Witajcie jestem nowy w społeczności FilmWeb i odnoście star wars 7 zastanawia mnie czy pojawi się Ahsoka Tano jest to moja ulubiona bohaterka z wojen klonów . Jak wy myślicie ??
jak nie wierzysz w to że tak mnie nauczyli w podstawówce i gimnazjum 11 lat temu to twoja sprawa . Ja sie trzymam tego co mnie uczono
Jak to??? To św. Mikołaj nie istnieje?!!11! To kto zostawia mi prezenty pod choinką?!!!111!?
znaczy sory, Az42, a tano tylko Zastępuje rudolfa. trzyma zaprzeg w zębach i ciągnie sanie
ciebie to naprawdę żarty sie trzymają . Nie jest to zabawne wcale . Jak możesz uważać że nie ma świętego mikołaja ?!! Są tacy którzy w niego wierzą np ja .
Masz rację, ja jestem św mikołajem, testowałem tylko jego wiarę. Ty na szczęście zdałeś. Będziesz miał w tym roku bonusowy prezent ode mnie za wiernosć.
O, kurde, dzięki, stary... Uspokoiłeś mnie. A przez chwilę naprawdę myślałem, że nie ma Mikołaja... ;_;
Spoko . Są ludzie którzy nie wierzą w święto mikołaja np MACBALLISTIC i z takimi sie dojdzie do porozumienia .
Przecież własnie ujawniłem swoją tożsamość. I jak powiedziałem, ty zdałeś test. Będzie zatem boagto pod choinką w tym roku.
Sledze info od disney ashoka tano ona jej nie bedzie. Premiera pokaze kto ma racje. Mam nadzieje ze jej nie bedzie moim zdaniem to glupia postac a kto mysli inqczej probuje narzucic mi swoj swiatopoglad. Tak was denerwuje ze ktos ma swoje zdanie ? To glupia postac moim zdaniem. Premiera pokaze kto ma racje
Ale rozmowa. 'Narzucacie nam swoje zdanie'. 'Nie to wy narzucacie swoje zdanie'. Gdzie wymiana poglądów? Chciałam przeczytać dlaczego ta postać jest kiepska, albo dlaczego jest fajna, a przede wszystkim co to za postać? nie kojarzę jej z filmów.
po 1 Ahsoka Tano nie występowała w filmie tylko w wojnach klonów animowanych
po 2 Ahsoka była padawanką Anakina
Jedni uważają wojny klonów za zwykłą bajkę która nie ma nic wspólnego z kontumacją sagi . A drudzy jak ja uważamy że jest to kontuacja sagi
po 4 została przydzielona do Anakina w filmie pełnometrażowym wojnach klonów a odkrył ją mistrz Plo kun i zabrał Ahsoke do świątyni na coruscant
fani SW filmów aktorskich chcą takim jak ja wmówić ze wojny klonów to zwykła bajka dla dzieci . I zrozumieć nie chcą że nie każdy nazywa wojny klonów zwykłą bajką
Fani CW animowanych chca takim jak ja wmówić ze wojny klonow to kontynuacja sagi . I zrozumiec nie chca ze nie kazdy nazywa wojny klonow kontynuacja sagi
Zmartwię cię, nie ma podstaw by robić sobie złudne nadzieje. O ile się założysz?
Ahsoka nie zginęła ponieważ opuściła zakon jedi w finałowym odcinku 5 serii wojen klonów .
http://pl.jedi.wikia.com/wiki/Ahsoka_Tano tutaj o tym masz jest na początku artykułu o tym
Zakładając, że skoro Wojny Klonów 2008 są kanoniczne, mogłaby się pojawić. Ale, nie sądzę, żeby była w Przebudzeniu Mocy. Może być o niej jakaś wzmianka, ale raczej postaci nie zobaczymy. Istnieje szansa, że w kolejnych filmach trylogii, spin-offach, itd. może się pojawić.
i mamy nadzieje że Ahsoka pojawi sie w nowszej trylogii . Premiera pokaże kto ma racje .
Mamy nadzieje ze Ashoka nie pojawi sie w nowszej trylogii . Premiera pokaze kto ma racje
Myslisz sie, tacy jak Ty nie zaliczaja sie do prawdziwych fanow SW. Tylko przeciwnicy tej postaci sa prawdzwymi fanami, wiem to bo sledze info od disney. Naprawde disney tak mowi cytat "(...) only opponets of Ashoka Tano are truly SW fans" - Disney®
Nie myle , sledze info od disney a oni sami mowia , ze ci ktorzy lubia postac Ashoka Tano to pseudofani
jedni jak ja lubią tą postać i wojny klonów uważają za kontumacje fabuły SW .Zaś drudzy jak ty są przekonani że postać Ahsoki jest głupia i wojny klonów to zwykła bajka . Jeśli liczysz na to że każdy polubi wersje aktorskie SW to sie grubo mylisz . Zrozum że każdy jest inny
Mowili jeszcze w tym artykule ze to glupia postac , ze jest pomylka tworcza dlatego ucieli jej watek ze odeszla z zakonu i nic dalej nie wiadomo . Tez bylo tam o tym , ze chcieli skasowac CW bo Ashoka Tano psuje cale SW , ale nie mogli bo sam disney to robil i jest kanoniczne niestety .
To ty obrazasz bo najpierw mowisz ze jak ktos Ashoki nie lubi to pseudofan , a pozniej ze kazdy ma swoje zdanie . Ja tez tak muslalem , ze kazdy ma swoje zdanie ale jak przeczytalem ten artykul od disney to juz wiem ze nie mizna miec swojego zdania jak jest sie prawdziwym fanem SW
Ja obrażam ? Ja od kiedy założyłem na Filmweb swoje konto to na nikogo sie nie rzucam i nie obrażam . Za to na mnie sie rzucają i obrażają jak ty
nazywanie kogoś pseudofanem SW nie jest obraźliwe tylko stwierdzeniem oczywistego faktu
Zbaczasz z tematu , nie wiesz juz co powoedziec . Ja nie obrazam nikogo nigdzie , a jak podalem sprawdzone info jak jest w rzeczywistosci i kto ma racje to zbaczasz z tematu . Juz wiemy ze Ashoka Tano nie pojawi sie bo disney uwaza ze to glupia postac (chcieli przez nia skasowac cale CW !). Jak nie wierzysz do czekaj do premiery okaze sie czas pokaze