem dobrej myśli. Zazdroszczę, że jesteś już po seansie.
Myślę, że nie ma czego zazdrościć, ale spoko każdy ma prawo do własnej opinii o tym filmie
Bo się boi to był szajs, ale okej, faktycznie coś tam za tym filmem stało, były w nim jakieś koncepcje, ciekawe i odważne pomysły. W Eddington już nie ma niczego, publicystyka wjeżdża trochę jakby to Vega robił, tylko że w męczącym nijakim stylu jest to zrobione.
Ciekawe .Dziwnym trafem troszkę większa publika portalu imdb dała wyższą ocenę a zazwyczaj oni surowiej oceniali niźli filmweb. Ale Polacy to urodzone szury. Antyszczepy, medycyna niekonwencjonalna, 5G denializm klimatyczny, dieta ketogeniczna, globalne spiski, raptilianie, płaska ziemia, wybielacz do krwi. Najczęściej 80% tego w jednym pakiecie.