Generał

The General
1998
7,3 1,7 tys. ocen
7,3 10 1 1651
7,7 3 krytyków
Generał
powrót do forum filmu Generał
polewazwas

Ha, ha, ha. Sam nie wiedziałem, że mam inne konta. Więc widocznie rozdwojenie osobowości.

Shadow_dawnego_ggggggggg

No to już wiesz bo takie same błędy robisz choćby te 5 znaków zapytania... za szybko też odpisałeś z drugiego konta haha od razu po niecałych 2 minutach haha no i najlepsze... teraz nie masz czasu się przelogować bo nawet dwóch kont nie umiesz ogarnąć haha co za marny troll z ciebie. No... smuć się dalej bo bawi mnie to w ten szary dzień xD

polewazwas

Wiesz co, od teraz już zawsze będę dawał te 5 ?. Zgadzasz się? Marny jesteś.

Shadow_dawnego_ggggggggg

...nawet swoich tekstów nie potrafisz wymyślić tylko moje kopiujesz o tej marności... jesteś głupim multikonciarzem i do tego żałosnym. No kopiuj dalej... bawi mnie to xD

polewazwas

Idź do sądu, że te twoje wspaniałe, dowcipne frazy splagiatowałem. Może ci odszkodowanie zapłacę, jak wygrasz w sądzie. Bidny polewazwas, który wymyśliło słowo "marność" (nad marnościami). Oj ty biedny, taki biedny. Taki genialny, a kradną, plagiatują. Prawa autorskie nie działają. I do tego jesteś żałosny. Vanitas, vanitas...

polewazwas

POWTARZAM JESZCZE RAZ: Co prawda pisałeś do Shadowa: "czepia się o byle co haaa". Ale ja ci odpowiem, otóż dlatego się odezwałem, bo nie wiedziałem co to jest "upamiętanie"? Jak dla mnie ma to być "nic", skoro przez to jedno słowo nie rozumiem całego zdania.

jan_nowak_73

Haaa "ja ci odpowiem" twoje drugie konto znaczy się... ja ty mnie bawisz. Weź dowal znów referat zdenerwowany multikonciarzu xD

polewazwas

"ja ty" - znaczy się co?

Shadow_dawnego_ggggggggg

...to znaczy, że takie same błędy robisz choćby te 5 znaków zapytania... za szybko też odpisałeś z drugiego konta haha od razu po niecałych 2 minutach haha no i najlepsze... teraz nie masz czasu się przelogować bo nawet dwóch kont nie umiesz ogarnąć haha co za marny troll z ciebie. No... smuć się dalej bo bawi mnie to w ten szary dzień xD

polewazwas

CHŁOPIE, TY JESTEŚ CHORY, TY JESTEŚ NAWIEDZONY. Walnąłeś byka w tytule postu, a teraz wszczynasz walki, agresję. Czy ja się w końcu dowiem co miałeś na myśli pisząc: "upamiętanie"? Wiem co napisałeś ("upamiętanie"), ale co chciałeś napisać?

jan_nowak_73

...ale się denerwujesz z tego multikonta xD zapomniałeś dać 5 znaków zapytania :)

polewazwas

Ty ˈɪdɪət naiwny. Ja bym tworzył wiele kont do walki z "polewazwas". Szoda byłoby mi czasu. Przecież ja nie przewidziałem walki z tobą (nie wiedziałem ze się tak wściekniesz - trzeba cię wyleczyć z wścieklizny, trzeba ciebie zaszczepić), więc skąd miałbym za wczasu tworzyć wiele kont.

jan_nowak_73

Nie denerwuj się tak multikonciarzu xD i napisz lepszy referat xD

jan_nowak_73

jak teraz odpiszesz to jesteś pedał xD haaa ale cię zaorałem multikonciarzu xD

polewazwas

To ja odpiszę multikonciarzu. Nie wiedziałem, że jeste I-I0/\/\0f0be/\/\. Zaorałem cię?

jan_nowak_73

Stworzyłeś mnie, żeby walczyć z polewazwas? Niemożliwe. Dla jednego 0sz0I_0/\/\ /\ tyle trudu? I w dodatku jeszcze przewidziałeś przyszłość. Ja tworzyłeś moje konto to wiedziałeś, że trzeba to robić aby z nim walczyć.

jan_nowak_73

"upamiętanie" - upadł na łeb ten polewazwas.

Shadow_dawnego_ggggggggg

"puaza" i dowal 5 znaków zapytania ale z tego swojego drugiego konta haa :)

polewazwas

Wydaje mi się, że upadłeś na głowę.

Shadow_dawnego_ggggggggg

No, a ja jestem pewny, że jesteś marnym trollem, multikonciarzem co kaleczy pisownie xD no smuć się dalej ale z tamtego konta xD 5 znaków zapytania i "puaza" haa.

polewazwas

>>5 znaków zapytania i "puaza" haa<<- fajne te 2 "a". Jesteś anonimowy alkoholik?

Shadow_dawnego_ggggggggg

Zaczynasz bredzić multikonciarzu ale pisz dalej... fajna polewa z ciebie jest :)

polewazwas

Będę, będę pisał. ty też pisz.

Shadow_dawnego_ggggggggg

...bo innego życia nie masz xD po kropce piszemy z dużej litery multikonciarzu xD wymyśl swoje teksty, a nie kopiujesz moje marny trollu xD no i jak teraz odpiszesz to jesteś pedał haaa.

jan_nowak_73

Facetowi brakuje 5. klepki. Pisać nie umie i twierdzi, że mam rozdwojenie jaźni. I twierdzi, że skoro używam iluś tam "?", to znaczy, że jestem tobą. Jak ja to od ciebie przejąłem. Patrz - on napisał: "ja ty mnie bawisz". Czyli twierdzi, że on i ty jesteście jednym, czy coś takiego. Czyli to on ma rozdwojenie jaźni.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Znów sobie odpisujesz xD i bawi mnie to jak się denerwujesz :) taki rym :)

polewazwas

Ty? Jesteś poetą? To tak jak ja. Patrz: https://www.filmweb.pl/film/Pa%C5%BAdziernik-1927-96369/discussion/Taki+wielki.. .,2141904.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Weź te linki wyślij do swojego kolejnego multikonta... nawet tego nie czytam xD "puaza" i 5 znaków zapytania xD

polewazwas

Wiem, że czytać nie umiesz. Tak jak pisać.

Shadow_dawnego_ggggggggg

...ty za to fajnie piszesz "puaza" i 5 znaków zapytania xD no zdenerwuj się znów i przeloguj xD dawaj jeszcze jakieś linki xD jak teraz odpiszesz to jesteś pedał xD

polewazwas

To ty jesteś z lpg? Nie wiedziałem.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Odpisałeś więc jesteś pedałem co kopiuje moje teksty xD do tego jesteś marnym multikonciarzem co kaleczy pisownie "puaza" i 5 znaków zapytania xD weź się przeloguj na drugie konto bo nie ogarniasz xD

polewazwas

ODPISUJĘ CI: jesteś pedał xD.

jan_nowak_73

Odpisałeś więc jesteś pedałem co kopiuje moje teksty xD do tego jesteś marnym multikonciarzem co kaleczy pisownie "puaza" i 5 znaków zapytania xD weź się przeloguj na drugie konto bo nie ogarniasz xD

polewazwas

Ej "puAZA" to był mój pomysł. Co ty wyprawiasz? I znowu kogoś oskarżasz o plagiaty. Ty jesteś bidactwo. Takie mądrości piszesz, a ludzie ci podkradają.

Shadow_dawnego_ggggggggg

polewazwas

Zacznij się wyrażac, bo nas wszystkich trzech zbanują.

jan_nowak_73

polewazwas

CO TY PIER..LISZ K..WA MAĆ, JAKA "puaza". NIE WIEM O CZYM TY MÓWISZ? SKĄD TY TĄ "puazę" WZIOŁEŚ?

jan_nowak_73

Odpisałeś więc jesteś ped.ałem co kopiuje moje teksty xD do tego jesteś marnym multikonciarzem co kaleczy pisownie "puaza" i 5 znaków zapytania xD weź się przeloguj na drugie konto bo nie ogarniasz xD hahaha

polewazwas

KUUUUUURRRR(...)AA, JAKA "puaza"?????????????

jan_nowak_73

Odpisałeś więc jesteś ped.ałem co kopiuje moje teksty xD do tego jesteś marnym multikonciarzem co kaleczy pisownie "puaza" i 5 znaków zapytania xD weź się przeloguj na drugie konto bo nie ogarniasz xD hahaha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
jan_nowak_73

polewazwas

ctrl+c I ctrl+v - ZNAM TEN SKRÓT.

jan_nowak_73

polewazwas

TY BIDOKU, UKRADŁEM CI TEKSTY. PEWNIE "ELEGIĘ DLA BIDOKÓW" NAPISZESZ.

jan_nowak_73

polewazwas

NIE ZESRAJ SIĘ.

jan_nowak_73