PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10061891}

Farciarz Gilmore 2

Happy Gilmore 2
2025
5,9 9,6 tys. ocen
5,9 10 1 9636
5,9 7 krytyków
Farciarz Gilmore 2
powrót do forum filmu Farciarz Gilmore 2

Po co robić kolejny film po tak długiej przerwie jak ten pierwszy był przeciętną komedią

Dawid_11

Ponieważ, dzięki takim przeciętnym komediom, jego majątek wynosi ok. 440 mln dolarów na dzień dzisiejszy.

Maciej_88_filmweb

o kurde to nieźle :) ale wiem że dwójki na pewno nie obejrzę

Dawid_11

Mnie z kolei odrobinę brakuje takich głupkowatych komedii typu American Pie, Farciarz Gilmore, Wieczny Student, How High czy Eurotrip. Bez idiotycznej poprawności, prosty i głupkowaty humor. Wysokich lotów to nie były filmy ale raz na jakiś czas przyjemne odstresowanie.

Sharimsejn

Jak nie oglądałeś to polecam też Kelnerzy ale pewnie już oglądałeś :)

ocenił(a) film na 3
Dawid_11

Szekle będą się zgadzać.

Dawid_11

dla hajsu, bo raczej humor amerykanów w większości pseudokomedii bywa dziecinny i albo rasistowski albo lgbtq friendly...

ocenił(a) film na 5
Dawid_11

Powiedz to ludziom, ktorzy po 30 latach kręcą Kogel Mogel. Mimo, ze 3 czesc byla klapa to nakrecili 4 i 5. Coś czuję, ze na piątej części to się nie zatrzyma.

ocenił(a) film na 6
Dawid_11

no właśnie sam nie wiem po co sandler kręci drugą część filmu, który podobał się milionom ludzi i regularnie leci w TV na całym świecie skoro tobie się nie podoba...

ocenił(a) film na 2
Dawid_11

Prześledź jego twórczość przez ostatnie 10 lat. To są dosłownie te same nędzne niskobudżetowe produkcje na zamówienie Netflixa. Przyznam, że ten model biznesowy opanował do perfekcji i on jak i jego cała paczka trzeciorzędnych aktorów znajomych na tym korzysta. Niestety dla widza to jest zwykły bait w myśl "O Adam Sandler, on śmieszny kiedyś był". Słowo klucz "kiedyś"