PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=154964}

Gdyby jutra nie było

Kal Ho Naa Ho
2003
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 22862
7,5 2 krytyków
Gdyby jutra nie było
powrót do forum filmu Gdyby jutra nie było

smutne:(

ocenił(a) film na 10

Super film :] trochę humoru i szkoda, że okazuje się taki smutny. Poryczałam się na maksa :( Film godny polecenia. Jest inny niż wszystkie boolywodzkie filmy jakie obejrzałam do tej pory. Doborowa obsada aktorów ;p tak apropo.

ocenił(a) film na 10
pajacyk524

film fajny:] pierwszy film na jakim w życiu uroniłem łezkę. naprawdę bardzo dobrze przemyślany świetne zakończenie :)

ocenił(a) film na 9
lukaszkempa

To jest jeden z 3 filmów bollywoodzkich, które obejrzałam i który obejrzałabym jeszcze raz. Płakałam za każdym razem, gdy sobie przewijałam końcówkę filmu. Fajnie jest od czasu do czasu obejrzeć taki wyciskacz łez.

ocenił(a) film na 8
krawmaja

To był mój pierwszy bollywoodzki film, jaki kiedykolwiek obejrzałam ;p
strasznie mi się spodobał, nawet pod koniec uroniłam kilka łez.
Nie spodziewałam się takiego smutnego zakończenia
Od tej pory zaczęłam sie interesowac innymi filmami tego typu :D

ocenił(a) film na 10
agusia_em

pierwszy raz jak go oglądałam nie ryczałam a za drugim razem to nie dało rady nie płakać :D

ocenił(a) film na 10
apena

kto nie płakał ?? ja nie płakałam ja ryczałam

dominika1092

też płakałam, choć często udaje mi się powstrzymać. tu nie mogłam
super film :)

ocenił(a) film na 10
pajacyk524

Głupio mi się do tego przyznać że i ze mnie ten film wycisną łzy ale po prostu jest zajeb... polecam

ocenił(a) film na 8
WIKIII

Ja też płakałam.Jeszcze potem o nim myślałam i płakałam.To najlepszy wyciskacz łez,jaki obejrzałam!Jakie jest zakończenie?Zapomniałam go.

użytkownik usunięty
Felinka

Dokładnie... prawdziwy dół 3 dni miałam jak nie dłużej...

pajacyk524

Rzeczywiście przygnębiająca końcówka, ale taka oryginalna, nie jak w każdym innym filmie: "wszyscy żyli długo i szczęśliwie". Fajnie, że pokazali co wydarzyło się po 20 latach. Charakteryzacja Rohita była urocza. ;D

użytkownik usunięty
_Summer_

Prawdziwe zaskoczenie i dla mnie:) Zreszta od tego filmu zaczelam przygode w Bollywood:) Moze nie dokladnie, ale na dobre:P

Ja też wcześniej traktowalam filmy z Bollywood "z przymróżeniem oka", nie byłam do nich przekonana, ale ten film zupełnie odmienił moje przekonanie o filmach Bolly i zachęcił do ich oglądania.

P.S Może polecilibyście mi podobne filmy z Bollywood??

użytkownik usunięty
_Summer_

Podobne znaczy ze smutnym końcem?
Jak dla mnie Baazigar miał smutny koniec, Darr, Devdas,

Dzięki bardzo. Ze smutnym końcem niekoniecznie, chodziło mi raczej o tak ciekawe i wciągające filmy z Bollywood jak ten. Trochę nieprecyzyjnie sie wyraziłam w poprzednim poście. ;)
P.S. Słyszałam, ze "Veer-Zaara" to świetny film. Z tymi samymi aktorami w rolach głównych podobno.Chyba sobie obejrzę.

_Summer_

Tak, "Veer Zaara" to naprawdę świetny film :P
I chyba najbardziej wzruszający...

użytkownik usunięty
Madleen

Tak na "V-Z" można się poryczeć, ja musiałam go oglądać z jakieś 3x, bo nie mogłam uwierzyć^^

pajacyk524

Chyba żadne inne filmy nie "wyciskają" tylu łez co produkcje Bollywood. ;)

użytkownik usunięty
_Summer_

Zgadzam się w zupełności :D Masz rację zupełną :D

ocenił(a) film na 10

Ten film był pierwszym bollywoodzkim jaki obejrzałam... ryczałam na maxa.. chyba z 2h jak nie dłużej ;c mialam doła następnego dnia xD świetny 10/10!

ocenił(a) film na 10
lilly405

ja dałam 10/10. film jest naprawdę piękny, cudowny! bardzo smutne zakończenie :(

użytkownik usunięty
pajacyk524

Jest to film który widziałam... 6 razy? I za każdym razem wylewam z siebie morze łez xD Piękny film, co tu dużo pisać. Po obejrzeniu zawsze marzę by kiedyś ktoś pokochał mnie tak bardzo jak Aman Naine :) kochał ją tak bardzo, że chciał, żeby nawet po jego śmierci ona była kochana i nie cierpiała z powodu jego odejścia. Fajny film, inny niż pozostałe Bollywoody może z wyjątkiem: "Nigdy nie mów żegnaj", "Trudna droga do miłości" i "Czasem słońce, czasem deszcz". Może mi się wydaje, ale wedłg mnie daje do myślenia.

oj jak ja to dobrze rozumiem właśnie jestem po 3 seansie KHNH, jestem pod urokiem Amana, znowu:) jak ja to lubię, ryczałam od połowy filmu potem usnąć nie mogłam, no to jest mega film. Nie znudzi mi się czekałam na świetne momenty dokuczanie Neinie przez Amana, oraz z wielkim wzruszeniem oraz łzami oglądałam te smutne sceny
polecam każdemu

pajacyk524

No film świetny i nie mogę przeżyć, że sie tak kończy!!!!
DLACZEGO!!!??? ;(
Ale ogólnie bardzo przyjemnie się ogląda i na plus...jeden z niewielu który chwyta za serce.

ocenił(a) film na 9
apt07

pierwszy film na którym płakałam (i to przy znajomych :P)