6,6 70 tys. ocen
6,6 10 1 69516
5,0 27 krytyków
Gangster Squad. Pogromcy mafii
powrót do forum filmu Gangster Squad. Pogromcy mafii

4/10

ocenił(a) film na 4

Film do pięt nie dorasta klasyką tego gatunku.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Czy tylko mi się sylwester_3 kojarzy z Marikem1234 ? :>
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZA8sdjkxI7o#t=134s
jak obejrzycie będziecie wiedzieli skąd się tacy biorą :D. Oglądajcie do końca :)

sylwester_3

Masz bogate doświadczenia, jednak wybacz ale mnie to nie kręci. Pobaw się w policjanta i złodzieja z teściem...pałki, kajdanki, te sprawy:)

sylwester_3

Tak sobie tłumacz sylwuś. Nawet jeśli się, jak to w swoim stylu ująłeś - "słabo napierdalasz" to sposób w jaki to robisz i twój stosunek do innych użytkowników jest... jakby to ująć "zwierzęcy" i nieakceptowalny. Dla mnie jest przede wszystkim tragikomiczny.
Ja się nie napinam bo nie jestes w stanie w żaden sposób mnie sprowokować ani obrazić. Co do baranich... nie widziałem ale wierzę ci na słowo:)

ocenił(a) film na 4
DIDASKALIA

Zobacz czy w 2 pokoju cię nie ma.

sylwester_3

Nie ma sylwuś. Muszę wystarczyć ci w jednej osobie.

ocenił(a) film na 4
DIDASKALIA

żal takich jak ty.Twoją ułomność wylewasz na portalu FW.Piszesz zupełnie nie na temat i nie śmieć mi tutaj bo cie wywalą z FW w trybie przyspieszonym.

sylwester_3

Kolejny raz doskonale siebie opisałeś.
Czyżby twój wujek był administratorem, że znowu mnie straszysz :) .Skoro taki prostak jak ty jeszcze tu jest, znaczy, że ja jestem tutaj nie do ruszenia.

ocenił(a) film na 4
DIDASKALIA

Weź skończ już.Myślisz , że sprowadzisz mnie do swego poziomu.Prosiłem nie pisz tutaj bo temat jest zupełnie inny, nie masz nic do powiedzenia , więc nie pisz tu bo dostaniesz kopa i zobaczysz ,że tak będzie.

sylwester_3

Poproszę...
Oboje wiemy, że temat nie ma żadnego znaczenia. Pokazałeś to przy okazji Dishonored. To ty nie masz nic do powiedzenia. Zakładasz dziesiątki tematów i jeśli pojawi się ktokolwiek o innym zdaniu to jedyne co masz to powiedzenia to dziecinne bluzgi podane na hiper-niepoprawnej polszczyźnie.

ocenił(a) film na 4
DIDASKALIA

skończyłem z tobą, nie trudź się bo nawet nie czytam tego czegoś którego już od dawna wypisujesz.Więc pisz sobie co chcesz.

sylwester_3

Proszę bardzo..

"czegoś którego" oddałbym wiele żeby poznać twoją polonistkę. Jeśli uważasz, że czymkolwiek się trudzę polemizując z tobą o wartości twego bytu, potwierdza, że masz wyjątkowo wysokie mniemanie o sobie.

sylwester_3

Ciesze się, że twój cygański tabor jest zadowolony...
Najpierw chcesz żebym pisał co chcę, a teraz "to". Huśtawka nastrojów to jeden z objawów depresji dwubiegunowej zwanej maniakalno-depresyjną. Współczuję...

sylwester_3

Jeśli owa rada jest dla ciebie bezcenna, to możliwe, że właśnie poznałem przyczynę twoich problemów. Zrób tomografię...

DIDASKALIA

ale macie problemy, niektorzy chodzic nie mogą

onzamknietywsali

...niektórzy widzieć, niektórzy słyszeć, niektórzy MYŚLEĆ - życie

użytkownik usunięty
sylwester_3

jak widac, polska jenzyki jest dla tobie za trudne.

ocenił(a) film na 4

Naprawdę ?

ocenił(a) film na 6

Ta dyskusja została zamknięta 9 lat temu, teraz miejmy jedynie nadzieję, że wszyscy mówią po polsku doskonale (: