Gdyby jutra nie było

Kal Ho Naa Ho
2003
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 22887
7,5 2 krytyków
Gdyby jutra nie było
powrót do forum filmu Gdyby jutra nie było

spoko!

ocenił(a) film na 1

nie rozumiem o co tyle szumu...:-)ostatnio zobaczylam jeszce film pdt. " Fanaa"...serio nie kleje jak moze cos takego w ogole wzruszac, interesowc, itd...żenyjący jest poziom tych filmów...ale juz wiem komu sie podobaja. ostanio znajomej dalam dvdika z filmami, bo pracuje w domu opieki i babcie chetnie ogladaja;-) a ja jak zechce sie posmiac tez sobie wlacze ;-) uwierzcie mi w zyciu sie lepiej nie usmialam niz przy tym..;-)))))

ocenił(a) film na 7
Angel777

To nie te filmy są żałosne tylko ty :/ Nie wchodź tu tylko więcej bo denerwujesz tylko normalne osoby.

Angel777

Wiesz co nie rozumiem takich osób jak ty.Nie podobają ci się te film to po co je oglądasz a potem wchodzisz tu wypisujesz te swoje "mądre opinie". Obrażasz pożądnych ludzi którzy posiadają coś co nazywa ludzka wrażliwość i uczucia.Tobie tego brak to musi być przykre być zimnym jak kamień szczere kondolencje z tego powodu.

Preity27

Acha a poziom tych filmów jest dobry i przy okazji przekazują ważne wartości życiowe o których u nas mało kto pamięta.Wolę to niż amerykańskie kino które często jest na bardzo niskim poziomie i nadodatek nie przekazuje niczego.