Nudny i w ogóle nie trzymający w napięciu. Godzilla sobie, ludzie sobie. Słabe efekty.
Jak cie kreci OLSEN to zobacz sobie 'OLDBOY' tam pojawia sie nago. Ma cudowne sterczace naturalne bez silikonu piersi.
Film jest akurat według mnie bardzo dobry, świetne efekty specjalne, fabuła też sama w sobie, nie ma już tych "gumowych" potworów, i Godzilla wreszcie budzi grozę !
No, ale ile jej tam było? I jak była pokazywana walka potworów? Albo gdzieś w tle żołnierzy, albo w telewizyjnych wiadomościach, albo urywki po najwyżej minucie. Film nie jest zły, ale zostawia niedosyt.
no niestety u mnie wywołała raczej śmiech i ta wymiana spojrzeń Godzilli z głównym bohaterem, śmieszne...
ja daje 2/10 i nie ma bonusow bo ogladalem na kompie. z tego wzgledu o efektach sie nie wypowiadam ale moge natomiast smialo powiedziec ze film byl paskudnie nudny i czekalem az sie skonczy :)
To chyba oglądałeś coś innego. Jakie filmy mają według ciebie lepsze efekty, no wymień.
Masz rację, oglądałem inny film, a tutaj się wygłupiam i wypisuje jakieś dyrdymały.
A na serio, z muzyką lub bez, a nawet z orkiestrą dętą, dla mnie efekty były co najwyżej przeciętne.
No widzisz....
Nie chodziło mi o muzykę, tylko o dźwięk. No wymień, jakie filmy mają według ciebie lepsze efekty.
Chyba coś Ci się pomyliło, muszę się tłumaczyć z wystawionej przez siebie oceny i braku zachwytów nad efektami?
Chcesz się odegrać, że nie przyjąłem cię do znajomych?
Z dźwiękiem lub bez, efekty są słabe.
Żałosny jesteś, nie możesz wymienić nawet jednego przykładu. Nie gadam z takimi jak ty, do widzenia.
Jesteś nienormalny, najpierw naskakujesz na mnie, ponieważ raczyłem dać słabą ocenę godzilli, a teraz strzelasz focha i zniesmaczony "odchodzisz".
Co miało lepsze efekty? prawie wszystko.
Naskakuję na ciebie? Powiedziałem że film ma świetne efekty, to wszystko.
Pozdro
Naskakujesz i zachowujesz się dziecinnie(całe szczęście że nie przyjąłem Cię do znajomych).
Bez pozdro.
Kilka dni temu zaprosiłeś mnie do znajomych(przypadkowo bądź nie).
Natomiast z mojej strony, odrzucenie zaproszenia nie było przypadkowe.
Jak koleś nie ma przykładów to zaczyna obrażać twoje posty i zaczyna tym pogrążać samego siebie.
Widzę, że inny koleś lubi się wtrącać, chodź nie ma pojęcia o czym jest rozmowa. Wspomnę również, żę sam zaczyna się tym pogrążać.
Grandlord0009 uważa, że skoro w jego opinii film jest świetny to znaczy, że jest świetny i każdemu musi się podobać.
Dobra, jak wcześniej wspomniałem nie chce mi się z tobą dyskutować. I tak już za dużo powiedziałem.
Żegnam Pana.
teraz widzę dlaczego jesteś taki dziwny....
żyjesz w wyimaginowanym świecie fantasy wierzysz w wróżki i elfy
Jaki związek ma fantasy do mojej poprzedniej wypowiedzi? Z chęcią czytać i oglądać fantasy, a żyć w wyimaginowanym tego typu świecie to zasadnicza różnica.