7,4 197 tys. ocen
7,4 10 1 197442
6,7 39 krytyków
Equilibrium
powrót do forum filmu Equilibrium

Szczerze nie zdziwiłbym się jak by tak było w przyszłości naprawdę...

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Nie mówiłem "taki sam". ;) Znów sobie zmyślasz moje słowa.

Świetnie za to widać przewagę USA w kwestii lotniskowców. One miały realne znaczenie wojskowe, a nie jak Me 262, nieco zestrzeleń, bez wpływu na wynik wojny.

hyrkan

Co to za zamiana tematu.
To nagle już nie liczy się technologia, tylko ilość?
Jak zwykle ominąłeś 3/4 tego co ci nie pasuje, bo cię to przerosło.
Wciąż mi nie podałeś tych amerykańskich V2, bo przecież USA miało wszystko co Niemcy.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Pytałeś mnie o technologię, więc nie zmieniam tematu :D

USA nie kopiowały technologii niemieckiej. Alianci wygrali z Niemcami własną technologią. Ileż razy trzeba powtarzać? :) Ale nieukowi nie udowodnisz, nieuk się naczytał w tabloidach, że technologia niemiecka była futurystyczna do lat osiemdziesiątych :D

hyrkan

Pisałeś, że USA miało wszystko co III Rzesza i lepsze.
Teraz będziesz udawał, że pisałeś co innego.
No ale wciąż czekam na te rakiety V2.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Zalinkujesz mi? Bo jakoś mam wrażenie, że znów przypisujesz mi wypowiedź, którą wymyśliłeś. :D Byłby to dopiero 150 raz. :)

hyrkan

Ja ci mam podlinkować to o co ja ciebie pytałem?
Pisałeś, że USA miało wszystko to co III Rzesza i lepsze, wciąż czekam na te przykłady V2.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Masz mi podlinkować moje słowa, jeśli ich nie zmyślasz. Ale przecież zmyślasz :D

hyrkan

Masz na samej górze. Twierdziłeś, że USA miało wszystko to samo i lepsze od III Rzeszy. Czego tu nie rozumiesz :D

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Masz na myśli moje słowa "W technice nie chodzi o to, żeby mieć własne KOPIE czyjejś broni. Wystarczy mieć technologię równie dobrą."?

Czego tu nie rozumiesz? :D Pierwszego zdania czy obu?

hyrkan

Pisałeś na początku, że USA miało wszystko to co III rzesza. Więc czekam na te rewelacje, zmieniłeś zdanie w trakcie bo wiesz, że nie dasz rady tego obronić.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Zacytowałem, co pisałem. :) Czyli jednak się mylisz.

hyrkan

A ja cię również zacytowałem wcześniej. Ale już to omijasz bo dla ciebie nie wygodne.
Twierdziłeś, że USA miało wszystko co III Rzesza i to lepsze, czekam na te rewelacje. Już napisz mi o tym celowniku, albo o ich odpowiedniku STG44.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Zmienianie słów nie jest cytowaniem. :) Zapamiętaj. Jeszcze ci to przypomnę, bo jeszcze wiele razy moje słowa zmienisz. ;)

hyrkan

Nie zamieniam słów.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

:D Pisząc "Twierdziłeś, że USA miało wszystko co III Rzesza i to lepsze" zmieniasz moje słowa. To pierwszy z brzegu przykład.

hyrkan

Czyli nie napiszesz?

ocenił(a) film na 8
Bilet95

:D podałem przykłady, które miały realny wpływ na przebieg działań wojennych. Ty podajesz przykłady mające marginalny wpływ na losy wojny. Sam rozumiesz, że po prostu nie da się ciebie traktować poważnie. Mitami zastępujesz historię.

hyrkan

W III Rzeszy?
teraz twierdzisz, że USA zrzucało bomby atomowe na III Rzesze? XD

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Nic podobnego nie pisałem. :) Za to pisałem, że będziesz zmieniać moje słowa, bo nie dasz rady, zwyczajnie nie dasz sobie rady z cytowaniem bez błędu :D

hyrkan

To dlaczego mówisz to tu, jak ja porównuje III rzesze do USA. A no tak, zaraz mi napiszesz o F16, że to lepszy sprzęt od Luftwaffe.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

nie napiszę :)

hyrkan

Niby czemu?

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Bo twoje przewidywania są błędne. Jak zwykle :)

hyrkan

Moje przywidywania są poprawne. Nie zgadzasz się z nimi bo nie pasują twojemu światopoglądowi. A że wyżej stawiasz uczucia od prawdy.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Napisałeś, że coś napiszę. Ja tego nie napiszę. Ale w twoim umyśle to będzie "poprawne przewidywanie" :D

hyrkan

Biedaczek, przychodzisz tu pięć minut po mnie, nie ważne o której godzinie napisze. Ty naprawdę nie masz życia XD

ocenił(a) film na 8
Bilet95

:) Próbujesz odwrócić uwagę od totalnej porażki twoich przewidywań?

hyrkan

Nawet w weekend przychodzisz mi napisać. Oj bardzo żałośnie XD

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Jeśli ktoś nie ma już naprawdę żadnego, zupełnie żadnego pretekstu, to doczepi się dnia tygodnia. :D

Prawicowa szkoła!

hyrkan

A co, zaprzeczysz?

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Pewnie, nolajf spędzający czas na kreskówkach i grach nie ma komu na tym świecie pisać o marnowaniu czasu :P

hyrkan

Zaprzeczasz, że w weekend specjalnie mi odpisujesz bo nie masz się do kogo odezwać?
Dobrze, że kłamiesz, kłam dalej.
Te twoje projekcje są bardzo zabawne.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

To może napisz mi, w ile gier grałeś w ostatnich latach :)

hyrkan

Ja gram, ty oglądasz tanie dramaty. Z których czerpiesz wiedze o życiu.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

:D Ty czerpiesz z gier wiedzę o życiu?

hyrkan

Ja ni jestem tobą. To że ty czerpiesz życie z dramatów, nie znaczy, że inni czerpią wiedzę o życiu z komputerka. Wiem, że nie możesz tego pojąć. Ale z ciebie już nic nie będzie.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Jesteś niepełnosprawny? :D

hyrkan

I koleina zmiana tematu.
Zabolało co napisałem? Oczywiście, bo to prawda.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

:) Czemu ma mnie boleć, że coś pozmyślasz? Pytam, czy masz stwierdzoną niepełnosprawność, bo chciałbym być ewentualnie bardziej uprzejmy niż jestem.

hyrkan

Boli cię, bo napisałem prawdę. Zawsze jak na0pisze prawdę ty uciekasz.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

:D Jak dotąd, intelektualisto, nie miałeś okazji obserwować, żebym skądkolwiek uciekł. Co znaczy "na0pisze"?
Nie umiesz po polsku? Spróbuj pisać po polsku. Spróbuj w końcu nie pisać jak debil. :)

hyrkan

" Jak dotąd, intelektualisto" w końcu napisałeś prawdę.
"nie miałeś okazji obserwować, żebym skądkolwiek uciekł. "
to taka przenośnia, ale fakt, w rzeczywistości nie opuszczasz piwnicy od dawna, więc nigdzie nie uciekasz.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

I znów pyszczysz jak gówniarz. Gdzie to trzymanie się meritum? :)

hyrkan

Cały czas pisze o tym, jakim kłamcą jesteś. To ty od tego uciekasz.

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Aaaaaa, w sensie te oszczerstwa bez jednego przykładu to dla ciebie meritum? Nie rozmawiasz o filmach, aktorach, reżyserach, grach, grafice, scenografii, scenariuszach, nagrodach filmowych i popularności, a tylko dowalasz się do mnie i w każdej rozmowie to jest to meritum, którego ja się nie chcę trzymać, bo rozmawiam o filmach i grach? :D

Dziękuję za wyjaśnienie!

hyrkan

hyrkan, ty masz zaniki pamięci? Bo nie pamiętasz co pisałeś.

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Dla ciebie też oszczerstwa to meritum? Tak z ciekawości co odpowiesz, bo ja właściwą odpowiedź już znam.

hyrkan

oszczerca to twoje drugie imię.

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Słyszymy dźwięk rubelka, który wpada do skarbonki za trollowanie mnie, a jednocześnie dźwięk rubelka, gdy jego kurs pikuje.

Nie zarobisz na tym.

hyrkan

Czy twierdzisz, że skończę jak Doktor, gdy liczył otrzymane za zdradę ruble, co złośliwi skomentowali, iż mają one swoją właściwość, która wtedy właśnie się wykazała.