Witajcie jestem nowy w społeczności FilmWeb i odnoście star wars 7 zastanawia mnie czy pojawi się Ahsoka Tano jest to moja ulubiona bohaterka z wojen klonów . Jak wy myślicie ??
Ty nadal swoje . Przypominasz mi pewnego typa Mateuszka on próbuje tak jak ty też narzucić swoje zdanie aby odejść z petycji o powrót dragon balla . Masz z nim wiele wspólnego
przestań uważać że disney uważa ze Ahsoka jest głupią postacią . Czytałem wiele jnfo od Disneya uważnie i nigdzie tak nie było napisane jak ty uważasz .
Nigdzie nie jest tak napisane że disney stwierdził ze postać Ahsoki jest głupia . I nie ucięli jej wątku tylko zakończyła sie jej historia w wojnach klonów . Nazmyślałeś to tylko takim jak ty sie wydaje że Ahsoka psuła SW
nie myśl sobie że ten temat będzie całkowicie zamknięty tylko dlatego że znalazłeś niby ifo w których disney tak uważa !! Pokaż strone !!!
już załapałeś załamanie nerwowe ? chyba pierwszy raz od założenia konta kogoś obraziłeś bo nie potrafisz znieśc myśli że jej nie będzie ?
proszę bardzo, kolejne cytaty:
"(...) denies rumors that Ashoka Tano will appear in the new Episode. Star Wars® will be much better without her" - Disney®
"Except for Jar Jar she is the worst and childish character in whole Star Wars® universe." - Disney®
"(...) do not rule out even delete Clone Wars® from Star Wars® universe because of her character" - Disney®
nie przekonuje mnie to to nie jest info od Disneya . Niezła próba cwaniaczku bo mącisz
dlaczego mnie obrażasz ? ja cie nie obrażam szanuje twoje zdanie . ty nie szanujesz mojego ale najważniejsze jest to że nie szanujesz nawet zdania J.J Abramsa i wytwórni Disney skoro ciskasz się na prawo i lewo że ona MUSI BYĆ . Im szybciej się z tym pogodzisz tym lepiej , zrozum ja szanuje twoje zdanie i przeciwnicy tej postaci też je szanują wszyscy je szanują ale jej nie będzie . Trudno , ja np bardzo lubię C3PO i mam nadzieję tak jak inni fani tej postaci że on jednak będzie .
ale jaka premiera pokaże kto ma racje ? J.J Ambrams i wytwórnia Disney mają racje i to się okaże na premierze . za to Skoro mówią że Ashoka nie będzie w filmie to ona się na tej premierze nie okaże .
ja czytałem info od disney i podałem ci cytaty nawet że jej nie będzie . ty mnie już obrażasz bo nie potrafisz tego znieść że jej nie będzie . Ja wiem i inni wiedzą że jej nie będzie , trudno ty się przekonasz na premierze że jej nie będzie czas ci pokaże że jej nie będzie . tylko powiedz mi co wtedy zrobisz ? przeprosisz mnie i powiesz że nie miałeś racji , że CI którzy czytali artykuł od disney że jej nie będzie mieli racje ?
Ja mam cie przepraszać ? nie ROZMIESZAJ MNIE !!! Nie mogłeś znieść tej dyskusji wiec wszystko zmyśliłeś od początku do samego końca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wkurzyłem sie ponieważ pokazałeś info które mnie nie przekonało . Zresztą głupio gadasz .
i powtórzę ci ; Premiera pokaże kto ma racje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Denerwują mnie głupie wpisy i głupie gadanie
ty się najwyżej przekonasz na premierze że jej nie będzie , inni to już wiedzą . a najważniejsze że wytwórnia disney to wie bo to oni robią ten film a nie ty . ty głupio gadasz bo wszyscy wiedzą co będzie na premierze , a raczej czego nie będzie . Ashoka Tano nie będzie .
trudno ty się przekonasz na premierze że jej nie będzie czas ci pokaże że jej nie będzie . ale co wtedy zrobisz ? bo to już jest pewne że jej nie będzie a ty dalej swoje że będzie i premiera pokaże kto ma racje . premiera pokaże że ashoka nie będzie a racje już mają ci którzy to wiedzą
widzisz ty się już denerwujesz a ja jestem spokojny . bo ja wiem i czytałem info od disney że jej nie będzie a do ciebie to powoli dociera ze jej nie będzie i probujesz sie rozpaczliwie bronic . i to ty głupio gadasz bo już nie wiesz co powiedzieć , wiesz dobrze że mam racje bo nie mogę jej nie mieć skoro ludzie robiący ten film wiedzą że jej nie będzie w tym filmie .
Ja wywodzę sie z rodziny w której denerwujące jest głupie gadanie takich jak ty .
Wszystko okaże sie na premierze . Nie mogłeś znieść tej dyskusji i chcąc wreszcie ją zakończyć znalazłeś jakieś info oparte nie na rzeczywistych faktach tylko na fikcjach .
widzisz ? mam rację w 100% . oto dlaczego:
1. przedstawiłęm sprawdzone info które Ty negujesz bo nie możesz uwierzyć w to że jej nie będzie
2. obrażasz mnie bo nie możesz uwierzyć że jej nie będzie
3. ja cały czas jestem spokojny , ty po pierwszym szoku że jej nie będzie już się uspokoiłeś i używasz moich argumentow
4. pokazałeś klasyczny przypadek odwrocenia , wypierasz ze świadomości informacje że jej nie będzie
5. obrażąsz mnie bo nie możesz uwierzyć że jej nie będzie
6. dopóki każdemu narzucałeś swoje zdanie że ona będzie byłeś spokojny , kiedy twoja teoria runęła jak domek z kart zacząłeś się rzucać na prawo i lewo i mnie obrażać , nie potrafiłeś nad sobą zapanować
7. bo nie mogłęś uwierzyć że jej nie będzie
wszystkim mówiłeś że ona będzie i narzucałeś każdemu swoje zdanie -> mówiłeś że ci którzy nie lubią Ashoki to pseudofani -> specjalnie poświęciłem kilka dni na szukanie artykułu który potwierdza to o czym mówią ludzie, że jej nie będzie -> dotarło to do ciebie i się wkurzyłeś, zacząłeś krzyczeć , obrażać bo wyszło na jaw że nie masz racji -> uspokoiłeś się i wmawiasz sobie że ona jednak będzie.
wydaje mi się że ty sobie ja wymyślisz sam na ekranie . wierzysz tak mocno w to że ona będzie w SW że wymyślisz sobie w głowie kompletnie inny film niż to co inni obejrzą . a później będziesz wszystkim wmawiał że ona jednak była w filmie a cały świat poza tobą jednym to pseudofani i przeciwnicy tej postaci .
Też uważam, że tano się nie pojawi. Nawet nie będe tłumaczył czemu, po pierwsze sam wymieniłeś powody, po drugie już miałem dzisiaj bardzo podobną dyskusję z kolegą poniżej, i dokładnie wiem jak bezsensowna jest z nim wymiana zdań.
hahah no sory, ale akurat twoja opinia bardziej mnie bawi niż obraża :D Naczytałem się tyle twoich komentarzy, by wiedzieć że ciebie po prostu nie warto brać poważnie. Dla mnie jesteś taką niezamierzoną star warsową wersją Katedry. Ja jestem wariatem ? To raczej tobie pęka żyłka, że ktos śmiał coś ci powiedzieć, co nie pasuje do twojej wersji świata, i tego prawdziwego i fikcyjnego. "Grrr jak śmiesz powiedzieć ze nie będzie tano grr.." Przestań się zgrywać na Hulka.
chcesz to popieraj Pietro Pierre ale i tak premiera nowszej trylogii rozstrzygnie kto ma racje . I ja nie wyzywam od wariatów tylko mówię że robisz z siebie wariata a to jest różnica .
Pełno tu takich, multi-kont, sieć jest zaśmiecona takimi właśnie informacjami człowieku
ale to nie jest info z filmweb . serio jesteś aż tak uparty i nie chcesz odpuścić? ok , po tym co ci powiem starcisz sens istnienia chyba , bo uświadom to sobie , Ashoka Tano nie będzie w filmie !
"Info pochodzi z artykułu "Star Wars under the Disney flag", który to artykuł został napisany przez Henry McAvona , dziennikarza. Info do artykułu udzielili pracownicy Disney na ComicCon w SanDiego, i nie są to plotki ani spekulacje tylko autentyczne informacje dotyczące planów filmowych studia Disney i przedstawiają aktualne i nie podlegające zmianie stanowisko reżysera i scenarzystów Lawrenca Kasdana i J.J. Abramsa. Wysłałem Ci kilka cytatów z artykułu dla tego typa na filmwebie żeby go wyprowadzić z błędu, że tej dziecinnej Ashoki nie będzie."
"Niestety nie mogę Ci przesłać całego art. - sam nawet go nie widziałem w całości - obowiązuje jeszcze cisza prasowa w US i zakaz publikacji, ale Henry podesłał mi parę cytatów. Ale info co do Tano są potwierdzone, nie będzie jej (i dobrze, strasznie infantylna postać;)"
sam to dostałem od starego kumpla ze studiów , mieszka w stanach teraz (wyjechał na wymianę studencką i już nie wrócił, ma dwójkę małych mulatów) i jest wielkim geekiem SW . przyjaźni się z tym całym Henrym . jeśli mi nie wierzysz nie musisz czekać nawet do premiery kto ma racje , poczekaj aż zniosą embargo prasowe .
więc teraz kiedy twoje nadzieje i marzenia runęły w gruzach można uznać dyskusję za zakończoną . a jeśli zamierzasz nadal upierać się przy swoim pisz chociaż "koniec embarga prasowego pokaże kto ma racje" zamiast "premiera pokaże kto ma racje"
moje marzenie wcale nie runęły w gruzach . Tylko zdumiewa mnie twoja upartość pisałem ci wielokrotnie wcześniej ze dyskusja skończona . A to ty dalej swoje wydziwiasz nie ja