PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85769
5,9 55 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Gdybym mógł dać 11 gwiazdek, to też bym dał. Film jest rewelacyjny pod każdym względem, a finałowa batalia na dużym ekranie wbija w fotel.Potwory dopracowane do perfekcji. Długo czekałem na ten film, odliczając dni do premiery. Od samego początku film zaciekawia, i z każdą minutą jest coraz lepiej, aż dochodzimy do momentu kiedy Godzilla wyłania się w całej okazałości. Wyglądała majestatycznie, pięknie, - dokładnie tak jak zapamiętam ją z dzieciństwa. Przeszły mnie ciarki :D Tego oczekiwałem, i to dostałem. Czułem się znowu jak wtedy, gdy oglądałem w TV i na VHS kolejne starcia mojego ulubionego potwora. To musi być na pewno Oskar za efekty specjalne i dźwięk. REWELACJA !

ocenił(a) film na 9
ramzees

https://www.youtube.com/watch?v=w7yLfhUvAKU nie ma za co.

ocenił(a) film na 8
grzegorz_wronski_7

Faktycznie, wcześniej nie zwróciłem uwagi. Ciekawe dlaczego zrezygnowali z tego pomysłu? Może w dodatkach będzie cos więcej na ten temat bo wydaje się ie głupi.

ocenił(a) film na 8
grzegorz_wronski_7

Podobno będzie Mothra i król Gidorah : ] Cacy !

ocenił(a) film na 4
ramzees

Ten film posiada tyle błędów logicznych, że nawet jeżeli postanowimy zostawić mózg przed salą kinową, będą nam one przeszkadzać. Autorzy postanowili w trailerach pokazać nam zupełnie inny film a ja się na to nabrałem. Film był dla mnie strasznie nudny i nawet ostatnia walka nie sprawiła, że przestałem ziewać. Był potencjał jednak został zmarnowany a szkoda.

ocenił(a) film na 8
Qlesz

Jednym się nudzi, innym nie - taka już natura ludzka. Mi te dwie godziny zleciały bardzo szybko. Być może w trailerze za dużo pokazano, to fakt i stąd to rozgoryczenie.

Qlesz

Bo to był debiut tego reżysera, zarobił mnóstwo kasy więc zrobi kolejne części które zapowiedział i uwierz mi będzie w niej dużo Godzilli :) dla mnie film bardzo dobry

ocenił(a) film na 4
ramzees

Film słaby,nudny i nieciekawy,efekty średnie gra aktorka bardzo słaba 3/10

ocenił(a) film na 5
ramzees

Bajki rządzą !!! A do tego jakie kiepskie wykonanie.