Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261364
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Ahsoka Tano

użytkownik usunięty

Witajcie jestem nowy w społeczności FilmWeb i odnoście star wars 7 zastanawia mnie czy pojawi się Ahsoka Tano jest to moja ulubiona bohaterka z wojen klonów . Jak wy myślicie ??

Mam nadzieję że się nie pojawi .....

użytkownik usunięty
wort801

podobno lupita Nyngo ma ją zagrać jest o tym info jeśli będziesz chciał to ci prześle

Nie dzięki mam nadzieje że te info jest nie prawdziwe

użytkownik usunięty
wort801

nawet nie czytałeś tego info a już masz nadzieje że jest nie prawdziwe . Powinieneś najpierw te info przeczytać . I ja mam nadzieje że się pojawi

Raczej wątpię;) Ona była ściśle związana z Wojną Klonów,dlatego nie sądzę, że wrzucą ją do filmu... chociaż w sumie szkoda, chciałbym wiedzieć co się z nią działo po odejściu z zakonu Jedi...

użytkownik usunięty
andzia973

Podobno lupita nyngo ma zagrać ją jak będziesz chciał to ci info prześle o tym

użytkownik usunięty

oby się nie pojawiła albo oby ją torturowali na początku i pocięli na kawałki, albo oby ją syn Jabby zjadł na śniadanie lub ewentualnie ktoś uprzejmy wrzucił tą tragiczną postać do jamy Sarlacc'ka. Ahsoka Tano to najgorsza postać w historii Star Wars Uniwersum - ok numer 2 - numer jeden najbeznadziejniejszych postaci to oczywiście Jar Jar Binks.. A tak poza tym to witam na filmweb - fajny serwis można się pośmiać, wkurzyć, i pogadać ciekawie też.. pozdr

użytkownik usunięty

Mogłeś wpierw się przywitać wczoraj założyłem konto . Nie wiem czemu ale żywisz urazę do Ahsoki Tano i jesteś jednym z jej przeciwników mogłeś napisać że twym zdaniem jest ona najgorszą postacią ja przekonany jestem że się pojawi i jej pojawienie może uratować nową trylogie .

użytkownik usunięty

Przywitać się? A co to klub AA?

Tano nie jest najgorszą postacią - napisałem, że najgorszy jest Jar Jar Binks.

Czemu żywię urazę do niej? Gdyż jest wkurzającym, irytującym, małym, zarozumiałym, wszystko psującym, pomarańczowym skrzatem. Niemniej, w nowych Gwiezdnych Wojnach, może jak by ją zrobili dorosłą, to faktycznie była by ciekawszą postacią jak na przykład Raana Tey, Bela Kiwiiks czy bardziej znana Shaak Ti..

Dobrze, jak już tak lubisz tą postać, to zapytam z czystej ciekawości: wiadomo jakie były dalsze losy Ashoki po rozkazie 66?

użytkownik usunięty

nie wiem co się z nią działo po rozkazie 66 jest prawdopodobieństwo że skoro odeszła z zakonu jedli to przeżyła

użytkownik usunięty

a odeszła z Zakonu? Nawet nie wiedziałem.. Interesuje się uniwersum SW ale ten fakt jakoś mi umknął uwadze..

użytkownik usunięty

tak Ahsoka odeszła z zakonu jedi w finałowym odcinku sezonu 5 wojen klonów wencie poszperaj to znajdziesz i się przekonasz

Ahsocke zabił Vader w którymś tam odcinku star wars rebelianci.

użytkownik usunięty
zabababa

Serio ? Nigdzie o tym nic nie ma

Obejrzyj ostatni odcinek Rebels sezon 2.

użytkownik usunięty
cloe4

jak dasz mi linka to obejrzę

Jest tylko po angielsku:
https://www.youtube.com/watch?v=Nr7ufR7utEo

Tak naprawdę to nie wiadomo na 100% czy umarła, ale będą kolejne sezony...

Tak czy siak, ja nie zagłębiam się w seriale... Clone Wars (2003) to jedyny, który mi się w miarę podobał. Dla mnie Star Wars to tylko filmy i ich nowelizacje, TCW i Rebels olewam. TCW nie lubię, bo twórcy puścili wodze fantazji i wiele rzeczy nie ma kupy, zwłaszcza z sagą filmową, a Rebels to bezpośrednio kontynuacja TCW i jakoś rebelianci nigdy mnie nie ciekawili. Choć i w tych serialach muszę przyznać trafiają się porządne odcinki.

ocenił(a) film na 9
cloe4

TCW to pozycja obowiązkowa dla fana nowej trylogii. Wiele wyjaśnionych ważnych wątków - rozkaz 66, powolna przemiana Anakina- jak pod wpływem wydarzeń zmieniały się jego poglądy i jego relacja z Palpatinem, jak Qui gon jako jako pierwszy Jedi stał się duchem i poznanie tych tajników mocy przez Yodę.

Gregor4567

TCW to również idiotycznie słaby Grievous, zakochany Obi-Wan (hipokryta jeden) i Ahsoka - sam fakt, że taki Anakin miał w ogóle uczennicę, jest dla mnie faktem nie do przyjęcia, może gdyby zrobili nią uczennicą Obi-Wana, to bardziej bym ją przełknęła... Dopiero! 6 sezon mi się spodobał, ale niestety w Polsce go nie emitowali.

Wolę Clone Wars z lat 2003-2005, mimo, że odcinki ma zbyt krótkie. Cholerny Disney oczywiście usunął go z kanonu, bo nie zarobi na nim $$$. Szkoda, bo nawet z TCW się nie kłóci.

użytkownik usunięty
cloe4

Dzięki koleżanko za linka . Jak oceniasz wojny klonów ? Według mnie są lepsze niż Rebelianci .

Przecież napisałam, że za obydwoma serialami nie przepadam...

użytkownik usunięty
cloe4

Sorki koleżanko , wiem że o tym pisałaś . Ale nie kojarzę kiedy to było

Skoto lubisz na ostro, to się lecz z.ebie! Nie masz powodów żeby tak sądzić a twoje argumenty sa bezpodstawne!!

użytkownik usunięty
GalaQXus

mam pytanie do ciebie ; Ja mam się leczyć czy Dom7196 ?

użytkownik usunięty
GalaQXus

Gościu do mnie się srasz? I o co w ogóle ci biega..? Już jak się do kogoś zesrasz, to może konstruktywniej, by można było ci pojechać, a tak nawet nie wiadomo co to za bełkot uskuteczniasz..

użytkownik usunięty

jesteś bardzo wulgarny i GalaQXus ma racje lecz sie

użytkownik usunięty

Z całym szacunkiem, to wsadź sobie swoje złote rady porady odbyt. Ewentualnie jak Ci się nie podoba, to parówę możesz na japę dostać. Serdecznie pozdrawiam.

użytkownik usunięty

czemu na mnie najeżdżasz ? w stylu ; to wsadź sobie swoje złote rady porady odbyt. Ewentualnie jak Ci się nie podoba, to parówę możesz na japę dostać. . Stwierdziłem tylko fakt najszczerszy to wszystko .

ocenił(a) film na 9

Moim zdaniem ashoka tano nie pojawi sie ; moze inni maja na to nadzieje ale ja nie mam. Dla jednych CW to kontynuacja sagi dla mnje to tylko bajeczka dla dzieci . Niektory sa fanami tej postaci ja jestem antyfanem tak ciezko wam zaakceptowac czyjes zdanie ? Sledze wiadomosci z Disneya i wiele wskazuje nato ze tej postaci nie bedzie. Ale wszystko czas pokaze. Zobaczymy kto mial racje ja mowie ze ashoka tano nie pojawi sie. Zobaczymy na premierze kto mial racje

użytkownik usunięty
PietroPierre

I właśnie z takimi jak ty nie dojdzie sie do porozumienia skoro uważacie wojny klonów za zwykłą bajkę . Mówisz tak że jej nie będzie jak byś był jasno widzem a nim nie jesteś . Nie akceptujemy waszego zdania ponieważ wy chcecie nam narzucić swoje zdanie

użytkownik usunięty

byśmy myśleli jak wy . Wszystko okaże sie na premierze to info od disney wcale nie mówi ze Ahsoki nie będzie

ocenił(a) film na 9

okaże sie na premierze kto miał racje, ashoka tano jej nie będzie . jestem przeciwnikiem tej postaci. Mówisz tak że ona będzie jakbyś był jasno widzem a nim nie jesteś. To info od disney wcale nie mówi że Ashoka będzie. Z takimi jak ty nie dojdzie się do porozumienia skoro uważacie wojny klonów za kontynuacje sagi. My przeciwnicy tej postaci nie akceptujemy waszego zdania poniewaz wy chcecie nam narzucić swoje zdanie byśmy myśleli jak wy. Ashoka Tano nie jest fajna, okaże się na premierze kto miał racje

użytkownik usunięty
PietroPierre

Raczej z takimi jak ty do porozumienia sie nie dojdzie ponieważ ; Wydaje sie wam że każdy powinien nazywać wojny klonów za zwykłą bajkę . I to nie my chcemy narzucić swoje zdanie tylko wy nam . Właśnie że jest Ahsoka fajną postacią . Skoro nie podoba sie wam wojny klonów to nie oglądajcie wcale tylko oglądajcie sobie aktorskie SW

użytkownik usunięty
PietroPierre

My nie uważamy wojny klonów za zwykłą bajkę tylko jest to kontumacja sagi . I takim jak ty jest to trudno zrozumieć i tyle

ocenił(a) film na 9

czas pokaże, ashoka jej nie będzie

użytkownik usunięty
PietroPierre

wszystko sie na premierze rozstrzygnie

użytkownik usunięty
PietroPierre

ciekawe ilu jest was przeciwników wojny klonów którzy uważacie za zwykłą bajkę . Jestem przekonany że jesteście nieliczni

ocenił(a) film na 8

Misiaczku, nie chcę Ci psuć dzieciństwo, ale gdybyś tak strasznie "śledził" newsy odnośnie SW, to wiedziałbyś, że wszystko, co nie jest oryginalnymi sześcioma epizodami... już nie istnieje! Expanded Universe (komiksy, książki, BAJKI) trafiło do kosza! Nigdy nie istniało, więc jak może się pojawić w VII części?

użytkownik usunięty
Darth__Envious

Czemu piszesz do mnie misiaczku ? jestem chłopcem nie dziewczyną . A z info którego czytałem disney nie wyrzucił wojny klonów do kosza

użytkownik usunięty

i ja nalezę do grona fanów SW którzy uważają wojny klonów za kontumacje fabuły SW . I z takimi jak ty do porozumienia nie dojdzie sie

ocenił(a) film na 8

I właśnie po tym: "jestem chłopcem nie dziewczyną" wiem, że nie "skończyłeś podstawówki i gimnazjum 11 lat temu"...

I tak, Wojny Klonów również zostały wyrzucone do kosza.

użytkownik usunięty
Darth__Envious

A ja ci mówię że skończyłem podstawówkę i gimnazjum 11 lat temu !! . Tam nauczono mnie że stawianie przeciwnka miedzy zdaniami jest błedem . I pisze sie bez przecinka i zdania kończy sie kropką

użytkownik usunięty

Nie sledze newsów z SW bo wiem ze nie są oparte na faktach

użytkownik usunięty

uwierz w to na serio mnie tak nauczono

ocenił(a) film na 8

Ej, ale wiesz, że przecinków nie stawia się miedzy zdaniami, tylko wewnątrz nich...?

użytkownik usunięty
Darth__Envious

teraz to wiem jednak w mojej podstawówce uznano inaczej

ocenił(a) film na 8

Ale z Ciebie dzieciak. Hahahahaha :D Jakbym czytał postu dwunastolatka... Chyba że nim jesteś... :D

użytkownik usunięty
Darth__Envious

jak po pisowni sie domyśliłeś że jestem dzieciakiem . To rozwieje twoje wątpliwości bo tak mnie nauczono w podstawówce i gimnazjum

użytkownik usunięty

skończyłem podstawówkę i gimnazjum 11 lat temu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem