Gdyby jutra nie było

Kal Ho Naa Ho
2003
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 22888
7,5 2 krytyków
Gdyby jutra nie było
powrót do forum filmu Gdyby jutra nie było

fu.

ocenił(a) film na 7

gdzieś czytałem, że ten sza-ruk-kan jest w indiach 'narodowym symbolem seksu'. khy, khy. widocznie, coś średni u nich ten seks.

_xoy_

hmm :) kwestia gustu, w Polsce dziwczyny też za nim szaleją, lecz kompleksy gdzie indziej :)

ocenił(a) film na 10
_xoy_

Racja, misiz. Symbol seksu Tom Cruise czy Brad Pitt też nie wszystkim się podoba. A Bollywood ma ich więcej niż jeden, podobnie jak Amerykanie. O gustach się podobno nie dyskutuje;-))

_xoy_

facet nie musi być piękny, żeby miękły kolana; poczytaj prasę kobiecą - bo o samych kobietach wiesz chyba niewiele; mnie osobiście sharukh zachwyca; na pewno bardziej niż Słowacki...

ocenił(a) film na 10
_xoy_

Shah Rukh Khan nie ma może idealnych rysów twarzy, czy nosa, nie ma tak cukierkowatego wyglądu jak Brad Pitt, a mimo to jest seksowny, przystojny i ma w sobie wiele uroku. Jak go zobaczyłam na samym początku, też nic takiego w nim nie widziałam. Ale on jest facetem, który bardzo zyskuje przy bliższym poznaniu. Teraz jestem jego fanką.

ocenił(a) film na 10
_xoy_

żeby zrozumiec i zauważyć jaką magię Sharukh Khan wookół siebie roztacza trzeba obejrzeć film z nim. Jest to bardzo charyzmatyczny aktor, który nie zachwyca spojrzeniem twardziela, czy słodkim image. Jego gra aktorska, ruchy, taniec, dołeczki gdy się usmiecha, spojrzenie i nawet ten kartofelkowaty nosek tworzą przecudowną całość. Tom Cruise, czy Brad Pitt wypadają przy nim blado, niczym dęby przy kwiecie lotosu. :))

ocenił(a) film na 10
_xoy_

Ten seks pewnie tak samo dobry jak i wszedzie. Uważam, że poza (moim zdaniem) niewątpliwą urodą król Khan posiada całą masę charyzmy, uroku osobistego i rusza się jak kot. Promieniuje od niego ciepło, a jego uśmiech sprawia, że mogą zmięknąć kolana. Oprócz tego sposób w jaki zachowują się kreowane przez niego postaci jest raczej chłopięcy (....) niż męski...i pewnie budzi instynkt macierzyński.... only joking :D Europejczycy jednak, mają inny kanon urody, i oceniając czyjąś nakładają swoje ramki. Poza tym nie każdemu musi się podobać to samo. (uffff)

ocenił(a) film na 10
hagar

Masz racje Hagar on we mnie budzi macierznski instynkt i to jest przyjemne :D. Gdy on płacze to i moje serce płacze, gdy się uśmiecha to mnie ciepło ogarnia.

Buu... podaj dokładne adresy linków ;-)

ocenił(a) film na 10
mon_2

http://www.shahrukh.com/ [www.shahrukh.com/]
sprawdz ten....sa fajne focie...z ciasteczkiem
:)

ocenił(a) film na 10
_xoy_

www.netguruindia.com/.../image s/Srk16.jpg

www.chitralekha.com/.../SHAH-R UKH-KHAN-DS.jpg

www.musikbase.de/images/groups /Shah-Rukh-Khan.jpg

jak ktoś powie że nie jest ciacho to moge iść sie bić...

:)

ocenił(a) film na 10
hagar

Shahrukh ma w sobie cos tak ujmujacego,ze miękna kolana:)Nie jest moze jakis piekny,ale jego usmiech,oczy i ruchy w tancu sprawiaja naprawde niesamowite wrazenie

ocenił(a) film na 10
_Mia_

...hahaha...moze byc...nie chce sie bic....)

hagar

Ja uważam że on cały jest piękny oczy , usta , włosy , nos , dołeczki wpoliczka wszystkio ma piękne i dotego te kocie ruchy cudo!!

ocenił(a) film na 10
Preity27

właśnie. Shahrukh jest niekwestionowanym symbolem seksu. Bycie seksownym nie oznacza idealnie pięknym. Ma duży nos, troszkę krzywego zęba ale to daje mu tylko uroku i naturalności, a nie to co ww. Brad Pitt którego trzeba charakteryzować 2 godz...poza tym tańczący Shahrukh...w życiu nie widziałam bardziej seksownego faceta! a co do kwestii seksu w Indiach...powszechnie wiadomo że Hindusi są najlepsi na świecie "w te klocki", gdyż nie wyposażeni hojnie przez naturę nadrabiają technikami...

sanjna

dla Mnie Shahrukh jest symbolem seksu, a te jego dołeczki powalają Mnie na kolana!!zazdroszczę Jego żonie....