Gdybym mógł dać 11 gwiazdek, to też bym dał. Film jest rewelacyjny pod każdym względem, a finałowa batalia na dużym ekranie wbija w fotel.Potwory dopracowane do perfekcji. Długo czekałem na ten film, odliczając dni do premiery. Od samego początku film zaciekawia, i z każdą minutą jest coraz lepiej, aż dochodzimy do momentu kiedy Godzilla wyłania się w całej okazałości. Wyglądała majestatycznie, pięknie, - dokładnie tak jak zapamiętam ją z dzieciństwa. Przeszły mnie ciarki :D Tego oczekiwałem, i to dostałem. Czułem się znowu jak wtedy, gdy oglądałem w TV i na VHS kolejne starcia mojego ulubionego potwora. To musi być na pewno Oskar za efekty specjalne i dźwięk. REWELACJA !
Faktycznie, wcześniej nie zwróciłem uwagi. Ciekawe dlaczego zrezygnowali z tego pomysłu? Może w dodatkach będzie cos więcej na ten temat bo wydaje się ie głupi.
Ten film posiada tyle błędów logicznych, że nawet jeżeli postanowimy zostawić mózg przed salą kinową, będą nam one przeszkadzać. Autorzy postanowili w trailerach pokazać nam zupełnie inny film a ja się na to nabrałem. Film był dla mnie strasznie nudny i nawet ostatnia walka nie sprawiła, że przestałem ziewać. Był potencjał jednak został zmarnowany a szkoda.
Jednym się nudzi, innym nie - taka już natura ludzka. Mi te dwie godziny zleciały bardzo szybko. Być może w trailerze za dużo pokazano, to fakt i stąd to rozgoryczenie.
Bo to był debiut tego reżysera, zarobił mnóstwo kasy więc zrobi kolejne części które zapowiedział i uwierz mi będzie w niej dużo Godzilli :) dla mnie film bardzo dobry