Super jest piosenka tytułowa, a scena w której SRK ją śpiewa - dla mnie bomba!!! Naprawdę jest przepiękna, ale inne utworki z tego filmu też ekstra... Tylko w filmie mi się nie podobało, że Szarusia uśmiercili, ale trudno, jakoś to przeżyłam :-))
A ja ledwo przeżyłam jego śmierć (no przynajmniej tak mi sie zdawało).
Nie mógł miec jakiegos przeszczepu, albo coś? Zdenerwował mnie ten co wymyslił śmierć Amana. Ale rzeczywście piosenka KAL HO NA HO jest super :D Moja ulubiona w tym filmie :D
Tak zdecydowanie śmierć była trochę niepotrzebna, zle dzięki temu film się wyróżnia spośród innych wiec właściwie czemu nie? Choć jednak do końca miałam nadzieję że Aman przeżyje... Trudno stało się...Ale ogółem fajny film, a Shahrukh jak zwykle boski...
Ja też, ciągle myślałam, że przeciez wiekszosc filmów bolly sie kończy dobrze i ten na pewno tez się tak skończy, ale cóż nie mogłam się otrząsnąć przez miesiąc, ale pomyślałam, że to tylko film i Shahrukh żyje i nic mu nie jest ;D ;)
Heh;p Ta Piosenka To: Hindi - Kal Ho Naa Ho-Pretty Woman
Jednak Ja najbardziej Lubie: Hindi - Kal Ho Naa Ho - Mahi Ve
I Polecam Ci Do Obejrzenia: Jestem Przy Tobie (Main Hoon Na)
Heh W tym Filmie Tez Gra "SRK"
Tak, Jestem przy Tobie też widziałam. zresztą ogółem teraz dużo filmów bolly oglądam zwłaszcza z Szaruczkiem, choć i nie tylko. Jestem przy Tobie też było ok, ale Gdyby jutra nie było chyba jednak lepsze. Choć przynajmniej tutaj SRK nie umiera :-)) Hejka!
Namaste! Ja też powiększam moją kolekcję. Mam nadzieję obejrzeć wszystkie z SRK bo to naprawdę super aktor. Zdecydowanie ma w sobie to coś. Wdzięk i charyzma to cały Shah Rukh Khan!
Właśnie oglądam na Youtube wywiady z Szaruczkiem. Polecam jeśli ktoś nie widział:
Innerworld of Shahrukh Khan Part 1
http://pl.youtube.com/watch?v=6Vl2hh7ui7s
Outerworld Of Shahrukh Khan Part 1
http://pl.youtube.com/watch?v=85Rr4jdRfOA
Wywiady są w kilku częściach a to są adresy do części pierwszych. Potem bez trudu można odnaleźć kolejne.
Jak tylko będę miała chwilę to zabieram sie za kolejny film. Czekają już : Dil to pagai hai, Veer Zaara i KANK. Nie mogę się już doczekać!
To fajnie, że Bolly ma tylu fanów w Polsce i ze można podzielić się swoimi wrażeniami z innymi.
Trzymajcie się cieplutko!