7,4 197 tys. ocen
7,4 10 1 197442
6,7 39 krytyków
Equilibrium
powrót do forum filmu Equilibrium

Szczerze nie zdziwiłbym się jak by tak było w przyszłości naprawdę...

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Przy odpowiedniej zmianie władzy skończysz jak powinieneś.

hyrkan

Czyli twierdzisz, że zostanę zamordowany skrytobójczo, a ,,władza" zwali to na piorun. To ty będziesz tym siepaczem ,,nowej władzy"?

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Tak twoim zdaniem powinieneś skończyć? :)

hyrkan

Moim zdaniem powinny cię przysypać sterty lewackiego bełkotu, w których się zaczytujesz. A na tym miejscu powinni napisać: Tu zginął hyrsracjusz, ciężarem swojej wiedzy przytłoczony.

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

I jak ci się żyje w przekonaniu, że działalność uniwersytetów to lewacki bełkot, a prawdziwa-prawda-jedyna jest ukryta głęboko na prawicowych blogaskach?

hyrkan

ty, hyrkaniątko, znowu agresja. Jeden z naszych dostał w głowę kamieniem. Ty nasze ofiary nazywasz ,,przestępcami". Nie wiem skąd masz tę ,,uniwersytecką" wiedzę. Nie wiem, i nie chcę wiedzieć.
h t t p s : / / w y d a r z e n i a . i n t e r i a . p l / k r a j / n e w s - n o c n y - a t a k - n a - p o s t e r u n e k - s l u z b - g r a n i c z n y c h - s g - z a m i e s c i l a - z d j , n I d , 5 8 8 1 5 0 5

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

wasi przestępcy są przestępcami, rosyjski trollu

hyrkan

Piszesz o końcu. A jak końca agresji na nasze granice nie widzę. putin i lukaszenka podsyłają intruzów, wykorzystując hyrkaniątka.

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

zupełnym przypadkiem to prawica wspiera Putina. Korwin potwierdza.

hyrkan

hyrkanowi udało się podwędzić kiedyś bańkę paliwa rakietowego. Spotkał baćkę 9 maja (wielkie święto w Rosji) w Moskwie.
- Sasza, wodku my pili?
- Pili.
- A piwo i wino my pili?
- Pili.
- A samogon my pili?
- Pili.
- A pierfum my pili?
- Pili.
- A paliwo iz rakiety my pili?
- Nie pili.
- Pijom?
- Dawaj, pijom.
Wypili, zaszumiało w głowach godziwie, pogadali, rozstali się.
Rano telefon od hyrkana. W telefonie straszne trzaski piski, słaby głos, co chwile zanika...
- Sasza, ty srał sjewodnia?
- Nie, nu szto?
- Tak uważaj, bo ja paszoł w kibiel i tiepier ja na Kamczatce...

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Już nawet na obelgi nie masz pomysłów, że kopiujesz sucharki ze wstawionym moim loginem? :)

hyrkan

https://paczaizm.pl/sluchajcie-lewackie-kurniszony-co-wam-powie-korwin-mickey-jo hnny/

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Ale masz źródła. :)

hyrkan

Przyjdzie Johnny i kopnie harkana w d..ę, a nawet i w mordusię i się skończy....

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Sam pomysł, że ludzi interesują twoje fantazje, jaki kuriozalny!

hyrkan

bo fantazja jest od tego, aby pośmiać się z hyrkana na całego....

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

zacząłeś, jak widzę, obcowanie ze sztuką, no i nie skaczesz wyżej niż jesteś w stanie doskoczyć, to się chwali

hyrkan

Szwecja płonie, Podlasie płonie, Ukraina płonie. A hyrkanek się śmieje.

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Naprawdę mnie nie dziwi, że z takimi odchyłami jesteś zwolennikiem pisu.

hyrkan

Zdradzę ci tajemnicę, hyrkanku, tylko nie mów nikomu. Nie głosuję na pis.

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Zdradzę ci tajemnicę, Shadow, z białoruskim obywatelstwem nie możesz głosować. Ty popierasz pis.

hyrkan

Twierdzisz, że przeszedłem granicę polsko-białoruską? I pewnie hyrkaniątko mnie dokarmiało.

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Granicę zidiocenia też.

hyrkan

To jak dokarmiałeś mnie, gdy nielegalnie przekraczałem granicę polsko-białoruską?

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Nie, trolli nie.

hyrkan

A więc jednak nie dokarmiałeś tych troli putlera nielegalnie przekraczających granicę polsko-białoruską. A myślałem, że przemytnik jesteś. Bo pisałeś coś o pracy.

ocenił(a) film na 8
Shadow_dawnego_gggggg

Oczywiście, zawsze gdy ty się przyznasz, że jesteś pasożytem, a inni mają pracę, to musisz napisać te typowe prawicowe teksty.

A prawica jak popierała Putina, tak go popiera.

ocenił(a) film na 7
luk11c4

Kapitalistyczny system to powiedziałbym fabryka niewolników, a nie to że Polacy pracują jak niewolnicy i się cieszą, że mają gdzie nie ma się co oszukiwać nie ważne jaki kraj zasada jest ta sama ludzie myślą że są tacy wolni, bo zarabiają więcej nic bardziej mylnego wolność to nie zasobność portfela w takim niesprawiedliwym nie równym systemie nikt nigdy nie będzie wolny o to chodzi by ludzie się eksploatowali upodlali, tracili zdrowie by zarobić na swoje utrzymanie i nakręcali machinę jaką jest kapitalizm.