Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261364
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Ahsoka Tano

użytkownik usunięty

Witajcie jestem nowy w społeczności FilmWeb i odnoście star wars 7 zastanawia mnie czy pojawi się Ahsoka Tano jest to moja ulubiona bohaterka z wojen klonów . Jak wy myślicie ??

użytkownik usunięty
PietroPierre

Ty nadal swoje . Przypominasz mi pewnego typa Mateuszka on próbuje tak jak ty też narzucić swoje zdanie aby odejść z petycji o powrót dragon balla . Masz z nim wiele wspólnego

użytkownik usunięty

pewnie jesteś jego bratem lub kuzynem

użytkownik usunięty
PietroPierre

przestań uważać że disney uważa ze Ahsoka jest głupią postacią . Czytałem wiele jnfo od Disneya uważnie i nigdzie tak nie było napisane jak ty uważasz .

użytkownik usunięty

sory za błąd chciałem napisać info nie jnfo

użytkownik usunięty
PietroPierre

masz coś z głową człowieku bo zmyślasz !!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

nie ma takiego info nigdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
PietroPierre

Nigdzie nie jest tak napisane że disney stwierdził ze postać Ahsoki jest głupia . I nie ucięli jej wątku tylko zakończyła sie jej historia w wojnach klonów . Nazmyślałeś to tylko takim jak ty sie wydaje że Ahsoka psuła SW

ocenił(a) film na 9

oczywiście że jest tak napisane przecież to czytałem . nawet wkleiłem cytat .

użytkownik usunięty
PietroPierre

gdzie jest cytat od disneya cwaniaczku ?

użytkownik usunięty

nie myśl sobie że ten temat będzie całkowicie zamknięty tylko dlatego że znalazłeś niby ifo w których disney tak uważa !! Pokaż strone !!!

ocenił(a) film na 9

już załapałeś załamanie nerwowe ? chyba pierwszy raz od założenia konta kogoś obraziłeś bo nie potrafisz znieśc myśli że jej nie będzie ?

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

proszę bardzo, kolejne cytaty:
"(...) denies rumors that Ashoka Tano will appear in the new Episode. Star Wars® will be much better without her" - Disney®
"Except for Jar Jar she is the worst and childish character in whole Star Wars® universe." - Disney®
"(...) do not rule out even delete Clone Wars® from Star Wars® universe because of her character" - Disney®

użytkownik usunięty
PietroPierre

nie przekonuje mnie to to nie jest info od Disneya . Niezła próba cwaniaczku bo mącisz

użytkownik usunięty
PietroPierre

denerwuje mnie głupie gadanie jak twoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

powtórzę ci kolejny raz ; Premiera pokaże kto ma racje !!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9

dlaczego mnie obrażasz ? ja cie nie obrażam szanuje twoje zdanie . ty nie szanujesz mojego ale najważniejsze jest to że nie szanujesz nawet zdania J.J Abramsa i wytwórni Disney skoro ciskasz się na prawo i lewo że ona MUSI BYĆ . Im szybciej się z tym pogodzisz tym lepiej , zrozum ja szanuje twoje zdanie i przeciwnicy tej postaci też je szanują wszyscy je szanują ale jej nie będzie . Trudno , ja np bardzo lubię C3PO i mam nadzieję tak jak inni fani tej postaci że on jednak będzie .

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

ale jaka premiera pokaże kto ma racje ? J.J Ambrams i wytwórnia Disney mają racje i to się okaże na premierze . za to Skoro mówią że Ashoka nie będzie w filmie to ona się na tej premierze nie okaże .

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

ja czytałem info od disney i podałem ci cytaty nawet że jej nie będzie . ty mnie już obrażasz bo nie potrafisz tego znieść że jej nie będzie . Ja wiem i inni wiedzą że jej nie będzie , trudno ty się przekonasz na premierze że jej nie będzie czas ci pokaże że jej nie będzie . tylko powiedz mi co wtedy zrobisz ? przeprosisz mnie i powiesz że nie miałeś racji , że CI którzy czytali artykuł od disney że jej nie będzie mieli racje ?

użytkownik usunięty
PietroPierre

nie denerwuj mnie dobrze ?!!!

użytkownik usunięty

Ja mam cie przepraszać ? nie ROZMIESZAJ MNIE !!! Nie mogłeś znieść tej dyskusji wiec wszystko zmyśliłeś od początku do samego końca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
PietroPierre

Wkurzyłem sie ponieważ pokazałeś info które mnie nie przekonało . Zresztą głupio gadasz .

użytkownik usunięty

i powtórzę ci ; Premiera pokaże kto ma racje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Denerwują mnie głupie wpisy i głupie gadanie

ocenił(a) film na 9

ty się najwyżej przekonasz na premierze że jej nie będzie , inni to już wiedzą . a najważniejsze że wytwórnia disney to wie bo to oni robią ten film a nie ty . ty głupio gadasz bo wszyscy wiedzą co będzie na premierze , a raczej czego nie będzie . Ashoka Tano nie będzie .

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

trudno ty się przekonasz na premierze że jej nie będzie czas ci pokaże że jej nie będzie . ale co wtedy zrobisz ? bo to już jest pewne że jej nie będzie a ty dalej swoje że będzie i premiera pokaże kto ma racje . premiera pokaże że ashoka nie będzie a racje już mają ci którzy to wiedzą

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

widzisz ty się już denerwujesz a ja jestem spokojny . bo ja wiem i czytałem info od disney że jej nie będzie a do ciebie to powoli dociera ze jej nie będzie i probujesz sie rozpaczliwie bronic . i to ty głupio gadasz bo już nie wiesz co powiedzieć , wiesz dobrze że mam racje bo nie mogę jej nie mieć skoro ludzie robiący ten film wiedzą że jej nie będzie w tym filmie .

użytkownik usunięty
PietroPierre

Ja wywodzę sie z rodziny w której denerwujące jest głupie gadanie takich jak ty .

użytkownik usunięty

Wszystko okaże sie na premierze . Nie mogłeś znieść tej dyskusji i chcąc wreszcie ją zakończyć znalazłeś jakieś info oparte nie na rzeczywistych faktach tylko na fikcjach .

użytkownik usunięty

mnie wogóle te info nie przekonuje jestem przekonany że je zmyśliłeś

ocenił(a) film na 9

widzisz ? mam rację w 100% . oto dlaczego:
1. przedstawiłęm sprawdzone info które Ty negujesz bo nie możesz uwierzyć w to że jej nie będzie
2. obrażasz mnie bo nie możesz uwierzyć że jej nie będzie
3. ja cały czas jestem spokojny , ty po pierwszym szoku że jej nie będzie już się uspokoiłeś i używasz moich argumentow
4. pokazałeś klasyczny przypadek odwrocenia , wypierasz ze świadomości informacje że jej nie będzie
5. obrażąsz mnie bo nie możesz uwierzyć że jej nie będzie
6. dopóki każdemu narzucałeś swoje zdanie że ona będzie byłeś spokojny , kiedy twoja teoria runęła jak domek z kart zacząłeś się rzucać na prawo i lewo i mnie obrażać , nie potrafiłeś nad sobą zapanować
7. bo nie mogłęś uwierzyć że jej nie będzie

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

wszystkim mówiłeś że ona będzie i narzucałeś każdemu swoje zdanie -> mówiłeś że ci którzy nie lubią Ashoki to pseudofani -> specjalnie poświęciłem kilka dni na szukanie artykułu który potwierdza to o czym mówią ludzie, że jej nie będzie -> dotarło to do ciebie i się wkurzyłeś, zacząłeś krzyczeć , obrażać bo wyszło na jaw że nie masz racji -> uspokoiłeś się i wmawiasz sobie że ona jednak będzie.
wydaje mi się że ty sobie ja wymyślisz sam na ekranie . wierzysz tak mocno w to że ona będzie w SW że wymyślisz sobie w głowie kompletnie inny film niż to co inni obejrzą . a później będziesz wszystkim wmawiał że ona jednak była w filmie a cały świat poza tobą jednym to pseudofani i przeciwnicy tej postaci .

użytkownik usunięty
PietroPierre

Doprawdy, wyborna teza, milordzie.

ocenił(a) film na 9

Dzięki Ci za estymę, jaką darzysz mą wypowiedź.

użytkownik usunięty
PietroPierre

Też uważam, że tano się nie pojawi. Nawet nie będe tłumaczył czemu, po pierwsze sam wymieniłeś powody, po drugie już miałem dzisiaj bardzo podobną dyskusję z kolegą poniżej, i dokładnie wiem jak bezsensowna jest z nim wymiana zdań.

użytkownik usunięty

ty też robisz z siebie wariata tak jak Pietro Pirre

użytkownik usunięty

hahah no sory, ale akurat twoja opinia bardziej mnie bawi niż obraża :D Naczytałem się tyle twoich komentarzy, by wiedzieć że ciebie po prostu nie warto brać poważnie. Dla mnie jesteś taką niezamierzoną star warsową wersją Katedry. Ja jestem wariatem ? To raczej tobie pęka żyłka, że ktos śmiał coś ci powiedzieć, co nie pasuje do twojej wersji świata, i tego prawdziwego i fikcyjnego. "Grrr jak śmiesz powiedzieć ze nie będzie tano grr.." Przestań się zgrywać na Hulka.

użytkownik usunięty

chcesz to popieraj Pietro Pierre ale i tak premiera nowszej trylogii rozstrzygnie kto ma racje . I ja nie wyzywam od wariatów tylko mówię że robisz z siebie wariata a to jest różnica .

użytkownik usunięty

i nikt prócz ciebie nie uważa tak że mnie nie należy brać na poważnie .

użytkownik usunięty
PietroPierre

Pełno tu takich, multi-kont, sieć jest zaśmiecona takimi właśnie informacjami człowieku

użytkownik usunięty

więc nie myśl sobie że ten temat jest zakończony

ocenił(a) film na 9

ale to nie jest info z filmweb . serio jesteś aż tak uparty i nie chcesz odpuścić? ok , po tym co ci powiem starcisz sens istnienia chyba , bo uświadom to sobie , Ashoka Tano nie będzie w filmie !
"Info pochodzi z artykułu "Star Wars under the Disney flag", który to artykuł został napisany przez Henry McAvona , dziennikarza. Info do artykułu udzielili pracownicy Disney na ComicCon w SanDiego, i nie są to plotki ani spekulacje tylko autentyczne informacje dotyczące planów filmowych studia Disney i przedstawiają aktualne i nie podlegające zmianie stanowisko reżysera i scenarzystów Lawrenca Kasdana i J.J. Abramsa. Wysłałem Ci kilka cytatów z artykułu dla tego typa na filmwebie żeby go wyprowadzić z błędu, że tej dziecinnej Ashoki nie będzie."

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

"Niestety nie mogę Ci przesłać całego art. - sam nawet go nie widziałem w całości - obowiązuje jeszcze cisza prasowa w US i zakaz publikacji, ale Henry podesłał mi parę cytatów. Ale info co do Tano są potwierdzone, nie będzie jej (i dobrze, strasznie infantylna postać;)"

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

sam to dostałem od starego kumpla ze studiów , mieszka w stanach teraz (wyjechał na wymianę studencką i już nie wrócił, ma dwójkę małych mulatów) i jest wielkim geekiem SW . przyjaźni się z tym całym Henrym . jeśli mi nie wierzysz nie musisz czekać nawet do premiery kto ma racje , poczekaj aż zniosą embargo prasowe .

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

więc teraz kiedy twoje nadzieje i marzenia runęły w gruzach można uznać dyskusję za zakończoną . a jeśli zamierzasz nadal upierać się przy swoim pisz chociaż "koniec embarga prasowego pokaże kto ma racje" zamiast "premiera pokaże kto ma racje"

użytkownik usunięty
PietroPierre

moje marzenie wcale nie runęły w gruzach . Tylko zdumiewa mnie twoja upartość pisałem ci wielokrotnie wcześniej ze dyskusja skończona . A to ty dalej swoje wydziwiasz nie ja

ocenił(a) film na 8

Yyy... Tak na serio, to właśnie pisałeś, że dyskusja nie jest skończona...

użytkownik usunięty
Darth__Envious

mnie meczy dyskusja z Pietro Pirre i i znim chce skończyć dyskusje

użytkownik usunięty
PietroPierre

Nie przejmuje sie tobą i twoimi fałszywymi wymysłami

ocenił(a) film na 9

a ja nie przejmuje się tobą i twoimi fałszywymi nadziejami

użytkownik usunięty
PietroPierre

ja nie mam fałszywych nadziei ja wiem jaka jest prawda .

użytkownik usunięty

dość czasu na ciebie straciłem