gdzieś czytałem, że ten sza-ruk-kan jest w indiach 'narodowym symbolem seksu'. khy, khy. widocznie, coś średni u nich ten seks.
Racja, misiz. Symbol seksu Tom Cruise czy Brad Pitt też nie wszystkim się podoba. A Bollywood ma ich więcej niż jeden, podobnie jak Amerykanie. O gustach się podobno nie dyskutuje;-))
facet nie musi być piękny, żeby miękły kolana; poczytaj prasę kobiecą - bo o samych kobietach wiesz chyba niewiele; mnie osobiście sharukh zachwyca; na pewno bardziej niż Słowacki...
Shah Rukh Khan nie ma może idealnych rysów twarzy, czy nosa, nie ma tak cukierkowatego wyglądu jak Brad Pitt, a mimo to jest seksowny, przystojny i ma w sobie wiele uroku. Jak go zobaczyłam na samym początku, też nic takiego w nim nie widziałam. Ale on jest facetem, który bardzo zyskuje przy bliższym poznaniu. Teraz jestem jego fanką.
żeby zrozumiec i zauważyć jaką magię Sharukh Khan wookół siebie roztacza trzeba obejrzeć film z nim. Jest to bardzo charyzmatyczny aktor, który nie zachwyca spojrzeniem twardziela, czy słodkim image. Jego gra aktorska, ruchy, taniec, dołeczki gdy się usmiecha, spojrzenie i nawet ten kartofelkowaty nosek tworzą przecudowną całość. Tom Cruise, czy Brad Pitt wypadają przy nim blado, niczym dęby przy kwiecie lotosu. :))
Ten seks pewnie tak samo dobry jak i wszedzie. Uważam, że poza (moim zdaniem) niewątpliwą urodą król Khan posiada całą masę charyzmy, uroku osobistego i rusza się jak kot. Promieniuje od niego ciepło, a jego uśmiech sprawia, że mogą zmięknąć kolana. Oprócz tego sposób w jaki zachowują się kreowane przez niego postaci jest raczej chłopięcy (....) niż męski...i pewnie budzi instynkt macierzyński.... only joking :D Europejczycy jednak, mają inny kanon urody, i oceniając czyjąś nakładają swoje ramki. Poza tym nie każdemu musi się podobać to samo. (uffff)
Masz racje Hagar on we mnie budzi macierznski instynkt i to jest przyjemne :D. Gdy on płacze to i moje serce płacze, gdy się uśmiecha to mnie ciepło ogarnia.
Buu... podaj dokładne adresy linków ;-)
http://www.shahrukh.com/ [www.shahrukh.com/]
sprawdz ten....sa fajne focie...z ciasteczkiem
:)
www.netguruindia.com/.../image s/Srk16.jpg
www.chitralekha.com/.../SHAH-R UKH-KHAN-DS.jpg
www.musikbase.de/images/groups /Shah-Rukh-Khan.jpg
jak ktoś powie że nie jest ciacho to moge iść sie bić...
:)
Shahrukh ma w sobie cos tak ujmujacego,ze miękna kolana:)Nie jest moze jakis piekny,ale jego usmiech,oczy i ruchy w tancu sprawiaja naprawde niesamowite wrazenie
Ja uważam że on cały jest piękny oczy , usta , włosy , nos , dołeczki wpoliczka wszystkio ma piękne i dotego te kocie ruchy cudo!!
właśnie. Shahrukh jest niekwestionowanym symbolem seksu. Bycie seksownym nie oznacza idealnie pięknym. Ma duży nos, troszkę krzywego zęba ale to daje mu tylko uroku i naturalności, a nie to co ww. Brad Pitt którego trzeba charakteryzować 2 godz...poza tym tańczący Shahrukh...w życiu nie widziałam bardziej seksownego faceta! a co do kwestii seksu w Indiach...powszechnie wiadomo że Hindusi są najlepsi na świecie "w te klocki", gdyż nie wyposażeni hojnie przez naturę nadrabiają technikami...