PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=336820}
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 38030
7,4 25 krytyków
Funny Games U.S.
powrót do forum filmu Funny Games U.S.

9/10

ocenił(a) film na 8

A mnie się film bardzo, bardzo podobał. Normalnie miałem ochotę wejść w ekran i spuścić łomot tym dwóm cwaniaczkom. Sprytnie to wymyślili. Nie mogłem wytrzymać nerwowo kiedy kazali rozbierać się żonie tego kolesia. Jeśli chodzi o tego typu filmy to Funny Games ma u mnie 9/10.

ocenił(a) film na 2
slim5

A ja się totalnie zawiodłem. Lubię tego typu filmy, czekałem na niego ze zniecierpliwieniem, ale sory, jak tam przez 5 minut trwa scena jak koleś się podnosi z podłogi albo jak suszy telefon to ja nie mam pytań... ;| Liczyłem na dużo, dużo więcej. Moja ocena 2. To, że miało się ochotę wejść i rozwalić tych frajerów to fakt, ale myślę, że gdyby scenarzysta się postarał to mogli o ni zrobić więcej i bardziej napsuć nam krwi.

ocenił(a) film na 10
Stolarcfc

"Tego typu" czyli jakie filmy?

Klee

Zapewne miał na myśli filmy dla nastoletnich zżeraczy popcornu, cóż, zawiódł się biedactwo.

ocenił(a) film na 9
gaurozauron

jak ktos wystawial "10" takim filmom jak american pie:naked mile, to nie dziwmy się, że Funny Games mu się nie spodobało.

jak dla mnie wersja Amerykańska nieco lepsza od oryginału, ze względu na aktorów grających oprawców - niesamowicie się spisali...

ocenił(a) film na 8
slim5

łomot im się należał już przy drzwiach wejściowych z akcją z jajkami

ocenił(a) film na 4
krasula_1

akcja z jajkami mnie rozwaliła i przez cały film śmiałam się głównie z tego elementu fabuły . Gra aktorska na dobrym poziomie a ci dwaj podnosili ciśnienie od samego początku .

polyvore

bardzo dobry,trzymający w napięciu film.