Generał

The General
1998
7,3 1,7 tys. ocen
7,3 10 1 1651
7,7 3 krytyków
Generał
powrót do forum filmu Generał
polewazwas

Co to jest "upamiętanie"?????

jan_nowak_73

Co to jest "?????" oraz brak kropki na końcu zdania?

polewazwas

Ale dalej nie wiem co to jest "upamiętanie"? Znak zapytania x5 ma oznaczać spięciokrotnione zapytanie. Kropka nie potrzebna na końcu zdania, gdy jest pytajnik lub wykrzyknik. Dowiem się co to jest "upamiętanie"? Opamiętaj się albo upamiętaj się. UPAina jest za wschodnią granicą.

jan_nowak_73

Te twoje "spięciokrotnione" jest twoim wymysłem nie mającym nic wspólnego z poprawną pisownią i stąd też moje pytanie o kropkę.

jan_nowak_73

Te twoje "spięciokrotnione" jest twoim wymysłem nie mającym nic wspólnego z poprawną pisownią i stąd też moje pytanie o kropkę. Zastanów się teraz nad tym powiedzeniem "Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz” tylko tak na spokojnie się zastanów abyś zawałem nie strzelił haaa.

polewazwas

Chłopie, ty jesteś świr, wariat, oszołom. Dowiedzialem się, że jakże znany reżyser John Boorman tym filmem wrócił do formy. Podobno były jakieś nagrody (być może w Cannes - już nie pamiętam dobrze-ale FW tego nie potwierdza), a ja o tym filmie nigdy nie słyszałem. Ale inni Polacy też nie słyszeli, bo ledwo kilka komentarzy. Przeczytałem twój komentarz. Ty powinieneś być mi za to wdzięczny. Ja nie dlatego czytałem twój komentarz, aby cię promować, tylko że mnie ten film ciekawi. No ale twój komentarz JEST NIEZROZUMIAŁY (więc o filmie nic się nie dowiedziałem, A TYLKO O TO MI CHODZIŁO). To poprosilem cię o wytłumaczenie - TY ZAREAGOWAŁEŚ AGRESJĄ. Nie chciałem cię obrażać, ale ty to tak zrozumiałes. Zacząłeś przeżywać moje "zniewagi" jak mrówka okres. Mój pięciokrotny pytajnik i brak kropki na końcu zdania (którego nie powinno być) uwarzasz za belkę, a "upamietanie" za źdźbło. Tylko że ja dalej nie rozumiem co to jest "upamietanie", a ty nie potrafisz zrozumieć znaku zapytania tylko dlatego, że jest 5 razy zapisany. Przeżywasz to jak mrówka okupację. W twoim powyższym poście brakuje znaków interpunkcyjnych.

jan_nowak_73

On jest polewazwas do potęgi piątej.

jan_nowak_73

...ale się zdenerwowałeś haaa. Skoro wymagasz poprawnej pisowni najpierw wymagaj jej od siebie. Pięciu znaków zapytania się nie stosuje w pisowni geniuszu :)

polewazwas

A pozwolisz mi na pięć wykrzykników!!!!! Na FW kłócę się jedynie o politykę w filmie. W twojej wypowiedzi polityki nie widzę, więc chciałem tylko sprostowania od ciebie, bo chciałem poszerzyć wiedzę o filmie. Ty dostałeś bólu tyłka.

polewazwas

>>Zastanów się teraz nad tym powiedzeniem "Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz” tylko tak na spokojnie się zastanów abyś zawałem nie strzelił haaa<<. To zdanie jest jakieś dziwne. Chyba przed >>tylko<< powinna być kropka. Bo inaczej w jednym zdaniu wielokrotnie złożonym brakuje przecinka i 2 razy jest >>zastanów<<. Poza tym proszę o opamiętanie i pisanie poprawnie.

Shadow_dawnego_ggggggggg

...o widzę, że odpaliłeś swoje multikonta haaa.

polewazwas

♪♪♪I am the one and only♪♪♪

Shadow_dawnego_ggggggggg

...za szybko odpisałeś z tego drugiego konta. No ale czego wymagać od gimba xD

polewazwas

Co ty bredzisz? Dowiem się o co chodzi z tym "uPAPAPAmiętaniem"?

jan_nowak_73

Nigdy się nie dowiesz.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Ten ɪmbˈɛsɪl polwazwas pisze o "meczenniku", to i ukatrupienie, ooo przepraszam, upamiętanie mu w głowie. Może jeszcze ukamieniowanie.

jan_nowak_73

Zaczynam się go bać. A wcześniej go lubiłem.

jan_nowak_73

Przeloguj się znowu :)

polewazwas

Upamiętaj się Kolego. Bo będzie upłacz i uzgrzytanie zębów.

polewazwas

Upamiętaj się, bo cię ubiją na FilmWebie. Zostaniesz upamiętniony pomnikiem.

polewazwas

Jesteś szybki Bill, czy co? Nowak pyta o co chodzi z "upamiętaniem"?

Shadow_dawnego_ggggggggg

Odpowiem jak się dowiem dlaczego 5 znaków zapytania wypociłeś multikonciarzu xD

polewazwas

Spytaj Nowaka dlaczego użył 5 ?. Chyba ci już wytłumaczył.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Nawet nie czytałem tych twoich smutów pisanych z innego twojego multikonta xD powtarzam... chcesz wymagać poprawnej pisowni to najpierw zacznij wymagać jej od siebie. No, a teraz się przeloguj i smuć się dalej.

polewazwas

>>twojego multikonta xD powtarzam... chcesz<< po "xD" powinna być kropka. Może nawet pięć. Ja od Ciebie nie wymagam poprawnej pisowni.

Shadow_dawnego_ggggggggg

...można dać max trzy geniuszu pisowni. No, z tego konta nie wymagasz tylko z tamtego drugiego haaa.

polewazwas

A jakby ktoś dał 5... To co? Więzienie?

Shadow_dawnego_ggggggggg

ŚMIERĆ PRZEZ UPAMIĘTANIE.

jan_nowak_73

5 znaków zapytania multikonciarzu haha i sam sobie odpisujesz haha.

Shadow_dawnego_ggggggggg

No wtedy jesteś tylko głupim multikonciarzem hipokrytą który nie ma własnego życia i czepia się o byle co haaa. Dawno się z tamtego konta nie spłakałeś... trudno ci ten szajs ogarnąć trollu multikonciarzu haha.

polewazwas

>>multikonciarzem hipokrytą<< - może między tymi słowami puaza?????

Shadow_dawnego_ggggggggg

"puaza" i tyle samo znaków zapytania co wtedy haaa pisałem ci abyś się nie denerwował bo pisownie kaleczysz haha.

polewazwas

Nie denerwuję się. Jestem spokojny jak nigdy. Ale zaczynam się ciebie bać.

polewazwas

Co prawda pisałeś do Shadowa: "czepia się o byle co haaa". Ale ja ci odpowiem, otóż dlatego się odezwałem, bo nie wiedziałem co to jest "upamiętanie"? Jak dla mnie ma to być "nic", skoro przez to jedno słowo nie rozumiem całego zdania.

polewazwas

A ty pewnie jesteś multiKODziarz jak Mateusz Kijowski, multiALImeciarz jak Mateusz Kijowski, multiKOBieciarz jak Mateusz Kijowski.

jan_nowak_73

On ci napisze, że jesteś multiKONFIARZ. Uważaj na niego.

jan_nowak_73

Raczej ty jesteś skończonym debilem co sam siebie zaorał. No smuć się dalej multikonciarzu tylko pisz poprawnie haha.

polewazwas

Pisz poprawnie i nie grzesz już więcej.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Sam się zaorałeś tym "puaza" i znów 5 znaków zapytania dałeś xD smuć się dalej multikonciarzu bo bawisz mnie niesamowicie haha.

polewazwas

Jak piszesz niepoprawnie, to odpowiadaj na pytania użytkowników FW. Choć nie wiadomo, czy ty piszesz niepoprawnie, czy może po prostu "drugie dno".

Shadow_dawnego_ggggggggg

Przeloguj się na kolejne konto i kalecz pisownie dalej uŻYDkowniku haaa.

polewazwas

Fajnie mnie nazwałeś. Dziękuję.

polewazwas

Chyba "pisownię". Przykro mi, że nie nauczyłeś się pisać.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Nie zaczyna się zdania od "chyba" multikonciarzu xD pisz dalej, smuć się dalej.

polewazwas

Dobra, niech ci będzie. Inaczej to napiszę: Przykro mi, że nie nauczyłeś się pisać, bo powinno być napisane "pisownię".

Shadow_dawnego_ggggggggg

No mi nie jest przykro, że jesteś głupim multikonciarzem hipokrytą który nie ma własnego życia i czepia się o byle co haaa sam przy tym kalecząc pisownie "puaza" dawno się z tamtego konta nie spłakałeś... trudno ci ten szajs ogarnąć trollu multikonciarzu haha

polewazwas

Uwielbiam te twoje agresywne komentarze.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Ja uwielbiam jak się już w drugiej czy trzeciej wypowiedzi spiąłeś i wypociłeś referat ze swojego multikonta haaa. Lubię też jak pisownie kaleczysz. Weź napisz "puaza" i dowal 5 znaków zapytania ale z tego swojego drugiego konta haa

polewazwas

Muszę ci się do czegoś przyznać. Mam rozdwojenie jaźni. Więc nie wiem ile mam kont. Zadowolony?

Shadow_dawnego_ggggggggg

No nie dość, że jesteś multikonciarz to jeszcze głupi :)