Gdyby jutra nie było

Kal Ho Naa Ho
2003
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 22886
7,5 2 krytyków
Gdyby jutra nie było
powrót do forum filmu Gdyby jutra nie było

Cudowne!!!

ocenił(a) film na 10

Poprostu jestem zachwycona i straszliwie smutna ryczałam przez poł filmu(od momentu kiedy ona przyszła do Amana z kwiatami) piękny film i tyle a shah rukh khan jest śliczny boski piękny cudo!!!!!!

ocenił(a) film na 10
gothica23

Zgadzam sie z cala wypowiedzia,a najbardziej z kwestia Shahrukha.Jest absolutnie cudowny!

_Mia_

Jak ja lubie kiedy ludzie sie tak ze soba zgadzaja ;)
Własnie skonczyłam sobie ogladac ten świetny, cudowny(...) fantastyczny film ;)
Nawet po trzecim razie daje takiego "kopa" ze chodziłam po pokoju i ryczałam dobre 10 minut zanim sie tutaj zjawiłam...
"Rohit kocha Naine, Naina nie kocha Rohita, kocha Amana, Aman mówi dlaczego rzuciłes Naine?";D (tu smiech) "W tym Zyciu Naina jest Twoja ale w kazdym nastepnym bedzie moja..." ( tu płacz, walenie piescia w poduszke i przeklinanie rezysera- sadysty)

ocenił(a) film na 10
nicol666

Nie uważacie ze tak troche szkoda rohita?? Przecież naina tak naprawde to cale 20 lat kochała i kocha Amana a rohit biedny niemożliwie zakochany nigdy nie doznał(zapewne) takiej miłości jaka obdarzyła ona Amana!!!

ocenił(a) film na 10
gothica23

Fakt,wedlug mnie to oni unieszczesliwili cala 3.Amana,ktory musial patrzec na slub Nainy,Naine,ktora stracila ukochanego i Rohita,ktory caly czas wiedzial,ze Naina niekocha go naprawde.Ale i tak kocham ten film:)A najbardziej moment kiedy leci piosenka kal ho naa ho i SRK rozklada rece na tym murze...Jest cudny:)))