Poprostu jestem zachwycona i straszliwie smutna ryczałam przez poł filmu(od momentu kiedy ona przyszła do Amana z kwiatami) piękny film i tyle a shah rukh khan jest śliczny boski piękny cudo!!!!!!
Zgadzam sie z cala wypowiedzia,a najbardziej z kwestia Shahrukha.Jest absolutnie cudowny!
Jak ja lubie kiedy ludzie sie tak ze soba zgadzaja ;)
Własnie skonczyłam sobie ogladac ten świetny, cudowny(...) fantastyczny film ;)
Nawet po trzecim razie daje takiego "kopa" ze chodziłam po pokoju i ryczałam dobre 10 minut zanim sie tutaj zjawiłam...
"Rohit kocha Naine, Naina nie kocha Rohita, kocha Amana, Aman mówi dlaczego rzuciłes Naine?";D (tu smiech) "W tym Zyciu Naina jest Twoja ale w kazdym nastepnym bedzie moja..." ( tu płacz, walenie piescia w poduszke i przeklinanie rezysera- sadysty)
Nie uważacie ze tak troche szkoda rohita?? Przecież naina tak naprawde to cale 20 lat kochała i kocha Amana a rohit biedny niemożliwie zakochany nigdy nie doznał(zapewne) takiej miłości jaka obdarzyła ona Amana!!!
Fakt,wedlug mnie to oni unieszczesliwili cala 3.Amana,ktory musial patrzec na slub Nainy,Naine,ktora stracila ukochanego i Rohita,ktory caly czas wiedzial,ze Naina niekocha go naprawde.Ale i tak kocham ten film:)A najbardziej moment kiedy leci piosenka kal ho naa ho i SRK rozklada rece na tym murze...Jest cudny:)))