Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261394
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Ahsoka Tano

użytkownik usunięty

Witajcie jestem nowy w społeczności FilmWeb i odnoście star wars 7 zastanawia mnie czy pojawi się Ahsoka Tano jest to moja ulubiona bohaterka z wojen klonów . Jak wy myślicie ??

użytkownik usunięty

"wczoraj założyłem konto":D nie kłam...jesteś bardzo popularny na portalu-zakładasz debilne tematy szukając uwagi innych użytkowników za wszelką cenę,a jak ktoś ci zwraca uwagę to lecisz na skargę do Oro.

Popatrz na datę, to post z 29 października 2014 roku (założył 28 października 2014), więc Az tutaj nie kłamie. XD

użytkownik usunięty
cloe4

już przyznałem swój błąd:D tym razem mu się upiekło przez moje przeoczenie,co nie zmienia faktu że kłamał wcześniej w wątkach które zostały usunięte.

użytkownik usunięty

Fajnie że przyznałeś sie do błędu ale ; Mógłbyś mnie nie obgadywać ? W mojej naturze nie leży kłamstwo i oszustwo . Usunięte wątki już są historią .

użytkownik usunięty

daruj sobie-już ja dobrze wszystko wiem:)

użytkownik usunięty

Ja mam sobie darować ? To ty wlazłeś , w mój dawny wątek . I wzbudziłeś dyskusje

użytkownik usunięty

wlazłem przez pomyłkę,i powiedziałem o tym wszem i wobec,koniec tematu-a ty ewidentnie teraz szukasz zaczepki-zobacz sobie dragonballa czy co tam oglądają takie typki jak ty

ocenił(a) film na 8

Dwie sprawy.
Ahsoka pojawi się najprawdopodobniej w drugim sezonie "Rebeliantów"
Torgutanka w "Przebudzeniu" byłaby starszą kobietą, więc wybór młodziutkiej Lu

użytkownik usunięty
Zbik2005

wszystko okaże sie na premierze

ocenił(a) film na 8

Skończę i oszczędzę ci wstydu.

użytkownik usunięty
Zbik2005

Mi wstydu oszczędzisz ? Raczej ty sobie oszczędzić w wstydu .

ocenił(a) film na 8

"ty sobie oszczędzić w wstydu" I tyle w tym temacie. Pozdrawiam ;]

użytkownik usunięty
Zbik2005

U mnie w podstawówce panowały zupełnie inne metody nauczania . A skończyłem postawówke parę lat temu

ocenił(a) film na 8

W podstawówce? Nie wiem do czego pijesz, ale ciągle piszesz o szkole podstawowej a nie o liceum, gimnazjum czy też o studiach. Braki w wykształceniu czy mamy do czynienia z nieletnim trollem? Cóż, póki co to tyle ode mnie.

użytkownik usunięty
Zbik2005

Jak byś wiedział kiedy zakończyłem edukacje to zrozumiałbyś ze za moich czasów były inne metody nauczania

ocenił(a) film na 8

Cały czas utwierdzasz mnie w przekonaniu, że edukację zakończyłeś bardzo wcześnie. Twój wiek nie jest już istotny.

użytkownik usunięty
Zbik2005

nie bardzo wcześnie tylko kilka lat temu skończyłem edukacje

użytkownik usunięty

i panowały zupełnie inne metody nauczania

ocenił(a) film na 9

Ciekawe ilu jest was przeciwnikow ; wojny klonow to nie kontynuacja sagi a wy ktorzy myslicie inaczej chcecie nam narzucic swoje racje a tak nie jest. Wojny klonow to zwykla bajka a jak myslicie inaczej to nie ogladajcie filmow aktorskich tylko te bajke. Ciekawe ilu jest takich jak wy

użytkownik usunięty
PietroPierre

według takich jak ty wojny klonów to nie kontuacja sagi tylko zwykła bajka dla dzieci .

użytkownik usunięty

My nie narzucamy wam swojego zdania . Tylko wy próbujecie nam wmówić że wojny klonów to zwykła bajka która nie ma nic wspólnego z kontumacją sagi . I zrozumcie wreszcie że nie każdemu jak wam podoba sie aktorskie SW

użytkownik usunięty

i przekonany jestem że to wy jesteście nieliczni

ocenił(a) film na 8

Nie będę się w dalszym ciągu z tobą spierał. Twoje posty mówią same za siebie. Dobranoc. :)

ocenił(a) film na 8
Zbik2005

Hahaha :D Dobrzy są, co nie? ;) Walą ciągle tym samym argumentem i tym samym zdaniem :D

użytkownik usunięty
Darth__Envious

ciebie to bawi ? . Kiedy stawiano przecinek miedzy zdaniami w mojej podstawówce to za to dostawno sie uwage do dzienniczka i dostawano sie jedynki

ocenił(a) film na 8

O cholercia! Dostawało się uwagę do dzienniczka? I jeszcze jedynkę? Ej, chłopie, to ostro... Nieźle Was katowali w tej podstawówce...

użytkownik usunięty
Darth__Envious

naprawdę tak było

ocenił(a) film na 8

No, stary, ja naprawdę rozumiem Twój ból i fobię z dzieciństwa przed przecinkami... Wiesz, lubię Cię, więc powiem Ci moją tajemnicę... Jak ja byłem w podstawówce, to... moi nauczyciele... oni też dawali nam uwagi do dzienniczka za... używanie "ą" i "ę"... Tylko ja po prostu byłem najgorszym uczniem w całej szkole i dlatego używam tych złych literek... No ale co poradzisz? Po prostu tak mnie uczono w podstawówce...

użytkownik usunięty
Darth__Envious

a jak ktoś kwestionował decyzje nauczyciela w mojej podstawówce to odsyłano do dyrektora . Później od dyrektora nagana i nie których wydalano ze szkoły

użytkownik usunięty

a to jeszcze moja tajemnica ; w mojej podstawówce jeszcze dziewczyn nie interesowała edukacja tylko macierzyństwo . I zamiast sie uczyć wolały sie kochać z chłopakami . Mnie też miały na oku

ocenił(a) film na 8

O, cholera! Naprawdę?!!! Ej, to już jest przegięcie... Ale mam nadzieję, że nie dałeś się i z żadną się nie kochałeś... O fuuu, samo słowo jest obrzydliwe....

użytkownik usunięty
Darth__Envious

próbowały rożnych sztuczek ale nie dałem sie im . Na korytarzach widziałem wiele ciężarnych dziewczyn a zza drzwi słyszałem od głosy romansów

ocenił(a) film na 8

O cholerka! Ile one miały lat, że już były w ciąży? :O

użytkownik usunięty
Darth__Envious

Miały 11 12 13 14 16 16 17 18 19 20 21 21 24 25 itp

ocenił(a) film na 8

Aż do 25 roku życia siedziały w podstawówce? :O To nieźle. A ty ile miałeś lat, jak skończyłeś podstawówkę?

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8

To rzeczywiście byłeś wzorowym uczniem, skoro w tak młodym wieku skończyłeś szkołę, w której uczy się do 12 roku życia :))

użytkownik usunięty
Darth__Envious

jedną ze stuczek jakie uzywały dziewczyny to taka ; choć przystojniaczku zrobimy bara bara . I zaciągały mnie do jednej ze szkolnych łazienek

użytkownik usunięty

ale nie dałem sie

ocenił(a) film na 8

Ja pierniczę... Wyrzucali ze szkoły mimo, że jest regionalizacja i obowiązek szkolny?? To pewnie musieli ostro przeskrobać coś... Pewnie pluli w łazience i płakali, kiedy za karę nauczyciel kazał mu usiąść z jedną z tych obrzydliwych dziewczyn... Ale nie dziwię im się trochę; też bym się popłakał, jakbym musiał z jakąś usiąść ;_;

użytkownik usunięty
Darth__Envious

też tak było

ocenił(a) film na 8

To straszne... A Ty byłeś kiedyś u dyrektora?

użytkownik usunięty
Darth__Envious

Nie ja byłem wzorowym uczniem i ani razu do dyrektora nie byłem wzywany

ocenił(a) film na 8

To ładnie... A gdzie była ta podstawówka? W jakim mieście?

użytkownik usunięty
Darth__Envious

W warszawie

ocenił(a) film na 8

A w dzielnicy?

użytkownik usunięty
Darth__Envious

sory ale ; minęło 11 lat od kiedy skończyłem podstawówkę i nie wiem czy sie coś pozmieniało

ocenił(a) film na 8

Racja, uczyli Cię języka polskiego bez zasad interpunkcji i poprawnego składania zdań ;) Przecież to normalne dla szkół podstawowych..

użytkownik usunięty
Darth__Envious

według moich nauczycieli \ nauczycielek w podstawówce poprawne składanie zdań było bez pisania stawiania przecinka miedzy zdaniami

ocenił(a) film na 8

Hahahahahahaha!!! :D Weź, chłopczyku, się już nie kompromituj! :D Żaden dorosły człowiek by nie doszedł do takiego stwierdzenia - tylko dziecko, bo Ty nawet, tak naprawdę, nie wiesz, do czego one służą ;)