Generał

The General
1998
7,3 1,7 tys. ocen
7,3 10 1 1651
7,7 3 krytyków
Generał
powrót do forum filmu Generał
polewazwas

ODEZWIJ SIĘ, TRUTNIU.

jan_nowak_73

Odpisałeś więc jesteś ped.ałem co kopiuje moje teksty xD do tego jesteś marnym multikonciarzem co kaleczy pisownie "puaza" i 5 znaków zapytania xD weź się przeloguj na drugie konto bo nie ogarniasz xD hahaha

polewazwas

YES, YES, YES.... ODEZWAŁ SIĘ TRUTEŃ.

jan_nowak_73

Odpisałeś więc jesteś ped.ałem co kopiuje moje teksty xD do tego jesteś marnym multikonciarzem co kaleczy pisownie "puaza" i 5 znaków zapytania xD weź się przeloguj na drugie konto bo nie ogarniasz xD hahaha

polewazwas

Paplaj dalej swoje pierdy.

jan_nowak_73

!!!!! xD

jan_nowak_73

Znowu się zawiesiłeś multikonciarzu xD tak to jest jak mieszkasz ze starymi gimbie xD

jan_nowak_73

No co jest miernoto? Tak łatwo cię zniszczyć multikonciarzu z marną pisownią xD

polewazwas

"JanNowak to drugie konto Shadowa". Kolejny z taką samą teorią spiskową. A czy przypadkiem ty, "polewazwas" nie jesteś "lukaszkiem gugulskim"? Bo macie podobne pomysły: https://www.filmweb.pl/serial/Rekruci-2025-10094671/discussion/Znowu+b%C3%B3l+du py+prawactwa+w+komentarzach%2C+co+oznacza%2C+%C5%BCe+warto+obejrze%C4%87+ten+ser ial+%3A%29,3505100#post_17279168

jan_nowak_73

...czyli każdy się poznał na tobie już, a do ciebie nie dociera więc brnij w to dalej.

jan_nowak_73

Tak łatwo cię wyjaśnić xD

polewazwas

A co z tym Bokciem. Czy on jest moim trzecim wcieleniem?

jan_nowak_73

...to już twoja sprawa ile masz tu kont bez życiowcu xD

polewazwas

Ale to ty reżyserujesz mi życie. Oznajmiasz mi którym jestem "wcieleniem Buddy", twierdzisz że mam rozczwórnienie jaźni.

jan_nowak_73

!!!!!xD

polewazwas

- Tato, kto to jest alkoholik? - pyta Jasiu swojego starego "polewazwas".
- Widzisz tych czterech Janów Nowaków? Alkoholik widzi osiem. - odpowiada ojciec.
- Ale tato, tam jest tylko jeden Jan Nowak...

jan_nowak_73

?????xD

polewazwas

Czkawki dostałeś?

Shadow_dawnego_ggggggggg

polewazwas

Fajne masz słownictwo.

Shadow_dawnego_ggggggggg

polewazwas

Idą po ciebie. Uważaj. Panowie w białych fartuchach.

Shadow_dawnego_ggggggggg

polewazwas

????? :)

Shadow_dawnego_ggggggggg

polewazwas

Shadow_dawnego_ggggggggg

polewazwas

Shadow_dawnego_ggggggggg

polewazwas

Shadow_dawnego_ggggggggg

polewazwas

Shadow_dawnego_ggggggggg

polewazwas

polewazwas

Odpisałeś więc jesteś stalkerem co kopiuje moje teksty xD do tego jesteś marnym multikulti co kaleczy pisownię xD weź sobie stwórz drugie konto bo nie ogarniasz xD hahaha

Shadow_dawnego_ggggggggg

Znowu się zawiesiłeś multikonciarzu xD tak to jest jak mieszkasz ze starymi gimbie xD

polewazwas

Jak tam? "Upamiętałeś" się?

Shadow_dawnego_ggggggggg

Dawaj te 5 znaków zapytania i zakładaj nowe konta xD

polewazwas

Może być i nawet 10.

polewazwas

Dlaczego tutaj nie odpowiedziałeś?

polewazwas

Dlaczego nie odpowiadasz śiroto?

polewazwas

Z ciebie to dopiero "nierób". Nawet zdania poprawnie ci się nie chce napisać.

tomasz___w

Konto zalożyłeś 20 września haaa no i znów te "__" w nazwie kolejnego twojego multikonta trollu.

polewazwas

Specjalnie założył konto 20 IX 2025 r. żeby 3 XI 2025 r. ci napisać posta. Żył tylko dla ciebie. Jesteś wielki.

Shadow_dawnego_ggggggggg

...i dlatego ciągle odpisujesz zabawny trollu xD pisz dalej

polewazwas

Czekał 2 miesiące, żeby ci odpowiedzieć. Ale cyrk.

Shadow_dawnego_ggggggggg

...i od razu się tu smucisz trollu xD

polewazwas

Konta są zakładane z wyprzedzeniem, żeby ci odpowiedzieć. Przewidują ludzie przyszłość. Wróżka im przepowiedziała: spotkanie z tobą.