Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261394
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Ahsoka Tano

użytkownik usunięty

Witajcie jestem nowy w społeczności FilmWeb i odnoście star wars 7 zastanawia mnie czy pojawi się Ahsoka Tano jest to moja ulubiona bohaterka z wojen klonów . Jak wy myślicie ??

ocenił(a) film na 9

Tak ty masz falsyzywe nadzieje i faktycznie wiesz jaka jest prawda - Ashoka Tano nie bedzie w filmie . wiesz o tym ale albo nie chcesz przyznac sie do bledu albo masz obsesje na jej punkcie .

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

Zrozum ze w tej chwili zachowujesz sie tak jakbys mowil ze ty jestes Ashoka Tano . Ze kazdy sie myli , ze dowody na to ze jestes czlowiekiem nic nie znacza i w nie nie wierzysz bo jestes Ashoka Tano .

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

I wiesz ze mam racje , nie masz juz zadnych argumentow i doskonale znasz prawde - Ashoka Tano nie bedzie w filmie . Dlatego raz piszesz ze temat nie jest zakonczony innym razem ze jest zakonczony . Chcesz oszczedzic sobie wstydu a jednoczesnie masz taka obsesje na punkcie tej postaci , ze nie potrafisz przyjac do wiadomosci ze jej nie bedzie . Niestety temat faktycznie nie podlega dalszej dyskusji bo to ja mam racje i o tym wiesz . Dlatego z spokojnego wmawianoa wszystkim swoich pogladow przeszedles do ataku i agresji , rezygnacji i zdenerwowańia kiedy dowiedziales sie ode mnie ze jej nie bedzie . Teraz juz sie uspokajasz i znow wmawiasz wszystkim ze ona bedzie , jednak robisz to nieudolnie . Wiesz dlaczego ? Bo w glebi duszy juz wiesz , ze przegrales , ze jej nie bedzie . Jakas czesc ciebie jednak kocha Ashoke i walczy zludnymi nadziejami i wiara w jej pojawienie sie , ale nie ma to juz sensu . Odpusc , Ashoka Tano nie pojawi sie .

ocenił(a) film na 9
PietroPierre

Twoja odpowiedz ze jednak sie pojawi i "premiera pokaze czas pokaze kto ma racje" tylko potwierdzi moja teze (ta czesc z miloscia do Ashoki i wypieraniem faktow) . Brak odpowiedzi rowniez ja potwierdzi (czesc o wstydzie porazki) . Wszyscy juz widza ze nie masz racji , ty rowniez to widzisz ale sie nie przyznasz .

użytkownik usunięty
PietroPierre

zadam ci jedno pytanie ; Przekonany jesteś że to info które znalazłeś które ciebie przekonało mnie nie jest prawdziwe ?

użytkownik usunięty

Ja poznałem sie na info w internecie i nie ma tak że jest w necie całkowita prawda . Net zawiera 50 % prawdy 50% nie prawdy

użytkownik usunięty

I przestań sie wypowiadać w liczbie mnogiej bo nie jesteś wszyscy

ocenił(a) film na 9

Przekonasz sie sam ze to info ktore mnie przekonalo ciebie jest prawdziwe kiedy przekonasz sie o zniesieniu embarga prasowego .
Teraz moja kolej na pytanie ; czy bedziesz tak rozczarowany nie pojawieniem sie Ashoki ze wyjdziesz z kina na premierze ?

użytkownik usunięty
PietroPierre

Mnie na premierze nie bedzie ponieważ bedzie zbyt duży tłum ludzi . Pójde do kina kiedy indziej .Zrozum człowieku że net nie zawiera całkowitej prawdy . Jest w tym 50 % prawdy drugie 50 % nie prawdy

użytkownik usunięty

Poznałem sie na tym

użytkownik usunięty
PietroPierre

W necie nie ma całkowitej prawdy . I skąd masz pewność że to info które znalazłeś jest prawdziwe ?

ocenił(a) film na 9

A skad masz pewnosc ze twoje info ktore znalazles jest prawdziwe ?

użytkownik usunięty
PietroPierre

Przeczytałem je z pełną uwagą . Próbowałem przesłać to info ale sie nie dało

ocenił(a) film na 9

i tylko tyle ? Zrozum czlowieku ze net nie zawiera calkowitej prawdy . Jest 50% ptawdy i 50% nieprawdy . Poznalem sie na tym czytajac info o pojawieniu sie Ashoka Tano w filmie , to wlasnie jest nieprawda .

użytkownik usunięty
PietroPierre

A twoje info jest niby prawdziwe ?

użytkownik usunięty
PietroPierre

Poznałem sie na necie . Kiedyś tak jak tobie też mi sie wydawało że net zawiera całkowitą prawdę . Z czasem przekonałem sie że w necie jest 50 % prawdy drugie 50 % nie prawdy . I ty też sie przekonasz

ocenił(a) film na 9

Ja juz sie wlasnie przekonalem . Przeczytalem info o tym ze Ashoka Tano pojawi sie w filmie , a to przeciez nieprawda . Za to info ze sie nie pojawi jest prawdziwe . 50% nieprawdy i 50 % prawdy dokladnie tak jak mowisz

użytkownik usunięty
PietroPierre

Słuchaj ty masz inne zdanie a ja inne . Ty głęboko wierzysz w te info które ty znalazłeś a ja wierze w to info które ja znalazłem . Premiera pokaże kto ma racje

użytkownik usunięty

i nie przekonasz mnie do swych racji . Tak jak ja do swoich . Każdy jest inny

ocenił(a) film na 9

znow wmawiasz wszystkim ze ona bedzie , jednak robisz to nieudolnie . Wiesz dlaczego ? Bo w glebi duszy juz wiesz , ze przegrales , ze jej nie bedzie . Jakas czesc ciebie jednak kocha Ashoke i walczy zludnymi nadziejami i wiara w jej pojawienie sie , ale nie ma to juz sensu . Odpusc , Ashoka Tano nie pojawi sie .

użytkownik usunięty
PietroPierre

Robisz ze mnie wariata skoro przekonany jesteś że znów komuś wmawiam że ona sie pojawi . I to ty wreszcie odpuść ja mówiłem ci wielokrotnie że koniec tematu a ty wałkujesz dalej

użytkownik usunięty

A tak naprawdę to ty robisz z siebie wariata

użytkownik usunięty

i jeszcze raz ci powtórzę ; Premiera pokaże kto ma racje . I koniec tego tematu nie chce już z tobą gadać

ocenił(a) film na 9

ale ja nie wierze w info ktore znalalzem bo go jie znalazlem . Podeslal mi to moj kolega ze stanow , ktorego kolega pisal artykul o marce SW pod skrzydlami disney i o tym jaki nowy film bedzie . Dowiedzial sie wszystkiego na ComicCon w SanDiego od ludzi pracujacych nad tym filmem . Poza tym ja w to info jie wierze bo ja wiem ze to orawda ze Ashoki nie bedzie . Tybtez to wczoraj wiedziales jak ci tlumaczylem , ale juz dzis wszystko wyparles i dalej swoje gadasz . Potwierdzasz wszystkie moje slowa masz obsesje na punkcie Ashoka Tano

użytkownik usunięty
PietroPierre

No to twój kolega mógł cie w balona zrobić . Nie pomyślałeś o tym ? Nie chce już wałkować tego tematu w dodatku mnie obrażasz uważając że mam obsesje

użytkownik usunięty

i nie potwierdzam twoich słów i jeszcze raz ci powtórzę ; Premiera pokaże kto ma racje .

ocenił(a) film na 9

Wlasnie caly czas potwierdzasz moje slowa . Premiera nie pokaze kto ma racje , bo mam ja ja . W dodatku premiera nje pokaze tez Ashoki .

użytkownik usunięty
PietroPierre

człowieku nie mam ochoty z tobą gadać wariata z siebie robisz

użytkownik usunięty

ty masz jaja ? Raczej masz głowę wypełnioną powietrzem jak balon zamiast rozumu

ocenił(a) film na 9

mam głowę wypełnioną informacjami a jedną z nich jest to żę Ashoka Tano nie będzie .

użytkownik usunięty
PietroPierre

Ja wiem z innego źródła że będzie

użytkownik usunięty

ale i tak premiera pokaże kto ma racje i nie ma co wałkować tego tematu w kółko

użytkownik usunięty
PietroPierre

Więc mam takie pytanie do ciebie ; Czy twój kolega pracujący w w stanach wyjawił ci jaką role bedzie miała Lupia Nyngo ?

użytkownik usunięty

nie masz co mi wpajać tej informacji ponieważ ja sam muszę sie przekonać że to prawda

ocenił(a) film na 9

@Az42 A tak w ogóle to ile ty masz lat ?? Pytam z ciekawość...

użytkownik usunięty
mattian23374

za trzy lata skończę 30 lat

użytkownik usunięty

ty ile masz lat ?

ocenił(a) film na 9

nie wyjawil jaka role bedzie miala Lupia bo obowiazuje cisza prasowa . powiedzial ze nie bedzie to rola Ashoki , bo w ogole takiej postaci w tym filmie nie bedzie . Premiera pokaze kto ma racje , ale na pewno nie masz jej ty . Nie masz racji tak samo jak scenarzysci tego filmu nie maja Ashoki w planach .
I mam pytanie ; kto ci powiedzial ze za 3 lata komczysz 30 lat ?

użytkownik usunięty
PietroPierre

nikt mi nie powiedział ze za 3 lata kończę 30 lat . Myślisz że od tak porostu w to uwierzę w to info ?

ocenił(a) film na 9

ale jak juz mowilem wczesniej , wszystko co piszesz potwierdza moje slowa . Skoro wymiana zdan na forum doprowadza cie do takiej psychozy to powiedz co zrobisz , jak juz na wlasne oczy zobaczysz ten film i nie znajdziesz w nim Ashoki ? Ani nawet nie uslyszysz w tym filmie jej imienia ? Ja juz wiem ze tak bedzie , ty tez wiedziales ale to wyparles ze swiadomosci . Powiedz mi , co zrobisz wtedy ?

użytkownik usunięty
PietroPierre

nie potwierdzam wcale twoich słów . Wszystko zależy jak Disneyowi wyjdzie nowsza część sagi . Ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi bo jest to tak ; Co by było gdyby . Denerwuje mnie taka gadka szmatka

użytkownik usunięty

ile ty masz lat wogóle ??????

ocenił(a) film na 9

to nie jest dyskusja ; Co by było gdyby , gadka szmatka . Nie jest bo już wiadomo ze Ashoki nie bedzie . Trafia to do ciebie w ogole ? Nie bedzie jej wiec nie ma co gdybac . To jest fakt a nad faktami sie nie gdyba . To tak samo jak z twoim wiekiem . Masz 27 lat i dyskusja na ten temat to nie gadka szmatka , co by bylo gdyby . Nie gdyba sie nad faktami , masz 27 lat i juz . Tak samo Ashoki nie bedzie i juz .

użytkownik usunięty
PietroPierre

Najpierw odpowiedz ile ty masz lat cwaniaczku . A co do tego info ; Musze przekonać sie sam !!

użytkownik usunięty

a mój kumpel tez pracuje w stanach i mówi mi ze Ahsoka bedzie w nowszej trylogii

użytkownik usunięty

i na takich jak ty mówi ; Nie przejmuj sie dzieciakami neostrady .

użytkownik usunięty
PietroPierre

jeśli po pisowni domyślasz sie że jestem dzieciakiem to rozwiej twoje wątpliwości ponieważ tak mnie nauczono w podstawówce i gimnazjum

ocenił(a) film na 9

rozwiewam swoje watpliwosci , tak jak nauczono cie w podstawowce i gimnazjum .

użytkownik usunięty
PietroPierre

nie żartuje naprawdę tak mnie nauczono . Podstawówkę i gimnazjum dawno temu skończyłem

użytkownik usunięty

ile masz lat ?